• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeği olan öğretmenler bakar mısınız

Allah o idaerecilere insaf ve anlayış versin.
süt izninde sorun cıkardı basta bana.brans öğretmeniyim.4-5 lere gireceğim ara gidip emzirirmişim.vs.çocuklardan birinin basına bi şey gelse nolcak.vs derken verdim dilekçeyi,ayarlandı süt iznim.

canım ya,nasıl ayarlandı dilekçen.Ben de branş öğretmeniyim,ders saatlerini mi düşürdüler,yoksa programını mı o şekilde ayarladılar?ben de rapor aldım,son 3 gün gideceğim okula.

valla şanslısın o zaman önce ek des olsun diyordum şimdi hiç istemiyorum bebiş olduğu için.o yüzden ücretsiz kullanacağım eylül sonunda boş günüm olsa bir kaç gün bakıcıyla idare ederdim birde ilçeye gidip geliyorum bu durumda zor yani birde tek matematikçi benim okulda 6 sınıf artı rehberlik birde drama veriyor müdür full yani.

haklısın hamileliğimde de rahat olmuştu şimdi bebeğim olduğu için de rahat olur.iyi bir programla 2,5 gün okula giderim o kadar kasmama da gerek yok gerçi benim okulum evime 2-3 dakika bakıcımda üst komşum ilçeye gelip gitmek zordur tabi bizde de 6 sınıf var ama 2 öğretmeniz eşim ve ben

valla ben bıraktım çalışmayı,bebek,ev,eş,iş hayatı....kalıdıramıycam gibi....:(((

dün oğlumu da alıp gittim valla okula. hem sıcak çarptı hem acaip yoruldum. evin kontrolünü bi günde kaybettim. bi de öğrencilerle uğraştığımı düşünemiyorum. keşke çok zenginn olsaydım da çalışmasaydım.

dün oğlumu da alıp gittim valla okula. hem sıcak çarptı hem acaip yoruldum. evin kontrolünü bi günde kaybettim. bi de öğrencilerle uğraştığımı düşünemiyorum. keşke çok zenginn olsaydım da çalışmasaydım.

ah nerde zenginlik...milyarlarca borcumuz var,daha üniversitede aldığım kredi borcu bile duruyor,düğün sırasında aldığımız borçlar,bebek tedavisi sıraında aldığımız borçlar bile duruyor,üstelik evimiz yok,istanbulda kiradayız..ama ben yine de çalışmıycam,benim ve bebeğin psikolojisi açısından...zaten denk gelirde özel ders verirsem yavaş yavaş borçları öderiz...hayat çok zor,her açıdan.....

valla şanslısın o zaman önce ek des olsun diyordum şimdi hiç istemiyorum bebiş olduğu için.o yüzden ücretsiz kullanacağım eylül sonunda boş günüm olsa bir kaç gün bakıcıyla idare ederdim birde ilçeye gidip geliyorum bu durumda zor yani birde tek matematikçi benim okulda 6 sınıf artı rehberlik birde drama veriyor müdür full yani.

Canım kimse senin 15 saatin üzerine 6 saatten fazla ders veremez. Yani sen istemeden 6 saati verebilir,6 saatten fazlasını almazsın sende yani en fazla 21 saate girersin. Branş öğretmeni olduğun için süt izni bizde kendi programımızı kendimizin ayarlaması demek oluyor. o 21 saati istediğin güne yayabilirsin.
Benim yeni tayin olduğum köydeki akıllı idarecim çok akıllı zannetiği için kendini bana şunu söylüyor, okul tüm gün öyle arası süt izninizi kullanabilirsiniz yeni eğitim yılında. Üstelik köy ilçeye yarım saat, ile ise 1 saat uzaklıkta ve ulaşım imkanı yooook!(köyde araç yok, öğretmenleri almaya iki defa servis geliyor) nasıl bir mantık kurduysa. Yani bazı idarecilerde illa işi dilekçe vermeye ve zorla hak aramaya itiyor. Neyse bu isteniyorsa yaparım yani uğraşırım... Çok kızdım gerçekten, herkesten özür dileyerek SALAK demek istiyorum. Çok kızdım.(tekrar özür dilerim)

Son düzenleme:
21 saatten fazla veremez demişsin ya canım zaten 24 saat sadece matematik var.ilçede matematikçi sayısı kısıtlı.yani bizim okula gelemezler.bu durumda yinemi 21 saat.kalan sınıfı ne yaparım diyecek müdür kesin.:oklava:rehberlik ve dramayı almam derim bende hangisinden kurtulsak kar.ilk dönem ücretsize ayrılacağım büyük ihtimalle.bilgilendirdiğin için çok teşekkürler canım:1hug:

21 saatten fazla veremez demişsin ya canım zaten 24 saat sadece matematik var.ilçede matematikçi sayısı kısıtlı.yani bizim okula gelemezler.bu durumda yinemi 21 saat.kalan sınıfı ne yaparım diyecek müdür kesin.:oklava:rehberlik ve dramayı almam derim bende hangisinden kurtulsak kar.ilk dönem ücretsize ayrılacağım büyük ihtimalle.bilgilendirdiğin için çok teşekkürler canım:1hug:

e tamam hadi yarım kalmasın diye sadce 24 saate girersin fazlasına sokmaz seni. Sen istemedikçe...Aslında en iyisi ücretsiz izne ayrılmak ama işte para gerekiyor. aslında en iyi bebek kendini toparlayana kadar çalışmamak ya neyse.

Back