• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

35 yaş üzeri hamilelikte, bebek aspirini kullanmış olup, sağlıklı bebek doğumu gerçekleştirmiş kişiler?

İkizlerime tüp bebekle hamile kaldım yaş 34 ve bebek aspirini kullandım uzun bir süre. Ne kendim nede ikizlerimde bir problem olmadı. Küveze bile girmediler doğum sonrası.
Bu şekilde bağlanmaz sanırım kilo düşüklüğü vs. Hiç bir sorun yaşamayan ben direk çürütütürüm bu teorinizi.
Doktor veriyorsa bir bildiği vardır. Kulaktan dolma şeyler yüzünden kullanmamazlık etmeyin lütfen ilaçlarınızı.
Merhaba ikizlerden biri geriden geliyor denildi bana aspirin başlayalım denildi size başlanma sebebi neydi acaba

Merhaba ikizlerden biri geriden geliyor denildi bana aspirin başlayalım denildi size başlanma sebebi neydi acaba

Benim kullanma nedenim kan pıhtılaşması olursa ki yoktu aslında ama garanti olsun diye doktorum içimişti. Hamileliğimden önce bir kimyasalım var ondan olabileceğini düşünmüş olmalı.
Bol bol taze kaşar, muzlu süt,et ve yumurta yani protein beslenin. Direkt bebeklere giden ürünler bunlar.

Doktor ne gördüde size bebe aspirini veriyor.

Gereksiz yere kullanamazsınız
Hele kafanıza göre asla.
Gebelikte kanin pıhtılaşması gerekiyor ki bebek anne karnında dursun.

Fazla pıhtılaşma ve bebege kan giden besleyen damarlarda çentik olması durumunda kan sulandırıcı igne veya duruma göre hap verilir.

Siz ortada bisey yokken a iceyim derseniz kaninizda yeteri kadar yogun olmayip sulandırırsanız düşük yaşarsınız.

Benim kullanma nedenim kan pıhtılaşması olursa ki yoktu aslında ama garanti olsun diye doktorum içimişti. Hamileliğimden önce bir kimyasalım var ondan olabileceğini düşünmüş olmalı.
Bol bol taze kaşar, muzlu süt,et ve yumurta yani protein beslenin. Direkt bebeklere giden ürünler bunlar.
Tamam teşekkür ederim ben muz ve kaşar peynir ve somon balığı yiyordum öyle dedilerdi sizin dediklerinizi de uygulayayım insAllah

Tamam teşekkür ederim ben muz ve kaşar peynir ve somon balığı yiyordum öyle dedilerdi sizin dediklerinizi de uygulayayım insAllah

Et bu işin sırrı aslında eksik etmeyin kırmızı eti mümkünse her gün yemeye çalışın.
İkizlerim 37+5' te biri 2.790 kg diğeri 2.440 kg doğdu ve hiç kuvöze girmediler. Kendimde toplam hamileliğimde 18 kilo aldım ve doğumdan sonra sadece 1 kilo kaldı bende. Çoğunu çocuklara vermişim bu beslenmeyle.

Et bu işin sırrı aslında eksik etmeyin kırmızı eti mümkünse her gün yemeye çalışın.
İkizlerim 37+5' te biri 2.790 kg diğeri 2.440 kg doğdu ve hiç kuvöze girmediler. Kendimde toplam hamileliğimde 18 kilo aldım ve doğumdan sonra sadece 1 kilo kaldı bende. Çoğunu çocuklara vermişim bu beslenmeyle.
Hay maşAllah Rabbim acılarını göstermesin . Tamam inşAllah dikkat ederim .

Merhaba, 35 yaş üzeri hamilelikte bebek aspirini kullanıp doğum yapan arkadaşlar lütfen tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
Hamilelikte, 35 yaş üzeri olduğum için, bebek aspirini kullanmam önerildi. Düşük bir dozda aspirinin bebeğe (kilosuna, kalp gelişimine, geriliğe) herhangi bir zararı olmadığına dair çalışmalar okudum. Deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz lütfen? Şimdiden teşekkürler.
Aspirinin bir zararı yok doğuma kadar kullanılabiliyor. Aksine faydası var gerekli görülürse. İçiniz rahat olsun.

Back