• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeği olan öğretmenler bakar mısınız

esther

let the game begin...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2008
4.777
37
158
turkbayragi arkadaşlar öncelikle hayırlı uğurlu olsun bir dönemi daha geride bıraktınız. seminer dönemi başlıyor. ne yapacaksınız? okula gidecek misiniz?

ben 2. dönemi izin ve raporla geçirdim ama artık rapor hakkım doldu pazartesi mecburen seminere gideceğim bebeğime de komşum bakacak

ya benim de izinlerim raporlarım bitti. pazartesi başlıyo seminerler. oğlumu bırakacak kimsem de yok. valla yanıma alıp gidicem. belki müdür gelme der.

ben daha rapor hakkımı bile doldurmadım ama nasıl oluyorsa geçen hafta 5 gün rapor aldım, maaşımdan 2 gün kesilecekmiş. daha önce de 4 gün almıştım. 7 yi geçince üstü kesiliyomuş.
bilen var mı

yani iki raporum arasında da en az 2 hafta boşluk vardı.

seminer döneminde süt izni nasıl olucak bilen var mı

ben daha rapor hakkımı bile doldurmadım ama nasıl oluyorsa geçen hafta 5 gün rapor aldım, maaşımdan 2 gün kesilecekmiş. daha önce de 4 gün almıştım. 7 yi geçince üstü kesiliyomuş.
bilen var mı

canım benim bildiğim memurların tek seferde 7 güne kadar kesilmiyo ama sözleşmelilerin tek seferde 3 güne kadar kesilmiyo.yani iki raporun toplamı diye bişey yok.hapsi birbirinden bağımsız değerlendirilir.yani benimki öyle oldu,kesilmemesi lazım..

bilen var mı

seminer dönemınde süt izni kullanılmıyor .. cunku saatler zaten uygun ama eger mudürün idareci ise seni zaten idare eder. geç gıdersın ya da erken çıkarsın..

Allah o idaerecilere insaf ve anlayış versin.
süt izninde sorun cıkardı basta bana.brans öğretmeniyim.4-5 lere gireceğim ara gidip emzirirmişim.vs.çocuklardan birinin basına bi şey gelse nolcak.vs derken verdim dilekçeyi,ayarlandı süt iznim.

bilen var mı

canım kesilmemesi gerek,bende kesilmemişti.Süt izni de vermezler,zaten 3 saat

ben 20 gün rapor aldım yarında gidip 15 gün alacağım bizim kaymakam azıcık kıl umarım sorun çıkmazda gitmek zorunda kalmam :Saruboceq:

bu arada bir sene içerisinde rapor ister parça ister bütün olsun 7 günü geçen hergün için maaş kesintisi yapılıyor.sadece heyet raporunda kesinti yok

seminerler ne zaman bitecek kızlar? 26sında mı yoksa 1 temmuza kadar sürecek mi

benim iznim devam ediyor tam seminer bitiyor benim ziinde bitiyor ayrıca öğretmenlere süt izni die bişey yok yarım gün oldukları için.. bende stajerlik kursunda öğrendim bunu.

sınıf öğretmenlerinde süt izni oluyor bizim burdaki arkadaşlar haftada 2 gün öğleden sonra gelmiyorlar sınıflarına branş öğretmenleri giriyor tabi eğitim 3 de bitiyor burda
branş öğretmenlerinin süt iznini bilemiyorum

valla süt izninin adı var genelde kullanılamıyor ben branş öğretmeniyim boş dersin olursa istediğin saate koyuyorlar ama matematikte boş olmuyor eee nerde kaldı süt izni sınıf öğretmenlerindede 4 5 olursa okulunda branş varsa falan filan neticede süt izni öğretmenlere hikaye

canım bende matematik öğretmeniyim sadece 16 saat dersim vardı boş saatimiz çok yani öğretmen kaynadığı için burası

valla şanslısın o zaman önce ek des olsun diyordum şimdi hiç istemiyorum bebiş olduğu için.o yüzden ücretsiz kullanacağım eylül sonunda boş günüm olsa bir kaç gün bakıcıyla idare ederdim birde ilçeye gidip geliyorum bu durumda zor yani birde tek matematikçi benim okulda 6 sınıf artı rehberlik birde drama veriyor müdür full yani.

Back