- 7 Mart 2019
- 2.963
- 1.466
- 32
-
- Konu Sahibi Nedesemolmuyor1
İlerleyen süreçleri kestiremiyorum memuruz ileride doğu görevleri olacak sonra tekrar batı. ayrı illerde oluruz yüksek ihtimalle onu da düşünüyorum ileride sadece yılda bir görecek belki deBaba çocuğu ile vakit geçirmek istemezse aynı evde olması bir şey ifade etmiyor. Baba çocuğu ile ilgilenmek isterse ve anne kısıtlamazsa, ayrı evde yaşamasına çocuk daha kolay alışıyor çünkü sevgiden mahrum kalmıyor.
Ev içinde kavga varsa ayrılık daha iyi ama idare edebiliyorsanız sizin kararınız elbetteİlerleyen süreçleri kestiremiyorum memuruz ileride doğu görevleri olacak sonra tekrar batı. ayrı illerde oluruz yüksek ihtimalle onu da düşünüyorum ileride sadece yılda bir görecek belki de
Şimdiye kadar pek de iyi bi evlilik yoktu evinde durmayan bi eş vardı zaten ama belli şeyler oldu (aldatma da var) akıllandı çok büyük dersler aldı artık evinde eşiyle çocuguyla durmak istiyor hep ama artık ben istemiyorum geçmişe de baktığımda zaten sevgim bitmişti şimdi bu kadarını kabul edemem ona karşı içimde bişey kalmadı mutlu da değildim bi şekilde düzeltmeye çalıştım artık yapacagı hiç bişey beni mutlu edemez devam edersem de ev arkadaşı gibi bi evlilik olacak sırf kızım içinEv içinde kavga varsa ayrılık daha iyi ama idare edebiliyorsanız sizin kararınız elbette
Ama çocukken baba ile de vakit geçirmesi gerekmez mi onun sevgisini ilgisini alması beraber oyun vs oynamasıBosanmis aile cocugu olarak babamin eksikligini hissettigimi söyleyemem cok büyürken, tabii ki soruyordum ama dürüst bir sekilde neden bizimle yasamadigi ve bunun benimle ilgisi olmadigi anlatilmisti. eve alip normal bir aile gibi zaman gecirip sonra aksam evden göndermek gibi aksiyonlara girilseydi evde kafam cok karisirdi yanliz.
bunu düzenleyen aile ici yasalari var zaten . kanunun ön gördügü cercevede görme hakki olacak , siz daha medeni davranabiliriz derseniz cocugunu istedigi zaman gelip alsin görsün babasi. ama normal aile havasi verip sonra evden gönderme olayina bence hic girmeyin. birincisi gercekten kafasi karisir ve madem anlasabiliyorsunuz neden gidiyor diyebilir (ben derdim) ikincisi bosanmis bir cift olarak sürekli cocuk icin ayni ortamda olmaniz üzerinizde baski yaratabilir. sürekli degistigini düzeldigini ispatlamaya calisan eski kocaya ben sinir olurdum sahsen :) tabii ki sonunda karari verecek olan sizsiniz.Ama çocukken baba ile de vakit geçirmesi gerekmez mi onun sevgisini ilgisini alması beraber oyun vs oynaması
Anladım teşekkür ederim. İstediği kadar değişsin benim içimde ona karşı bişey kalmadı onla bişey yapasım da yok bizim için ölse herseyini verse şu saatten sonra nolur önceden olacaktı. Tren kaçtı çocugum olmasa 1 dk düşünmem tek düşündüğüm onun eksiklik hissetmemesibunu düzenleyen aile ici yasalari var zaten . kanunun ön gördügü cercevede görme hakki olacak , siz daha medeni davranabiliriz derseniz cocugunu istedigi zaman gelip alsin görsün babasi. ama normal aile havasi verip sonra evden gönderme olayina bence hic girmeyin. birincisi gercekten kafasi karisir ve madem anlasabiliyorsunuz neden gidiyor diyebilir (ben derdim) ikincisi bosanmis bir cift olarak sürekli cocuk icin ayni ortamda olmaniz üzerinizde baski yaratabilir. sürekli degistigini düzeldigini ispatlamaya calisan eski kocaya ben sinir olurdum sahsen :) tabii ki sonunda karari verecek olan sizsiniz.
yasinin getirdigi sorulari dürüst bir sekilde cevaplayin sordukca cocugunuz. bizde annem bu süreci cok iyi yönetmisti. beni doldurmadan babami kötülemeden gayet dürüst bir sekilde sorularimi cevapladigini hatirliyorum. olayin benimle hic bir ilgisi olmadigini hep bildigim icin bu yüzden babamla aramdaki iliski de her hangi bir kizginlik yada terkedilmislik hissimde olmadi. görüs zamanlarimiz da gayet eglenen baba-kiz olduk. ama itiraf etmem gereken birsey var sadece. babam benim icin hep oyun arkadasi olarak kaldi. hayatimda aldigim kararlar da hic fikrini almadim. bugün bile babami düsündügümde bir baba figürüne gecmiyor kafamda :)Anladım teşekkür ederim. İstediği kadar değişsin benim içimde ona karşı bişey kalmadı onla bişey yapasım da yok bizim için ölse herseyini verse şu saatten sonra nolur önceden olacaktı. Tren kaçtı çocugum olmasa 1 dk düşünmem tek düşündüğüm onun eksiklik hissetmemesi
Teşekkür ederim içim biraz daha rahat gibi tabi mutlu bi aile olabilseydik keşke ama olmadı. Diğer dediğinizi de söyle halledebilirim belki herşeyde babandan da izin al derim onu da dahil ederim inşallah eşimde süreci benim gibi yönetiryasinin getirdigi sorulari dürüst bir sekilde cevaplayin sordukca cocugunuz. bizde annem bu süreci cok iyi yönetmisti. beni doldurmadan babami kötülemeden gayet dürüst bir sekilde sorularimi cevapladigini hatirliyorum. olayin benimle hic bir ilgisi olmadigini hep bildigim icin bu yüzden babamla aramdaki iliski de her hangi bir kizginlik yada terkedilmislik hissimde olmadi. görüs zamanlarimiz da gayet eglenen baba-kiz olduk. ama itiraf etmem gereken birsey var sadece. babam benim icin hep oyun arkadasi olarak kaldi. hayatimda aldigim kararlar da hic fikrini almadim. bugün bile babami düsündügümde bir baba figürüne gecmiyor kafamda :)
Tuhaf bir konu olmuş 1 seneden fazladır zaten babası görmeye gelmemiş pek ayda 3 defa çok az herhalde başka ilde olduğu, için bu şekilde oldu. Yapılacak olan belli karar vereceksiniz ya evliliğinizi devam ettirip o aile içinde huzurlu bir ortam sağlayacak sınız ya da boşanıp 2 ayrı huzurlu ortam sağlayacaksınız en kötü, düzen bile düzensizlikten iyidir. Çocuk için devam edecekseniz bunun bedelini çocuğa ödeten ebeveynlerden olmayın senin için bu adama tahammül ediyorum modunda olmayın bir şans daha vermek ortak kararınız olmalı şayet bu olmuyorsa mahkemece belirlenen günlerde görüşme sağlanır baba ve çocuk arasında babanın evinde de çocuk için bir oda olmalı. 2 ayrı ebeveyni ve evi olduğunu kavraması lazımKızım 1,5 yaşında 3 aydan beri babası yok belli sebeplerden dolayı. Tek başıma bakıyorum 3 aylıktan beri. Ayda sadece 2-3 kere görüyordu ve yabancılıyordu tabi. Şimdiye kadar bi baba kavramı bilmiyordu Ama artık aklı ermeye yani insanları iyice tanımaya başladı kimin kim oldugunu. Ben kafamda boşanmaya karar verdim yani istemiyorum onunla olmak ama çocuğum eksiklik hissedecekse boşanmam biraz daha büyüyene kadar bilmiyorum. Tek düşündüğüm baba sevgisi ilgisinden eksik mahrum kalır mı her gün evde vakit geçirmek farklı haftada arada bir vakit geçirmek farklı eksik kalsın istemiyorum o ilgiden sevgiden ama evliliğimi sürdürmek de istemiyorum ne yapmam gerektiğini bilmiyorum tabi ki ilk boşanan biz değiliz anne babası tek boşanan kızım olmayacak ama aile ortamı ve her akşam anne babasıyla birlikte vakit geçirmek de çocuk için değerli önemli öyle yani bu süreci nasıl geçirdiniz
Şöyle bişey düşünüyorum her akşam ya da boş gününde benim evime gelip kızıyla oynasın vakit geçirsim yemekleri kahvaltıları beraber yapalım evli gibi uyuyunca gitsin ama bu bi yerden sonra savsaklanır eminim ve giderek azalır sonra diye düşünüyorum
Yo kızıma senin için katlandım vs o tür şeylere girmem bu benim kararım sadece kızımın baba sevgisi de almasını eksikliğini hissetmesini istemiyorum. Şöyle düşündüm şuan zaten ücretsiz izindeyim inşallah gelirse ekime kadar aynı evde devam ederiz sonra doğu görevi olacak evli oldugumuz için aynı ile gideriz orda boşanma olur orda da görüşmeye devam ederler ayrı ile düşmemek için o zamana kadar devam edebilirim. Orda da 3-4 sene babasıyla görüşür hep büyümüş olur iyice babasını bilir vakit geçirir batıya dönünce de bakarız o zaman duruma göre şuan böyle düşündümTuhaf bir konu olmuş 1 seneden fazladır zaten babası görmeye gelmemiş pek ayda 3 defa çok az herhalde başka ilde olduğu, için bu şekilde oldu. Yapılacak olan belli karar vereceksiniz ya evliliğinizi devam ettirip o aile içinde huzurlu bir ortam sağlayacak sınız ya da boşanıp 2 ayrı huzurlu ortam sağlayacaksınız en kötü, düzen bile düzensizlikten iyidir. Çocuk için devam edecekseniz bunun bedelini çocuğa ödeten ebeveynlerden olmayın senin için bu adama tahammül ediyorum modunda olmayın bir şans daha vermek ortak kararınız olmalı şayet bu olmuyorsa mahkemece belirlenen günlerde görüşme sağlanır baba ve çocuk arasında babanın evinde de çocuk için bir oda olmalı. 2 ayrı ebeveyni ve evi olduğunu kavraması lazım
Meslek grubunuzu tam bilmiyorum ama MEB bu sene rotasyon getirdi iyice araştırın derim. Mazeret izni ile atananları mazereti bitince norma çıkarıyorlar bu kısım ayrı sizin bence esas kararınız eşinize dönme yönünde gururdan mı böyle davranıyorsunız yani sadece gurursa gidin psikolojik destek alın inanın değmez şahsen çok kötü, bir anda herşeyi bitirme fikrim oldu bu sene ama destek aldık ve şuan çok şükür herşey düzeldiYo kızıma senin için katlandım vs o tür şeylere girmem bu benim kararım sadece kızımın baba sevgisi de almasını eksikliğini hissetmesini istemiyorum. Şöyle düşündüm şuan zaten ücretsiz izindeyim inşallah gelirse ekime kadar aynı evde devam ederiz sonra doğu görevi olacak evli oldugumuz için aynı ile gideriz orda boşanma olur orda da görüşmeye devam ederler ayrı ile düşmemek için o zamana kadar devam edebilirim. Orda da 3-4 sene babasıyla görüşür hep büyümüş olur iyice babasını bilir vakit geçirir batıya dönünce de bakarız o zaman duruma göre şuan böyle düşündüm
Bana bu yazdıklarınız çok mantıklı gelmedi doğrusu.Yo kızıma senin için katlandım vs o tür şeylere girmem bu benim kararım sadece kızımın baba sevgisi de almasını eksikliğini hissetmesini istemiyorum. Şöyle düşündüm şuan zaten ücretsiz izindeyim inşallah gelirse ekime kadar aynı evde devam ederiz sonra doğu görevi olacak evli oldugumuz için aynı ile gideriz orda boşanma olur orda da görüşmeye devam ederler ayrı ile düşmemek için o zamana kadar devam edebilirim. Orda da 3-4 sene babasıyla görüşür hep büyümüş olur iyice babasını bilir vakit geçirir batıya dönünce de bakarız o zaman duruma göre şuan böyle düşündüm
Eşime dönmüycem doğuya gidene kadar evliliği sürdürüp orda boşanıcam bir sene sonra falan. Gurur değil sadece sevgim de kalmadı onla bişey yapasım da yok dünyayı önüme serse nolur bu saatten sonraMeslek grubunuzu tam bilmiyorum ama MEB bu sene rotasyon getirdi iyice araştırın derim. Mazeret izni ile atananları mazereti bitince norma çıkarıyorlar bu kısım ayrı sizin bence esas kararınız eşinize dönme yönünde gururdan mı böyle davranıyorsunız yani sadece gurursa gidin psikolojik destek alın inanın değmez şahsen çok kötü, bir anda herşeyi bitirme fikrim oldu bu sene ama destek aldık ve şuan çok şükür herşey düzeldi
Eğer öyle davranırda kendi bilir ben kızımla yoluma devam ederim. Zaten doğu görevimiz var her türlü gidicez beraber gitmeyi çocukla aynı şehirde olsun diye düşündüm gerisi ona kalmış ama sorumsuzluk yapacağını sanmam. Şuan kızını ve beni kaybetme korkusunu dibine kadar yaşıyo çok bağlandı bize. Beni kaybetti ama kızına bağlılıgı devam eder diye düşünüyorumBana bu yazdıklarınız çok mantıklı gelmedi doğrusu.
Eşiniz orada da sorumsuz davranırsa siz düzeninizi bozduğunuzla ,daha çok yıpranıp yorulduğunuzla kalırsınız.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Umarım bundan sonrası sizin ve kızınız için çok güzel olurEğer öyle davranırda kendi bilir ben kızımla yoluma devam ederim. Zaten doğu görevimiz var her türlü gidicez beraber gitmeyi çocukla aynı şehirde olsun diye düşündüm gerisi ona kalmış ama sorumsuzluk yapacağını sanmam. Şuan kızını ve beni kaybetme korkusunu dibine kadar yaşıyo çok bağlandı bize. Beni kaybetti ama kızına bağlılıgı devam eder diye düşünüyorum
Yani bizle için zaman çocuklardan farklı, akıyor belki bizim için 1 sene daha az değerli ama kişilik gelişimi daha yeni oluşan bir çocuk,için çok değerli en doğru kararı vermeniz lazım. Kötü, kocadan iyi baba olduğunu ben pek görmedim açıkcası olaylara bütün olarak bakın tüm bu süreçteEşime dönmüycem doğuya gidene kadar evliliği sürdürüp orda boşanıcam bir sene sonra falan. Gurur değil sadece sevgim de kalmadı onla bişey yapasım da yok dünyayı önüme serse nolur bu saatten sonra