Bebeği İçin Taşınmalı mıyım?

endom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2011
20
0
36
İstanbul
ben eylülde çalışmaya başlıcam.bebeğim 6 aylık.okulum evime 15 dakıka uzaklıkta ama dolmusla.şımdı bakıcı ewe gelecek .diğer günler eşim bakacak.yanı haftada 2 gun bakıcı bakacak sonra esım.bu arada ben sabahtan öğlene kadar çalışacam.evimi okulun yanına taşımAYI düşünüyorum ama bu yıl tayin isteyip bu şehirden gitme ihtimali var.yani 10 ay için ev taşımaya değermi değmezmi taşınırsam bebeğime yakın olcam bilmiyorum kafam cok karışık bana akıl verin.

merhaba canım bence düzenini bozmaaa 15 dk çok uzak bir mesafedeğil tayin olaıyn kesinleşttikten sonra taşınmayı düşün derim. bir arkadşaım var senin gibi çarşıdaydı okuluevin yakınındaki okula tayinini aldırdı şimdi çok pişman çünkü çarşıy ainemiyor evine geliyor hemen ve bunaldı bahaneyle çarşıya inyiordum iki insna görüyordum diyor ibirşey ihtiyacım varsa hemen hızlıca alıp eve geçiyordum diyor şimdi çokk sıkıntılı evle okul arasınd amekik dokuyor yürüyüş mesafe 5 dk

ama benim okulum carsi içinde evim ise çarşıya uzak butun arkadaslarımda okulun cewresınde burda zaten sıkılıyorum ayrıca bakıcı da okulun orda yanı bılmıyorum benım aklım oğlumda bişey oldunda hemen yetişebilim istiyorum rabbim korusun tabide

arkadaşım bakıcı 2 gün eşin 2 gün bakacak ayrıca öğlene kadar çalışıyosun...sen daha ne istiosun şükret bence
15 dk yol neki bizler 1 saatte gidip geliyoruz sabahın köründen akşamın körüne kadar bakıyolar.ayrıca tahinim çıkıcak diyosun
değermi 10 ay için?mantıklı düşünürsen karar verirsin....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…