- 7 Aralık 2017
- 4.030
- 9.253
- 158
- 37
Ben de kızım 6 aylıkken devam ettim işe ama benim geçici bir görevdi ve toplamda maaşım da 15 bin tl idi..bir daha elde edemeyeceğimiz bir gelirdi bizim için..hayal ettiğim gibi bir ev sahibi olduk benim çalışmamla ama ne kadar yıprandığımı anlatacak hal yok gerçekten. Anamnez in söylediği çok doğru, bir saatliğine de gitsen işe,stresi üzerine yapışıyor bir şekilde. Benim iş saatlerim 1-2 max 4 saat uzak kalıyordum yavrumdan(o da haftada bir gün sadece), ama bu şekilde bile benim heder olmama yetti.Bir de benim kızıma babası baktı, çoğunlukla iş yerime getirdi emzirmede de sorun yaşamadım.
Evde olsanız mesela gece bebek uyutmadığında gündüz uyuyunca siz de uyursunuz ama işe gitmişseniz dönüşte ekstra yorgunluktan uykuya bile geçemiyor insan şartlar uygun olsa bile.
Bebeğin stresine gelemiyorum, işe kaçayım modunda olan anneler var. Öyle düşünürseniz çalışma saatleriniz çok iyi. Ama ev alacağız diye bebeğinizin en kıymetli zamanını iş için, iş arkadaşı için,para için feda etmeyin.
Üç ay gerçekten çok erken, umarım size en iyi gelecek kararı alırsınız.
Evde olsanız mesela gece bebek uyutmadığında gündüz uyuyunca siz de uyursunuz ama işe gitmişseniz dönüşte ekstra yorgunluktan uykuya bile geçemiyor insan şartlar uygun olsa bile.
Bebeğin stresine gelemiyorum, işe kaçayım modunda olan anneler var. Öyle düşünürseniz çalışma saatleriniz çok iyi. Ama ev alacağız diye bebeğinizin en kıymetli zamanını iş için, iş arkadaşı için,para için feda etmeyin.
Üç ay gerçekten çok erken, umarım size en iyi gelecek kararı alırsınız.