Bebeği huysuz sürekli ağlayanlar , işe döndüğünüzde neler yaşadınız ?

Hala kucuk. Biraz egitilebilir duye dusunuyorum. Birakin aglasin. Hemen almayin kucaginiza. En az 5-10 dk bekleyin. Hala agliyorsa o zaman alirsiniz kucaginiza. Cok zor valla surekli aglayan bebekle ugrasmak. Bakicilar da kacabiliyorlar malesef. Ama iste bakicinin teknigi farkliysa falan belki bakici duzeltir bu huylari.
Hemen i yok saniyesinde morarıyor çocuk almayınca nefesi kesiliyor kusuyor falan
Nasıl Almayayımm. Demek istediğim mızmızlık olsa evet almam

Ben de 5 aylıkken başladım işe.çok tedirgindim bende.çünkü daha ek gıdaya bile geçmemiştik.benim konuma yazmıştınız diye hatırlıyorum victoryvivi victoryvivi
Şimdi 9 aylık olduk çok şükür iyi gidiyoruz. İnşallah siz de fazla sıkıntı yaşamadan alışırsınız.

Bak o senin bebeğinin karakteri. Benim büyük çk zor bi bebekti şimdi ilkokula gidiyor. Herşeye ağlardı mesela bebekken avm de emzirme odasındayız. Odaya biri girdi diye bir başladı ağlamaya. Kıyametleri kopardı eve gelene kadar. Gören bişey oldu sanır. Bunun gibi neler neler...
Şimdi de hiç değişmedi huyu.Herşeyi problem eden bi karakteri var.

Ben de 5 aylıkken başladım işe.çok tedirgindim bende.çünkü daha ek gıdaya bile geçmemiştik.benim konuma yazmıştınız diye hatırlıyorum victoryvivi victoryvivi
Şimdi 9 aylık olduk çok şükür iyi gidiyoruz. İnşallah siz de fazla sıkıntı yaşamadan alışırsınız.
Ne yazmıştım ki bebek yokken atıp tutuyordum 😀😀

Bak o senin bebeğinin karakteri. Benim büyük çk zor bi bebekti şimdi ilkokula gidiyor. Herşeye ağlardı mesela bebekken avm de emzirme odasındayız. Odaya biri girdi diye bir başladı ağlamaya. Kıyametleri kopardı eve gelene kadar. Gören bişey oldu sanır. Bunun gibi neler neler...
Şimdi de hiç değişmedi huyu.Herşeyi problem eden bi karakteri var.
Yok bizimki odaya biri girse mesela emerken gülücük saçar ;)
Bırakınca ağlıyor yani heo kucakta olsa çok mutlu

Evet bebeğim 7 ayını doldurdu.
Birkaç güne işe döneceğim .
7 aydır abartmıyorum kucakta değilse sürekli ağlayan bir kızım var.
Hep mızmız , hep...
Yemeğini yedirirken , çorap giydirirken , Altını açarken , yelek giydirirken ,su içirirken ...

arabada oto koltuğunda gitmez , çok ağlar ve arkada memeye almak zorunda kalırım yoksa kan ter içinde kalır kusar.
Mama sandalyesinde oturmaz en fazla 2-3 dakika
Lütfen kucağa alıştırmışsın demeyin
Daha 2 günlüktü hastaneden eve geldik , yatağına koyduk morarana kadar ağladı .
Gazlı bir bebekti gazını çıkartmak için kucağımıza aldık . Sakinledi .
Şimdi bebeğimi bakıcıya bırakacağım
Yanında annem de olacak ama annem sağlık sorunlarından dolayı çok ilgilenemiyor .

Bakıcılar huysuz bebeklerden sıkılıyor mu , sabırlı olabiliyorlar mi .
Benim pek ümidim yok .
Sanki gelen her kişi üzerine bir de para vereyim , işiniz de sizin olsun deyip kaçacak gibi geliyor .

siz neler yaşadınız benim gibi anneler ...
Güzel şeyler duymaya ihtiyacım var
Benımkıde 7.ayını doldurdu ve sanki benım oglanı anlattın su yazdıklarında. Bakıcı ıse basladı. Sımdılık bırbırlerıne alısma surecındeler benım gozetımımde. Ve bahar sonu dogumum var ıkızlerım olacak. Bakıcıyı sırf bu yuzden tuttum. Kızı her sabah gordugunde yarım saat susmadan aglıyor kızın ısı bıtıyor gıdıyor sabah yıne aynı sekılde aglama nöbetleri.. Ama kızı aldım ya allah var oyle rahat ettım. Oglanın odasını o topluyor temızlıyor, esyalarını yıkayıp utuyor duzenını saglıyor oglum uyurken. Kalkınca mamasını verıyor terledıyse ustunu degıstırıyor. Banyosunu yaptırdı benım gozetımımde. Coook rahat ettım. Hamılelıgım cok agır gecıyor en azından kendımı bu konulara ayırdıgım zaman dılımınde dınlendırebılıyorum. Kısacası ıse doneceksen bakıcı tut derım. Anane babane yoksa bakıcı sart

Benımkıde 7.ayını doldurdu ve sanki benım oglanı anlattın su yazdıklarında. Bakıcı ıse basladı. Sımdılık bırbırlerıne alısma surecındeler benım gozetımımde. Ve bahar sonu dogumum var ıkızlerım olacak. Bakıcıyı sırf bu yuzden tuttum. Kızı her sabah gordugunde yarım saat susmadan aglıyor kızın ısı bıtıyor gıdıyor sabah yıne aynı sekılde aglama nöbetleri.. Ama kızı aldım ya allah var oyle rahat ettım. Oglanın odasını o topluyor temızlıyor, esyalarını yıkayıp utuyor duzenını saglıyor oglum uyurken. Kalkınca mamasını verıyor terledıyse ustunu degıstırıyor. Banyosunu yaptırdı benım gozetımımde. Coook rahat ettım. Hamılelıgım cok agır gecıyor en azından kendımı bu konulara ayırdıgım zaman dılımınde dınlendırebılıyorum. Kısacası ıse doneceksen bakıcı tut derım. Anane babane yoksa bakıcı sart
Sen evdeyken mi tuttun?
Hiç mi oyalanmıyor bebeğin senin de ...

Sen evdeyken mi tuttun?
Hiç mi oyalanmıyor bebeğin senin de ...
Ahh ne oyalanması allahım yarabbım uykuda bıle dudak bukuyor aglamak ıcın nefes alması yeter yanı bısey olmasına gerek yok. Aglarken mosmor oluyor. Ilac ıcırmek alt degıstırmek ve ek gıda tam bır kabus. Blw yapayım dedım mama sandalyesınde 45dk meyve fılesıne bakıp agladı. Aldı mıncırdı yerlere attı. Tuttugumuz bakıcı unv yenı mezun cocuk gelısımı bıtırmıs cok sabırlı. Oglan aglayınca gayet sabırlı bır sekılde o sakınlesene kadar ugrasıyor. Guldurmek ıcın elınden gelenı yapıyor ama benımkı ınadım ınat totom ıkı kanat bı bebek.kar etmıyor. Ama ıs yukum cok hafıfledı. Ise baslarken konustugumuz butun sorumlulukları yerı getırıyor suan. Insallah bızı bırakmaz. Ben evde oldugum halde tutmak zorunda kaldım canım. Cunku ıkızlere hamıleyım dedım ya cok zor gecıyor. Oglan huysuz sureklı kucak ıstıyor memeyı bıraktırdık mecburen. Ikızler dogana kadar oglanla ılgılenecek ıkızler dogunca hem oglanda yurumeye baslar hemde bana da yardım eder dıye aldık ıse. Onlar dogana kadar oglanla bırbırlerıne alısırlar dıye erken basladı ıse. Benımkı kılolu kaldırırken cok zorlanıyodum artık en azından gece babası kaldırıyor aglayınca.gunduzde bakıcı. Resmen butun gun pesınde oldugu ıcın benımkı oyle bı yoruluyo kı yatınca 4saat hıc uyanmadan uyuyor masallah😁benım o kadar oynayacak enerjım yoktu😑😩

Sadece yatınca mi ağlıyor? Beli falan mı ağrıyor acaba?

Ahh ne oyalanması allahım yarabbım uykuda bıle dudak bukuyor aglamak ıcın nefes alması yeter yanı bısey olmasına gerek yok. Aglarken mosmor oluyor. Ilac ıcırmek alt degıstırmek ve ek gıda tam bır kabus. Blw yapayım dedım mama sandalyesınde 45dk meyve fılesıne bakıp agladı. Aldı mıncırdı yerlere attı. Tuttugumuz bakıcı unv yenı mezun cocuk gelısımı bıtırmıs cok sabırlı. Oglan aglayınca gayet sabırlı bır sekılde o sakınlesene kadar ugrasıyor. Guldurmek ıcın elınden gelenı yapıyor ama benımkı ınadım ınat totom ıkı kanat bı bebek.kar etmıyor. Ama ıs yukum cok hafıfledı. Ise baslarken konustugumuz butun sorumlulukları yerı getırıyor suan. Insallah bızı bırakmaz. Ben evde oldugum halde tutmak zorunda kaldım canım. Cunku ıkızlere hamıleyım dedım ya cok zor gecıyor. Oglan huysuz sureklı kucak ıstıyor memeyı bıraktırdık mecburen. Ikızler dogana kadar oglanla ılgılenecek ıkızler dogunca hem oglanda yurumeye baslar hemde bana da yardım eder dıye aldık ıse. Onlar dogana kadar oglanla bırbırlerıne alısırlar dıye erken basladı ıse. Benımkı kılolu kaldırırken cok zorlanıyodum artık en azından gece babası kaldırıyor aglayınca.gunduzde bakıcı. Resmen butun gun pesınde oldugu ıcın benımkı oyle bı yoruluyo kı yatınca 4saat hıc uyanmadan uyuyor masallah😁benım o kadar oynayacak enerjım yoktu😑😩
Owwww senin işin daha zormuş
İkizler gelecek bir de
İnsallah onlar uslu olur

Hemen i yok saniyesinde morarıyor çocuk almayınca nefesi kesiliyor kusuyor falan
Nasıl Almayayımm. Demek istediğim mızmızlık olsa evet almam

O zaman biraz zor olacak egitmeniz. Saniyesinde morariyor diye aliyorsaniz hemen kucaginiza.. siz bilirsiniz o zaman. Baska yolu gelmiyor aklima

Merak ettim sizi
İşe başladiniz mı
Bebeginizin ağlaması durdumu biraz da olsa

Merak ettim sizi
İşe başladiniz mı
Bebeginizin ağlaması durdumu biraz da olsa
İşe başladım bir gün gidebildim
Bebeğim bütün gün ağlamış
Hem annem hem kadın harap olmus
Hiçbirsey yememiş :(
Annemin kazağından meme istemiş :(((
Yine ara verdim ise ama 10 gün sonra yine gitmem gerekti

çok az düzelme odu
Günde 10-15 dakika duruyor kendi kendine benim yanımda oturmak Kaydı ile

Benim kızımda 5 aylık şu an ben de 8 aylıkken kv ye bırakıcam. Benim kız sizinki gibi çok ağlamaz ama aşırı huysuz yani mutlu edemiyorum hep fazlasını istiyo ve şimdiden çok hareketli. İnş kv başedebilir diyorum ben de şimdiden düşünüyorum valla :olamaz:
5 aylıkken nasıl daha fazlasını istiyor

Back