- 10 Temmuz 2018
- 5.935
- 7.242
- 148
- 44
- Konu Sahibi victoryvivi
-
Ben zaten sakinim .Öncelikle sizin sakin kalmanızı öneririm. Açtığınız konulardan, önemsiz şeylere takıldığınızı düşünüyorum. Anne mutsuzsa bebekler çok mızmız oluyor. Bakıcı ayrı sorun. Her şey zamanla yoluna girecek inşallah
Dönencesi varBir de sıcak su torbasını ayaklarının altına koymak, gaz için iyi geliyor. Tabii çok dikkat etmek lazım, su sızdırıp yakabiliyormuş. Bir de dönence iyi gelebilir
Bebeğinize sakinsinizdir tabii ki, öyle demek istemedim. Kimseyi kafanıza takmayın demek istedim :)Ben zaten sakinim .
Bebeğime çok ilgiliyim , sabırlıyım .
Sadece bir başkası bu kadar sabreder mi bunu yaşayanlara sormak istedim .
Evet aynenİstisnasız 17 ayın 16,5 ayını ağlayarak geçiren bir kızım var. Söylediklerinin aynısı yaşadım şimdi daha fazlasını yaşıyorum. Herkes ama herkes tek suçlu beni görüyor benim yüzümden çocuk böyle olmuş.
Bir de sakin ol çocuga geçiyor huysuzluğun diyenler de var. Yahu doğduğu günden beri sürekli ağlayan uyumayan yemek yemeyen emdiği zamanlar emmeyen bir bebeğe bakan bir insan nasıl huysuz olmaz.
Neyse konunuzu görünce yazmadan edemedim. İnş bakıcı bakar ve iyi bir bakıcı bulursunuz. Şahsen öz evladım 16,5 aydır ağlıyor uyumuyor ve yemiyor bazen Allahım al canımı diye ağlıyorum.
Amin hepimizin Allah yardımcısı olsun.Evet aynen
Kucağa çok alıştırmışsın diyenler var
Bırak ağlasın diyenler var
Sizin de işiniz çok zormuş
Allah yardımcınız olsun(((
Bizde de durumlar aynıAmin hepimizin Allah yardımcısı olsun.
Aynen bırak ağlasın ağlayarak istediğini yaptırıyor diyorlarda. Bu da kafa ve vicdan çocuk morarıyor ağlarken. Benim çocuk öyle fena ki akrabalardan ne kimse yardıma gelir ne bakmaya. Ben bakayım sen duş al diyen yok sevmeye gelince takla atıyorlar ama. Ayh büyüsülerde rahat etsek.
Bazen bu da geliyor aklımaSize yaptigi nazı baskasina yapamayacaktır.o yüzden sorun olacağını düşünmüyorum.insallah da olmaz
Benim 2 oğlum var deli gibi gazli bebeklerdi. Biri put gibi hareketsiz hantal digeri de 2 aylikken dönen bir yaramazdi. Dogduklari gunden itibaren yüzükoyun yatırdım bizim icin gazin tek çözümü emdikten sonra gerekirse 45 dk gaz cikarmak sonrasinda yatirirken gece gündüz bu şekilde uyutmak..emekliyor mu pekiDönencesi var
Yatağına yatırıyorum çalıştırıyorum
Ama durmuyor
Bebeğim yatmayı sevmiyor
Daha yatağına koyacakken anlıyor ağlıyor .
sıcak su torbası koyamam çünkü dediğim gibi duran bir çocuk değil . Zaten Gaz olayı azaldı eskisi kadar yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?