Bebeği huysuz sürekli ağlayanlar , işe döndüğünüzde neler yaşadınız ?

victoryvivi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2018
5.935
7.242
148
44
Evet bebeğim 7 ayını doldurdu.
Birkaç güne işe döneceğim .
7 aydır abartmıyorum kucakta değilse sürekli ağlayan bir kızım var.
Hep mızmız , hep...
Yemeğini yedirirken , çorap giydirirken , Altını açarken , yelek giydirirken ,su içirirken ...

arabada oto koltuğunda gitmez , çok ağlar ve arkada memeye almak zorunda kalırım yoksa kan ter içinde kalır kusar.
Mama sandalyesinde oturmaz en fazla 2-3 dakika
Lütfen kucağa alıştırmışsın demeyin
Daha 2 günlüktü hastaneden eve geldik , yatağına koyduk morarana kadar ağladı .
Gazlı bir bebekti gazını çıkartmak için kucağımıza aldık . Sakinledi .
Şimdi bebeğimi bakıcıya bırakacağım
Yanında annem de olacak ama annem sağlık sorunlarından dolayı çok ilgilenemiyor .

Bakıcılar huysuz bebeklerden sıkılıyor mu , sabırlı olabiliyorlar mi .
Benim pek ümidim yok .
Sanki gelen her kişi üzerine bir de para vereyim , işiniz de sizin olsun deyip kaçacak gibi geliyor .

siz neler yaşadınız benim gibi anneler ...
Güzel şeyler duymaya ihtiyacım var

Bir de sıcak su torbasını ayaklarının altına koymak, gaz için iyi geliyor. Tabii çok dikkat etmek lazım, su sızdırıp yakabiliyormuş. Bir de dönence iyi gelebilir

Öncelikle sizin sakin kalmanızı öneririm. Açtığınız konulardan, önemsiz şeylere takıldığınızı düşünüyorum. Anne mutsuzsa bebekler çok mızmız oluyor. Bakıcı ayrı sorun. Her şey zamanla yoluna girecek inşallah
Ben zaten sakinim .
Bebeğime çok ilgiliyim , sabırlıyım .
Sadece bir başkası bu kadar sabreder mi bunu yaşayanlara sormak istedim .

İstisnasız 17 ayın 16,5 ayını ağlayarak geçiren bir kızım var. Söylediklerinin aynısı yaşadım şimdi daha fazlasını yaşıyorum. Herkes ama herkes tek suçlu beni görüyor benim yüzümden çocuk böyle olmuş.
Bir de sakin ol çocuga geçiyor huysuzluğun diyenler de var. Yahu doğduğu günden beri sürekli ağlayan uyumayan yemek yemeyen emdiği zamanlar emmeyen bir bebeğe bakan bir insan nasıl huysuz olmaz.
Neyse konunuzu görünce yazmadan edemedim. İnş bakıcı bakar ve iyi bir bakıcı bulursunuz. Şahsen öz evladım 16,5 aydır ağlıyor uyumuyor ve yemiyor bazen Allahım al canımı diye ağlıyorum. 😂

Bir de sıcak su torbasını ayaklarının altına koymak, gaz için iyi geliyor. Tabii çok dikkat etmek lazım, su sızdırıp yakabiliyormuş. Bir de dönence iyi gelebilir
Dönencesi var
Yatağına yatırıyorum çalıştırıyorum
Ama durmuyor
Bebeğim yatmayı sevmiyor
Daha yatağına koyacakken anlıyor ağlıyor .

sıcak su torbası koyamam çünkü dediğim gibi duran bir çocuk değil . Zaten Gaz olayı azaldı eskisi kadar yok

İstisnasız 17 ayın 16,5 ayını ağlayarak geçiren bir kızım var. Söylediklerinin aynısı yaşadım şimdi daha fazlasını yaşıyorum. Herkes ama herkes tek suçlu beni görüyor benim yüzümden çocuk böyle olmuş.
Bir de sakin ol çocuga geçiyor huysuzluğun diyenler de var. Yahu doğduğu günden beri sürekli ağlayan uyumayan yemek yemeyen emdiği zamanlar emmeyen bir bebeğe bakan bir insan nasıl huysuz olmaz.
Neyse konunuzu görünce yazmadan edemedim. İnş bakıcı bakar ve iyi bir bakıcı bulursunuz. Şahsen öz evladım 16,5 aydır ağlıyor uyumuyor ve yemiyor bazen Allahım al canımı diye ağlıyorum. 😂
Evet aynen
Kucağa çok alıştırmışsın diyenler var
Bırak ağlasın diyenler var
Sizin de işiniz çok zormuş
Allah yardımcınız olsun :((((

Evet aynen
Kucağa çok alıştırmışsın diyenler var
Bırak ağlasın diyenler var
Sizin de işiniz çok zormuş
Allah yardımcınız olsun :KK43:(((
Amin hepimizin Allah yardımcısı olsun.
Aynen bırak ağlasın ağlayarak istediğini yaptırıyor diyorlarda. Bu da kafa ve vicdan çocuk morarıyor ağlarken. Benim çocuk öyle fena ki akrabalardan ne kimse yardıma gelir ne bakmaya. Ben bakayım sen duş al diyen yok sevmeye gelince takla atıyorlar ama. Ayh büyüsülerde rahat etsek.

Amin hepimizin Allah yardımcısı olsun.
Aynen bırak ağlasın ağlayarak istediğini yaptırıyor diyorlarda. Bu da kafa ve vicdan çocuk morarıyor ağlarken. Benim çocuk öyle fena ki akrabalardan ne kimse yardıma gelir ne bakmaya. Ben bakayım sen duş al diyen yok sevmeye gelince takla atıyorlar ama. Ayh büyüsülerde rahat etsek.
Bizde de durumlar aynı
Tek basıma bakıyorum :((
Aynen kv falan sadece ne güzel büyümüş diyor :) görümce aynı keza.

Benim kızımda 5 aylık şu an ben de 8 aylıkken kv ye bırakıcam. Benim kız sizinki gibi çok ağlamaz ama aşırı huysuz yani mutlu edemiyorum hep fazlasını istiyo ve şimdiden çok hareketli. İnş kv başedebilir diyorum ben de şimdiden düşünüyorum valla :olamaz:

Benim bebegimde böyleydi mama sandalyesine oto koltuğuna örümceğe hiç oturmadı hep kucaktaydi yinede mizmizdi süt alerjisi olduğu için çok huzursuz olduğunu düşündüm ki öyleydi Allah'ım hatırlamak istemiyorum o günleri algilari açık ve bağımsız olmayı seven bir bebek hala yürümeye başlayınca biraz rahatladım ama hala yemegi kendisi eliyle yer asla kaşık sokturmaz ağzına dişler tamamlanıp yürüyünce rahatlarsiniz ins bende 4 aylıkken yarım gün çalışmaya başladım annem ve bakıcı 3.5 saat bakamadılar ücretsiz izindeyim su anda sizde deneyip duruma göre hareket edebilirsiniz

Ben işe döndüğümde 13 aylıktı.
Annem nasıl bakacak, nasıl uyutacak, nasıl yedirecek diye endişeleniyordum.
Sana yaptığı hiçbir şeyi annene yapmayacak, mecbur alışacaklar birbirlerine dediler.
İnandım ben de :)
Valla ne rahat baktı, ne doğru düzgün uyutabildi, ne yemek yedirebildi.
Sakin sakin bebeleri olanlar yine durumu anlamadılar yani :)
Ama geçti gitti nihayetinde.
Geçiçi süreç, belki kolay olur belki zor ama bir yol bulurlar.
Siz kafaya taksanız da takmasanız da aynı şeyler yaşanacak.

Benim kizim da öyleydi yarım gün bakıcısı vardı allaha çok şükür iyi birine denk geldik ve ben 1 ay beraber kalıp alıştırdım yine de ağlıyordu uyurken kolda sallanmak istiyordu kadın kolları ağrımasına rağmen çok sabirliydi. Allah büyüktür ama baktınız olmuyor başkasını ararsınız. Çocuğa sabır göstermesi çok önemli. Kızınız da zamana alışır. Tanidigim tum cocuklar icinde En çok ağlayan benim kizimdi şimdi şükür çok uyumlu bir çocuk emeklerin karşılığı alınıyor

Dönencesi var
Yatağına yatırıyorum çalıştırıyorum
Ama durmuyor
Bebeğim yatmayı sevmiyor
Daha yatağına koyacakken anlıyor ağlıyor .

sıcak su torbası koyamam çünkü dediğim gibi duran bir çocuk değil . Zaten Gaz olayı azaldı eskisi kadar yok
Benim 2 oğlum var deli gibi gazli bebeklerdi. Biri put gibi hareketsiz hantal digeri de 2 aylikken dönen bir yaramazdi. Dogduklari gunden itibaren yüzükoyun yatırdım bizim icin gazin tek çözümü emdikten sonra gerekirse 45 dk gaz cikarmak sonrasinda yatirirken gece gündüz bu şekilde uyutmak..emekliyor mu peki

Back