• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi bebegi bir aylik olanlar, bebeklerimiz hakkinda dertleselim bilgi verelim birbirimize

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
slm kızlar yazdıklarınızı okudum da benimde ogluşum 56 günlük oldu ve gece sürekli ayaktayız gündüz uymuyo napcamı şaşırdım gözleri kıpkırmızı uykusuzluktan :(((( öle çok uykusu var ki sürekli esniyo ama uykuya dalamıyo napcamı bilemiyom

91.günü bende beklyiorum kizlarrr.. bizim gazimiz masalah pirt pirt cikiyor ama hepsi degil heralde..dun gece kivrandi durdu..uyumadim walla..zaten bugun doktor randevumuz vardi..doktor masallah hersey yolunda dedi kiloda almis boyuda uzamis :))) gazd aolur diyor bir kac ay cekeceksin diyor..:((( nabalim..ama keyfimiz yerinde sükür misler gibi yikadim kizimi 3 saattir uyuyor:(( bunu gecede yapsa ya :()

slm kızlar yazdıklarınızı okudum da benimde ogluşum 56 günlük oldu ve gece sürekli ayaktayız gündüz uymuyo napcamı şaşırdım gözleri kıpkırmızı uykusuzluktan :(((( öle çok uykusu var ki sürekli esniyo ama uykuya dalamıyo napcamı bilemiyom

walla birsey yapamyoruz canim yaa ayni sorun bizdede var cekiyoruz..herkes biraz zaman diyorr:(

uyku sorunu için bebeğinize papatya çayı verin uyucaktır uyutmadan 30 dk önce ben oğlumu öle uyuturdum

Gaz sorunu için geçen hafta om-x kullandık ama pek faydası olmadı. 3 gündür mylicon kullanıyoruz MAŞALLAHımız var :nazar: gaz sorunumuz bitti sayılır. Tavsiye ederim. Bide gece uykularımız düzene girse......

ev aktara döndü biberiye(kendim için zayıflamaya),rezene,tane kimyon,anason,papatya..ama pek de faydası yok beee...papatyayı denemedim ama uytuuğunu biliyorum bi deniyim bakimm.ilk bebeklerimde asla kullnamam diyordum kullanmadım.bunda neler yapıyorum.insan değişiyormuş demek ki.bizimkinde de uyku sorunu var.gaz maz bahane biraz da alışkanlık yapıyorlar bence

merhaba kızlarr.
bazılarınız 33. haftalık hamileler... adlı topikten hatırlarsınız beni.
oğluma kavuşalı 22 gün oldu ilk günlerin heyecanı ve koşturması içinde oğlumun başından ayrılamadım pek ama artık yavaş yavaş siteye geri dönüş yapıyorum:)))
bizim gaz problemimiz yok pek gerçi bu dönemden sonra başlarmış inşllh olmaz ama bizim yeşil kaka problemimiz var, doktor hemen ilaca başlamaya gerek yok bol bol emzir dedi bakalım p.tesi yine geçmezse tekrar gidicem doktora böyle bi sorun yaşayan oldu mu aranızda ?

slm kızlar benim bebeğimde 54 günlük.. bizim çok şükür uyku problemimiz pek yok. ama benim oğlumunda doğduğundan beri göz enfeksiyonu var geçmek bilmedi bi türlü sabahları gözünü açamıyo yavrum yapışıyo. bu sorunu yaşayan varmı başka..

benim oglanda 50 gunluk oldu sunnette oldu ama su son iki gundur yine kolik hali basladi uyumuyoruz sallanmadqnda durmuyor beisk aldi en sonunda annemler ama sma kullaniyorduk aptamile gectik kakasini yapmadi bugun sanirim bu mama yaramiyor ona yine dertlerdeyim birde elektirikli hastane pompasi kiralamayi dusunuyorum o daha cok sut sagiyormus bakalim sutumle doymuyorki zaten dogru duzgun sut olmuyor ne yaptiysam olmadi

benim de sütüm az aptamil kullanıyorum ğlum da kakasını yapmakta zorlanıyordu. şimdi aptamili milupa conformil ile birlikte kullanıyorum. kaka sorunumuz kalmadı. kaka yaptıktan sonra aptamil pre, yapamazsa conformil kullanıyorm..

kocamla kızım dışında hiç bi diyalog kalmadı =(( birlikte yatmıyoruz genelde... işe gideceğinden rahatsız olmasını istemiyorum...

nasıl toparlıcam bu durumu bilmiyorum.. hiç bişey içimden gelmiyor...

ayrıca ben çalışan bir kadınım.... hiç böyle uzun zaman evden çıkmamazlık yapmadım... uzun zaman dediğim okurken bile olmamıştır yani...

şimdi evde oturmak çok zor geldi...

kafam karman çorman...

4. ayımda işe başıcam...

bakıcı bulmam lazım..

tek başımayım.. kimseye güçsüz olduğumu belli etmemeye çalışıyorum...

aslında çok yorgunummmmmm.....

sizce ne yapmam lazım???

seni çok iyi anlıyorum benim de 46 günlük bir oğlum var. ben de 4. ayımda çalışmaya başlıycam ve yalnızım malesef annem yakınımda değil oturduğum yerde eve gelip gidecek yakınım yok. evdebebişle başbaşa kalmak, evden dışarı çıkamamak çalışan bir kadına kabus gibi geliyor... ben bakıcımızla anlaştım. hastaneden eve geldiğim gün işe başlamış oldu. ben işe dönene kadar evde temizlik ve yemeğ yardımcı oluyor. iyi ki o kadın var yanımda. evde bir ses oldu bana. bence sen de böyle bişey yap. işe başlamayı bekleme. hem bebeğine de alışmış olur. uzun oldu kusura bakma :9:

seni çok iyi anlıyorum benim de 46 günlük bir oğlum var. ben de 4. ayımda çalışmaya başlıycam ve yalnızım malesef annem yakınımda değil oturduğum yerde eve gelip gidecek yakınım yok. evdebebişle başbaşa kalmak, evden dışarı çıkamamak çalışan bir kadına kabus gibi geliyor... ben bakıcımızla anlaştım. hastaneden eve geldiğim gün işe başlamış oldu. ben işe dönene kadar evde temizlik ve yemeğ yardımcı oluyor. iyi ki o kadın var yanımda. evde bir ses oldu bana. bence sen de böyle bişey yap. işe başlamayı bekleme. hem bebeğine de alışmış olur. uzun oldu kusura bakma :9:

araştırmaya başladım ama fiyatlar biraz yüksek geldi..

800-900 diyorlar araştırıyorum deli gibi...

ayıptır sorması sen ne kadara anlaştın??? tabi istanbuldamı oturuyorsun buda önemli :D

Back