• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi bebegi bir aylik olanlar, bebeklerimiz hakkinda dertleselim bilgi verelim birbirimize

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
ayni sey benimde basima geldi..hastanede 10 gun yattik.kiz sarilik oldu demislerdi..sütüm dolup tasiyordu ama hergun aglyiordum esimde biryandan moralimi bozmustu..her gece gösgüslerim nasil aciyordu sütler fiskiriyordu..ama 10 gun kuruttu beni..eve geldik kizi doyuramiyordum mama aldik hemen , ugrasacak halimde yoktu esim kiza alisamadi sorun cikaiyordu. benimde mama kolayima geldi..ama bugune kadar hala sütüm kesilmedi..cok azda olsa var..sen simdi humana dedin ya bunu cok kisiden duydum..hemen siparis ettim simdi son sans deneyecegim, sütümü kurtaririm belki. toparlanma vakti ,,kizim bunu hak ediyor..
senin sütün hicmi yok? ben mama veriyoruma ma önce iki gögsümüde veririm..bi kere hespladik 40 cc civarinda her iciste verebiliyorum ..

hiç yok değil ama hiç denemedim kaç cc çıkıyor diye... ama akşamları azalıyor.. bende gece mama veriyorum...

ama emziriyorum sonra baktım olmuyor mama veriyorum..

humana içiyordum süt olmuyor gibiydi ama bugun öğrendimki hemen süte dönüşen birşey değilmiş.. sabah 1 bardak akşam 1 bardak düzenli içersen kesin etkisini görürsün dedi...

hiç yok değil ama hiç denemedim kaç cc çıkıyor diye... ama akşamları azalıyor.. bende gece mama veriyorum...

ama emziriyorum sonra baktım olmuyor mama veriyorum..

humana içiyordum süt olmuyor gibiydi ama bugun öğrendimki hemen süte dönüşen birşey değilmiş.. sabah 1 bardak akşam 1 bardak düzenli içersen kesin etkisini görürsün dedi...

deneyecegim..erken pes etmistim..hala sansim oldugunu düsünüyorum..gözümü actin..insallah basaririm..artirabilirim ..allah yadimcimiz olsun:)

aminnn:) bizde o gunlere gelirizde gece uykusu neymis özledik walla :)))

gaz sancıları geçici bi dönem ama huysuz bebek hep huysuz oluo kızım 7 aylık ama hala mızmız yinede çok şükür.ben nurse şurup içiriordum bayagı faydasını gördüm hem uyutuoda süt içinde bol bol su. su içmek içinde lokum yemek gerek allah kolaylık versin

deneyecegim..erken pes etmistim..hala sansim oldugunu düsünüyorum..gözümü actin..insallah basaririm..artirabilirim ..allah yadimcimiz olsun:)

sütüm azaldıı =(((( kızlar sütüm gelmiyor ağlamak üzereyim...

kocam malt almaya gitti...

göğüs uçlarım acıyor artık kızım çekiyor çekiyor gelmiyor...

humana çay içtim, rezene içtim, bulgur yedim, su içtim yooooookkk yyoookkk gelmiyorrr....

benim kzım daha 48 günlük!!!!!!!

daha neler yapabilirim acil yardım

sütüm azaldıı =(((( kızlar sütüm gelmiyor ağlamak üzereyim...

kocam malt almaya gitti...

göğüs uçlarım acıyor artık kızım çekiyor çekiyor gelmiyor...

humana çay içtim, rezene içtim, bulgur yedim, su içtim yooooookkk yyoookkk gelmiyorrr....

benim kzım daha 48 günlük!!!!!!!

daha neler yapabilirim acil yardım

incir ve havucu kaynatıp suyunu içebilirsin. bende deniyorum her duyduğumu ve sütümün artmasını bekliyorum..Allah yardımcımız olsun.

masalprensesi bişeye mooralinmi bozuldu? sütüm azaldımı acaba diye evhamlanmak bile azalmasına sebep olur diyorlar.
moralini yüksek tutmaya bol bol gülmeye çalış :3::3:

bizde 1aayı doldurduk burun tıkanıklığıyla uğraşıyoruz:53:

Back