Bebek Beslenmesi bebegi bir aylik olanlar, bebeklerimiz hakkinda dertleselim bilgi verelim birbirimize

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

canım boza, soda, rezene çayı, bide malt içeceği var ... özellikle malt keisnlikle tavsiye ederim.. benimde 2 gün sütüm kesildi malt içtim ... şarıl şarıl akmaya başladı.. tabi sonra bol su içerek devamını getirmen lazım..

canım aptamili bende araDA destek olarak kullanıyorum.. aynı sorunu yaşadım 2 günde zor yaptı ve inanılmaz ıkınıyodu kızım...

doktorumu aradım 1 çay kaşıyı zeytin yağı koy aptamil mamasının içine dedi.. tuvalet problemi kalmaz dedi...

hakkaten sorun kalmadı...

bu arada bi dip not ; günde 1 çay kaşığı zeytin yağı konacak.. istersen 1 öğünün tamamına koy istersen bir kaç öğun veriyorsan o 1 çay kaşığını azar azar öğunlere koy dedi...

süper süper süper....

beni aytuğ efendi dün gece yırttı bi taraflarını ne yapsam susmadı.babası gezdirdi yok olmuyor.biraz susuyor sonra yine avazı çıktığı kadar bağırıyor.4 kere filan emzirdim olmadı.sonra elini tuttum konuştum bakındı bakındı sarıldım uyudu.fitil alacam valla bu gidişle..canı sıkılıyor herhalde her gece bağırır.gündüzleri uyuyor geceye güç topluyor bizi uyutmamak için.şimdi aşıya gidicez hepatit yapılacak.sonra da eşimin arkadaşları bebek görmeye gelecekmiş.haırlık yaptım.saçlarımı düzleştirdim,ojelerimi sürdüüümmm tamaaam hazırım..öptüm siziii

canimm cookk kolay gelsin sanaa..ben daha dogurdum dogurali ne sac ne oje ne makyaj..hala keyfim yok :)))
bu arada benim kizda öyle gunduz uzun uyuyor baya..gece iki saatte bir ayaktayiz geri uyumasida 2 saati buluyor ..bu enerjiyi nerden buluyor hayret..kirkina az kaldi herkes kirkinda duzene girmeye baslar diyorlar bakalim..
benim kizda uyandi beslemem lazim..cok öperim bende kuzucuklariiiii muckkkkkkkzzzzzzzzzz

süslenmekkkk ahhhhh

28. günüm mevlüt günü bile çok az makyaj yaptım...

banyodan banyoya üstümü değiştiriyorum...

hep eşofmanla duruyorum...

13 gündür evden adımımı atmadım...

helal olsun sanaaaa... aaahh bende senin gibi olabilsemmm

hakkaten 40 ında düzelirmii

aynı sorun bende var... gündüz sürekli uyuyor .. zorla 2-2,5 saatte bir zorla uyandırıyorum emsin diye...

oooff oofff

gezmeyi özledimmmmmmmmmmmm

hakkaten 40 ında düzelirmii

aynı sorun bende var... gündüz sürekli uyuyor .. zorla 2-2,5 saatte bir zorla uyandırıyorum emsin diye...

oooff oofff

gezmeyi özledimmmmmmmmmmmm

bende özledim bircok seyi ..:))
herkesin dedigi bu cocuk 40 gunden sonra cok degisir diyorlar..abimin oglu su an 5 aylik o bile oyle dedi.biraz sabret diye..birde abim söyle dedi cocuk gece oldugunu bilsin alissin diye aksam mesela 9-10 gibi odasina yatagina yatir uyumasa bile isigi los yap dedi.uyku vakti bilsin diye..ben denemeye calisiyorum sizide cok iyi anliyorum..

süslenin canııım siz de yani.bende 3 çocuk var sizde bir bebek.daha ne olsun.en azından hafif makyaj yapın.ben de evde eşofmanla geziyorum canııım ne giyecez evde sanki.ama kendimizi iyi hhissedecez ki kocalarımızla da aramız soğumasın.

benim kocam zaten eskisi degil hicbisey diye homurdaniyor..annem burada Aralik sonuna kadar .annemden sonra artik.hem cocuk o zaman 2 aylik oluyor.zamana ihtiyacim var..coook yoruliuyorum walla.ama haklisin sende 3 cocuk bravo walla

anne olsun ne var canııım.gece odanıza gidiyorsunuz sonuçta tabi şimdi alışma devresindesiniz.her ne kadAR ben tecrübeli olsam da bu da başka bir bebek huyu ayrı onlardan.biz de ona alışıyoruz.zor tabi kolay değil düzenimiz değişiyor.minik muhtaç bir çocuk hiçbir şeyini kendi yapamıyor ama olacak bunlar.çok yakında değişecek iyice tatlanacaklar.bilinçli bakacak,sesli gülecek,eliyle bilinçli yakalayacak,uzanacak..bunları görmek çok heyecan verici..yavrularımııız aLLAH IM KORUSUN

heheh:)) gece odamiza hep yalniz gidiyorum esim oturuyor ben oldugum yerde uykaya daliyorum..aynen kuzumm alisma evresi..eskisi gibi degil hicbirsey.
kizim hergun bir baska :)) bu cok guzel bir duygu..cok heyecanli evet ..minikkuzummm benim kizim cok guzel yaaa:))))
gun gece emzirmek icin kalktigimizda isigi yakmadim los yaktim sadece walla ise yaradi yarim saat icinde hem karni doydu hem altini aldim veeeeee hemen uyudu..uyutmak zorunda kalmadim..super :)))

kocamla kızım dışında hiç bi diyalog kalmadı =(( birlikte yatmıyoruz genelde... işe gideceğinden rahatsız olmasını istemiyorum...

nasıl toparlıcam bu durumu bilmiyorum.. hiç bişey içimden gelmiyor...

ayrıca ben çalışan bir kadınım.... hiç böyle uzun zaman evden çıkmamazlık yapmadım... uzun zaman dediğim okurken bile olmamıştır yani...

şimdi evde oturmak çok zor geldi...

kafam karman çorman...

4. ayımda işe başıcam...

bakıcı bulmam lazım..

tek başımayım.. kimseye güçsüz olduğumu belli etmemeye çalışıyorum...

aslında çok yorgunummmmmm.....

sizce ne yapmam lazım???

Biz en küçüğüz sanırım ama bizde varız. Bugün 26 günlük oldu minik kızım. 1 haftadır gaz sıkıntımız var. Eşim doktor, gaz sancısı için başta ilaç kullanmak istemedi tembelleşmesin bağırsakları diye ama baktı olmuyor om-x kullanmaya başladık. Ama ne yalan söyleyeyim henüz çokta faydasını göremedik . O ağlarken içim eriyor resmen. Siz gece 2 saatte bir kalkmaya laf ediyorsunuz, biz her saat başı ayaktayız. 5 dakika emişiyoruz sonra gaz çıkarma faslı bez kontrolü derken yarım saat oluyor yatırıyorum ve yarım saat sonra yine uyanıyor hanımımız . Artık hayalet modunda geziyorum tüm gün. İnşallah 40 ından sonra düzene girer yoksa ne yaparım bilmiyorum. Doktor milupanın iyi geceler çayını kullan dedi ama emin olamıyorum ... Şimdilik bu kadar bizden. Hepimize gazsız ve uykulu geceler diliyorum :))

prensesim çok normal böyle hissetmen.ama ayrı yatmak doğru değil.bunlar benim düşüncelerim içimden geldiği gibi yazayım sen bak bakalım kendine göre.benim eşim ben istersem ayrı yatar ama istemem.çünkü yatakları ayırmak iyi bir şey evlilikte.işe gidiyorsa gitsin ne olacak.yakında sen de gideceksin kalkmayacak mısın geceleri.benimki de gidiyor ve gerekirse kalkıp yardı eder.etmek zorundalaar.bir tek bizim çocuğumuz değil ya.bunun farkında olmalılar.ama bunu yaparken küserek tartışarak değil ne kadar yorulduğumuzu bilerek bize az da olsa acıyarak yapmalılar.
bir de evden çıkama olayı var evet beni de boğuyor çalışmayan bir bayan olarak..sıkılıyorum..eskiden haftasonları dışarı çıkardık.hafta içi akşamları en azından alışveirş merkezlierine ya da markete giderdik.şimdi çocuklarla eşime siz gidin diyorum ben eve oturuyorum hava soğuk bebeğe bişey olmasın diye.bunalıyorum.atanamamış olmak daha kötü geliyor bazen bu aralar.kendimi evde oturup çocuk bakan akşam kocası gelince durmadan ona birşey anlatan bir kadın gibi hissediyorum.aaahhh...
ama sen böyle düşünme.hepsi geçici yaşadıklarının.bebeklerin zor zamanları geçecek ama yatarken eşlerle dokunmadan uyumayalım.uzun sürerse kalıcı olabiliyor bazen.
bakıcı da mutlaka bulursun.şimdi senin çok soru işaretlerin vardır eminim.nasıl olacak nasıl yapacam nerden bulacam,bebeğimi nasıl bırakacam.ama hepsi olur geçer.bi bakarsın yaz gelmiş bile.

yalnızlık dersen ben de yalnızım.hem de 3 çocukla.komşular gelmez,arkadaşım 2 taneydi ikside şehir dışına taşındı.yapayalnızım.kış bir yandan...göbek bir yandan.ama buna şükür.çocuklarımın başındayım ailem sağ Allah a şükür.eşim yanımda.
canını sıkma bebeğinle olmanın tadını çıkar...

canım çok teşekkür ederim.. insan birileri ile paylaşınca rahatlı aslında... hele derdine bi cvp veren varsa dahada güzel oluyomuş

haklısın bakıcı işini facei kafama takmış durumdayım,
haklısın kocamla birlikte yatmam lazım... ( bu arada o kızımın ağlamasına hep uyanıyo ben yattt sen işe gidicen diyom... bende işe gidecek olsam hiç acımam hihihihi )
sezeryanla doğum yaptım kanam azda olsa devam ediyo... göbüş desen sarktı... 16 kilo aldım hamileliğim boyunca ... 7 kilosu hala benleeee...göbüşüm yürürken sallanıyo sanki... baldıklarım yani kasıklarıma doğru bölümlerinde,göbüşümde ve bel kısımlarımlarımda çatlaklarım var... kocam belimi tutumak istediğinde hemen aman yapma diyorum...
ennn önemlisi istek arzu sıfırrda...

kızlar depresyondayımm resmennn...

neyse kızım ağlamaya başladı şimdilik bu kadar..
bugun 1 ayımız doldu yrn sabah hastaneye gidiyoz...
aşılar kontroller hadi hayırlısı ... yrn görüşürükk

uyudunuz mu kıııı...biz oturuyoz oğlumla.
masal prensesi ne demek şekerim niye varız burda..ben beişe kimyon,rezene anason karıştırıp içirdim bana mısın demiyor velet.saat 2 ama yaaaaa

pzartesi doktora gittik 780 grm almış...

doktor dedi gaZLA ilgili bir problem varmı?

dedim olmazmıııı???

denemediğim karışım kalmadıı

aldığım cvp;

ne yaparsan yap 3. ayın sonuna kadar çekeceksin... 91. gün hiç bişeyi kalmıcak merak etme dedi..

duvara her gün bi çizgi atalım o zaman.91. gün de üzerine koca bi çarpı yaparız:))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…