Bebeğe tek başına bakmak

Tabi ki tek başına bakamazsın çalışırken. Yardımcı tutacaksın illa ki. Ama evden çalışıyorsan işin çok kolay.
Minnak bebeğin bakımı için ilk günler dışında yanında birine ihtyaç yok. İlk günler sen yorgun olacaksın. Birinin evi toplayıp yemekleri yapması lazım.
Sonra çabucak geçiyor hepsi. 40ın çıktığında hem sen dinlenmiş oluyorsun. hem bebek ele avuca gelmiş oluyor kimseye gerek kalmıyor gerçekten.
Sadece işe başladığın dönem için yardımcı kadın bulman lazım.
Bizimki 3 aylık oldu. Tekim ben de istanbulda. 6 aylık işe başlayacağım ücretsiz kullanıyorum.çocuğu doğru kreşe evden çalışıyor olman bayağı iyi yani.
Bu arada kp kim ya senin çalışman hakkında ahkam kesecek?

Iste benim ilk ay annem kayinvalidem olur. Yardimci olurlar. Sonra onlar gidince zaten dogum izninde tek basima hallederim gibi. Evden calismam gercekten avantaj ama tamamen bebegin sakinligine bagli. Iste ilk 3 ay bi duzen olusturursam neden olmasin iste calisan ve esinden baska kimsesi olmayan annelerin maalesef sorunu bu. Allahtan benim durum size gore biraz daha rahat home office diye ama ya ileride sirlete cagirirlarsa diye korkmuyor degilim.. Allah hepimizin yardimcisi olsun.

Insallah sutum iyi gelir de 6 ay hep emziririm. Sonra da kendim ne yiyosam bebegime de onun puresini yapip vermeyi dusunuyorum acikcasi. Ne kadar dogru bilmem ama genel olarak saglikli seyler yerim. Ara sira disaridan soylerim o kadar.

Insallah sutum iyi gelir de 6 ay hep emziririm. Sonra da kendim ne yiyosam bebegime de onun puresini yapip vermeyi dusunuyorum acikcasi. Ne kadar dogru bilmem ama genel olarak saglikli seyler yerim. Ara sira disaridan soylerim o kadar.
Benim bebeğim yok tam bilmiyorum ilk neyle başlanır nasıl yol izlenir. Ablamlar dan gördüğüm birinin bebeği alerjik bebekti malesef İstanbul da baya iyi bir doktora götürdüler bir kaç Dr sonra o sırada bende vardım yanlarında, Dr görüşmede ilk verilen gıdanın çok önemli olduğunu çocuğun sağlıklı bir birey olup olmadığını etkilediğini söyledi. Yoğurt ve brokoli arasında fark var diye belirtti. Ablamın bebeği alerjik olduğu için ona uygun bir şeyler yol izledi. Sizde araştırıp kendinize uygun yol çizersiniz zaten

Amin insallah ilk 3 ay fuzenimi kurup, sonrasinda hem bebis hem is ayni arada yurutebirim.

Simdiki bebeklerde ne kadar nazli anam :) biz pirinc unuyla buyuduk masallahimiz var zaten doktorum ne derse oyle yapmayi ilerlemeyi dusunuyorum.

Simdiki bebeklerde ne kadar nazli anam :) biz pirinc unuyla buyuduk masallahimiz var zaten doktorum ne derse oyle yapmayi ilerlemeyi dusunuyorum.

Sorma. Şu an bebeğin alerjisi yüzünden emzirdiğim için süt yumurta kuruyemiş domates tahin buğday kakao dana eti tavuk eti tüketmiyorum
Ama yine de tek başıma idare ediyorum. Ki öyle becerikli bir kimse değilimdir

Bu çok doğru

Yine istersen pirinç unu ile büyütürsün zeka gelişimi de ona göre olur

Ahhaha annem konuştu sankiya eskiden ölümler çok alerji yüzünden oluyormuş am kimse bilmiyormuş mesela ben yeni öğrendim 1 yaşına kadar bal yemek yok çok riskliymiş ölümlere sebebiyet veriyormuş Allah sağlıklı bebek nasip etsin inşallah herkese

Paso uyuyorlar derken hangi bebekleri referans aldınız ya? Ben hiç görmedim öyle bir bebek
Bebeğim iki buçuk aylık, gündüz toplam iki kez 45 dakika uyuyor. Gece ise aralıklı 10 saat.

Yine istersen pirinç unu ile büyütürsün zeka gelişimi de ona göre olur
3 kardesiz, sonuncumuz haric ben ve benden 1bucuk yas kucuk kardesim pirinc unuyla buyufuk. Keza esim ve ablalari da oyle buyutulmus. Ben tercuman, kardesim iyi bi sirkette yonetici, esim ve ablalari muhendis. Zekamizda bi sorun yok acikcasi :) normal siradan insanlariz isimizde gucumuzde. Bebisim de bizim gibi olsa kafi.

Anam ne kaldi tuketebilecek herseye alerjisi varmis sizin bebisin beni de cok zorlu gunler bekliyor. Simdikiler pek nazli dedigim gibi

Deneyin bakalım

Sadece zeka gelişimiyle kalsa..bence bu pirinç unu şeker tansiyon hastaliklarının temelini atmada baya etkilidir
Ben en dikkat çekeni söyledim daha onlara girmiyorum bile çevremde şu devirde çocuğu pirinç unu ile büyütüp övünenleri var birde hele cici bebe olayı var birde tabi oraya hiç girmeyeceğim

Deneyin bakalım
Deneyecegimden degil, simdiki bebislerin cok nazli oldugunu vurguladim. Ama kendi cocuguma da ekstra antik kuntik seyler yapmayi dusunmem cok nazli alerjili bisey olmazsa. Ne yiyorsam onun puresini yapip vermeyi hedefliyorum.

Sadece zeka gelişimiyle kalsa..bence bu pirinç unu şeker tansiyon hastaliklarının temelini atmada baya etkilidir
Zamaninda yokluktan ve bilgisizlikten ellerinde olani verebilmisler. Biz gayet saglikliyiz tabi ilerleyen yaslarimizda ne olur bilemiyoruz. Birden gerizekali olup ve diabet tip bilmem kaca yakalanirsak vay halimize trip atariz niye beni pirinc unuyla besledin diye ne yapaydik, acliktan olumemi terk edeydik cevabini alacagim kedin.

Evet benim annemin bahanesi de sütle doymuyordun kim bilir hangi sebepten agliyordum da acliga yordular.

Ben en dikkat çekeni söyledim daha onlara girmiyorum bile çevremde şu devirde çocuğu pirinç unu ile büyütüp övünenleri var birde hele cici bebe olayı var birde tabi oraya hiç girmeyeceğim
Annem bana da pirinc unu dayamis hala sinirlenirim düşündükçe. Bence süt varsa mutlaka süt verilmeli süt yoksa da süt için uğraşilmali yine olmuyorsa da pirinc unu olmamali son çare..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…