- 23 Mayıs 2009
- 14.338
- 15.659
- 823
- Konu Sahibi Lady Guinevere
-
Bu tercih meselesi bazıları çok katı 6 aya kadar vermek istemez saygı duyarım. Sonuçta o bebeğin annesi o, en iyisini o bilir bebeğe ortama göre değişir.Kızlar günaydın..
Bebeğim bugün 15 günlük oldu ve doktor tavsiyesiyle d vitamini basladık. Ama doktorun istediği vitamini aldığımız eczane ilacı verdikten sonra cocuga biraz su vermemizi söyledi. Ağzında yapış yapış bir his bırakıyormus ilaç bu yüzden su verin dedi. sabah verdim bi çay kaşığı kaynatıp soğuttuğum sudan. Baska bebeğe su veren var mı bu kadar erken? Bir sey olur mu?
e emiyor ya cocuk.. ben de vitaminin öyle bir etkisi var sandımSusuluktan birbirine yapışır demek istedim
ikisi aynı sey değil ama.. anne sütü zaten her emzirmede bebeğin ihtiyacına göre üretiliyor. yani bebeğin susuz kalması çok mümkün değil aktif emerkenBen 1 aylık olduktan sonra her gün bir çay kaşığı kadar su verdim evet anne sütünün çoğunluğu su diyorlar ama şöyle düşündüm ben de çay içiyorum Kahve içiyorum Bunların içinde de su var Ee Bunlarda su varsa ben de o zaman çay kahve içeyim su içmeyeyim benim düşüncem böyle linçlenebilirim ama bu benim düşüncem Ben bebeğime her gün bir çay kaşığı kadar veriyordum bir şey de olmadı şükür 6 aylık olduk fazla vermek sakıncalı bence
bana damla seklinde verdi.. aslında uygulaması da kolay ama bebiş sevmediBen wellcare veya ocean kullandım fısfısı arka damağına doğru sıkıyordum yanağına doğru yayılmadan yutup gidiyordu zaten doktor su bişe ver demedi
doktorum ver dese ben de rahat rahat verirdim ama eczacı söyledi bize.. doktora ancak pazartesi ulaşabiliyoruzBu tercih meselesi bazıları çok katı 6 aya kadar vermek istemez saygı duyarım. Sonuçta o bebeğin annesi o, en iyisini o bilir bebeğe ortama göre değişir.
Ben verdim valla hele yaz sıcaklarında çocuk per perişan süt/mama bir yere kadar. Pişman da değilim gene verirdim. Verdim çocuk da sapasağlam bir şeycik olmadı. Sağlık ocağındaki doktorum da çocuk doktorum da ver dedi. Biz sorun yaşamadık. Tabi bir yudum iki yudum büyüdükçe miktar arttı.
Eskiler de pamukçuk olmasın diye verirmiş su, bizler ölmediğimize göre bir şey olmaz.
yaa ne ara 5 ayı doldurduuuu.. daha dün doğdu sankibenimki 5 aylığı bitirdi 6 çay kaşığı su veriyoruz daha yeni
İşte damlada sevmeme ihtimali doğuyor fısfısta izin almaya gerek kalmadan fısladı mı içmiş oluyor mecbur herşey hızlı gelişiyorbana damla seklinde verdi.. aslında uygulaması da kolay ama bebiş sevmedi
Anladım teşekkür ederimBen Almanya'dayım doktoruma ben de sordum hwr gün böyle uğraşmak zor çünkü o verdiği hapın içeriğini daha güçlü buluyor özellikle dişler için
Zaman çabuk geçiyor aslım senin içinde geçecekyaa ne ara 5 ayı doldurduuuu.. daha dün doğdu sanki
Bir şey diyemem Doğrudur haklısınız ama benim düşüncem o yönde değil Ben su vermeyince susuz kalıyormuş gibi hissediyordum veriyordum O yüzden bir sıkıntı da yaşamadım şükürikisi aynı sey değil ama.. anne sütü zaten her emzirmede bebeğin ihtiyacına göre üretiliyor. yani bebeğin susuz kalması çok mümkün değil aktif emerken
ayy insallahZaman çabuk geçiyor aslım senin içinde geçecek
bilemiyorum cocuk doktorumuzun önerdiği vitamini verdik.. baska vitamin araştırmadımAğzını yapış yapış yapmayan d vitaminlerini kullanabilirsiniz?
Monovit D3 devit D3 pedia D3 gibi.
Doktorunuz d vitaminini reçete ederken böyle birşey söylemediyse vermeyin eczacılarda ilaç satsın sadece doktor kesilmesinler bir zahmet.
İlk suyunu 6. Aydan sonra ek gıdaya geçişle vermeye başladım kaynatılmış soğutulmuş çeşme suyuydu hala öyle
+1Bu tercih meselesi bazıları çok katı 6 aya kadar vermek istemez saygı duyarım. Sonuçta o bebeğin annesi o, en iyisini o bilir bebeğe ortama göre değişir.
Ben verdim valla hele yaz sıcaklarında çocuk per perişan süt/mama bir yere kadar. Pişman da değilim gene verirdim. Verdim çocuk da sapasağlam bir şeycik olmadı. Sağlık ocağındaki doktorum da çocuk doktorum da ver dedi. Biz sorun yaşamadık. Tabi bir yudum iki yudum büyüdükçe miktar arttı.
Eskiler de pamukçuk olmasın diye verirmiş su, bizler ölmediğimize göre bir şey olmaz.
3 ayda geliyor eleayy insallahartık ele gelse de istediğimiz gibi sevebilsek
bekliyorumm3 ayda geliyor ele
Teyzesi onun parmakları arasında biriken pamukları yesin bitirsinbekliyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?