Bebeğe su vermek

Lady Guinevere

“Size Nasıl Geliyorsa”
Kayıtlı Üye
6 Mart 2024
9.964
8.503
113
29
Kızlar günaydın..

Bebeğim bugün 15 günlük oldu ve doktor tavsiyesiyle d vitamini basladık. Ama doktorun istediği vitamini aldığımız eczane ilacı verdikten sonra cocuga biraz su vermemizi söyledi. Ağzında yapış yapış bir his bırakıyormus ilaç bu yüzden su verin dedi. sabah verdim bi çay kaşığı kaynatıp soğuttuğum sudan. Baska bebeğe su veren var mı bu kadar erken? Bir sey olur mu?

6 aylıkken verdim suyu, bence vermeden doktorunuza danışın, bana çok erken gibi geldi.

Kaynatılıp soğutulan suyun bütün değerleri gidiyormus diye duydum. Bunu da sorun bence.

Ben doğduğu günden itibaren 15 gün kadar hergün şekerli su verdim günde 2-3 kez 3-4 çay kaşığı kadar,sarılık olmasın diye.
Yani birşey olmadı

Ek gıdaya başlayana kadar hiç su vermedim, doktor söylemeden vermeyin bence. Eczacılar da her b.ku biliyor maşallah.
d vitamini ne kullandınız? bize doktorun verdiği bayağı yapış yapış bi sey ya. zaten suyu da sevmedi bebek emzirdim bi daha üstüne

Ben doğduğu günden itibaren 15 gün kadar hergün şekerli su verdim günde 2-3 kez 3-4 çay kaşığı kadar,sarılık olmasın diye.
Yani birşey olmadı
ben sade suya bile korkuyorum valla iyi cesaret. benim bebeğim sarılık olduğu halde cesaret edip veremedim sekerli su

Ben dogdugu gunden beri d vitamini veriyorum. Benimki hap seklinde, ezip toz haline getiriyorum ve icine mememden anne sutu sikiyorum bir cay kasigi. Karistiriyorum iciyor daha sonra emziriyorum.

Emiyorsa suya hiç ihtiyacı yok çünkü anne sütü öyle mucizevi ki bebeğin ihtiyacına yönelik üretiliyor. Üstüne emzirirseniz yağda çözünen bir vitamin olduğu için vücut tarafından daha iyi emilir, ağzında da öyle bir his olmaz. Ha iki bebe büyüttüm öyle bir uyarı da almadım hiç ilginçmiş, içinde sadece zeytinyağı vardı benim kullandığım d vitamininin.

benimkinde zeytin yağı, a, d, e vitamini var

Vitamini verdikten sonra çay kaşığına sütünüzü damlatıp içirebilirsiniz yada direk emzirin su için daha çok çok erken

iki cocugumun birini ,22 ay , digerini 13 ay emzirdim , d vitaminide verdik , vitaminden hemen sonra emzirdim. doktorumuz ilk 6 ay da sadece anne sütünde israrliydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…