• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğe kendimi nasıl hazır hissetmeliyim?

Kimse kimsenin nasil bir hayati oldugunu bilemez ama sonucta buradaki uslubumuz nasil bir insan oldugumuzu da ele verir kiyisindan bucagindan. Siz genel olarak gergin yorumlar yapan bir uyesiniz,elestiriye alisik olmadiginiz gibi eski konularinizdan da goruldugu kadariyla cok da hos seyler yasamamissiniz,iftiralar kufurler havalarda ucusuyorsa hele ki 1 senede asla evlilik oturmaz. Yasananlar basit seyler degil gordugum kadariyla. O sebeple bence cocuk fikrini bir sure ertelemeniz en iyisi. Hakkinizda hayirlisi olsun insallah
Benle azarlar gibi konuşanlara gergin cevap veriyorum.Bana güzel güzel anlatanlara da güzel cevap veriyorum.İftiralar küfürler havada uçuşuyor demek cümle itibariyle sürekli bu yaşanıyor anlamı taşıyor.Biz bir kere yaşadık.Ve ben neyi sevmiyorum biliyor musun her soru sorana muhalefet olma isteği olan insanları.Ben o küfür konusunda kocamdan şikayetçiydim ve herkes kocamı savundu.Şimdi ise o sana küfür etti iftira attı diyorlar.Ben anlamadım valla bu siteyi

yakında doğurucam hala acaba hazır mıyım nasıl yapacağım demekten kendimi alamıyorum hala ödüm patlıyor yanlış birşey yapacağım diye korkuyorum :110: :110: doğduktan sonra hazırım diyeceksin diyorlar doğurayım bi yazarım tekrar

Önceki konunuza istinaden şunu söyleyebilirim siz o meseleyi o kadar uzattınız, yersiz bir şekilde o kadar abarttınız ki haklıyken haksız konumuna düştünüz ek olarak eşinizin sizi başka bir adamla bakışmakla itham etmesini savunan tek bir kişi olmadı.
Konu sahibi her açtığınız konuda istisnasız banlanıyorsunuz. Hep insanlar kötü, hep bu sitedekiler sizin üstünüze geliyor, hep şikayetçisiniz gerçekten merak ettiğim için soruyorum sitedeki üyelerden bu kadar şikayetçiyken açtıktan 2 gün sonra unuttuğunuzu söylediğiniz meseleler için neden hep buraya akıl danışıyorsunuz?

yakında doğurucam hala acaba hazır mıyım nasıl yapacağım demekten kendimi alamıyorum hala ödüm patlıyor yanlış birşey yapacağım diye korkuyorum :110: :110: doğduktan sonra hazırım diyeceksin diyorlar doğurayım bi yazarım tekrar
Rabbim sağ sağlim sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin. Bence de oyle diyeceksiniz doğunca 🤗🤗🤗

Benle azarlar gibi konuşanlara gergin cevap veriyorum.Bana güzel güzel anlatanlara da güzel cevap veriyorum.İftiralar küfürler havada uçuşuyor demek cümle itibariyle sürekli bu yaşanıyor anlamı taşıyor.Biz bir kere yaşadık.Ve ben neyi sevmiyorum biliyor musun her soru sorana muhalefet olma isteği olan insanları.Ben o küfür konusunda kocamdan şikayetçiydim ve herkes kocamı savundu.Şimdi ise o sana küfür etti iftira attı diyorlar.Ben anlamadım valla bu siteyi
Bilemiyorum simdi,ama bir magdur olani savunma arzusu hepimizde var ;)

Bence başkaları soruyor diye çocuk fikrini erkene almayın çünkü başkaları hep konuşur. Bir çocuğunuz olsa 2. ne zaman diye sorarlar. Hatta çocuğu kenara çekip annenle babandan kardeş iste diye öğüt verenleri bile duydum.

Yaşınız 26ysa en az iki yıl hatta kendi isteğinize göre dört yıl bekleyebilirsiniz diye düşünüyorum.

Back