- 1 Ekim 2018
- 4.348
- 3.219
- 63
- Konu Sahibi Aneksenamunnn
-
Canım sağ ol içim rahatladıBen 21 yasinda anne oldum sonra da 22 =] iyi ki de oldular ama maddi manevi ciddi sorumluluk isi bebek ha oldu mu adapte olursun o ayri ama eslerden bi taraf istemedi mi agir yipratici oluyo.., Lakin oyle masum oluyolar ki o istemeyen tarafi bile olduktan sonra pisman edebiliyolar oyle dusunmesine.., Ayrica annem bizimle kaliyo doguda oldugumuz icin ve hic de sinti olmuyo gul gibi gecinip gidiyoruz gayet de rahatiz esimle , tek goz odada yasamiyoruz sonucta.
şuan ay hele bir dogur sana bir gulumsesin bak dogurmadigina pisman olacaksin demeyecegimHayattan beklediğim şeyleri alamadım sanırım.Biraz özgürlükçüyüm gezmek tozmak yaşamak istiyorum.Evlilik fikrinde de çok zorlanmıştım.
:):)evet...şuan ay hele bir dogur sana bir gulumsesin bak dogurmadigina pisman olacaksin demeyecegim
evet cocuk cok guzel bir sey ama sabri özverisi ayiracak zamani olabilene guzel
eger cocuk dogdugunda ozgurlugunuz kisitlandigi icin mutsuz olacaksaniz düsünmeyin derim
bende rahatima ozgurlugume cok cok duskun bir insandim cocuk dogana kadar insan basina gelecekleri kestiremiyor her cocuk farkli cunku ozgurlugum buyuk oranda kisitlandi evet ama cocuklada gezebiliyorum onemli olan gezecek parayi bulmak cunku cocukla gideyimde bir apartta cadirda tatil yapayim olmuyor
otel secenekleri bile hafiften degismeye basliyor iste psrki olsun cocuk havuzu olsun vs buyuzden maddiyat ta onem kazaniyor ozgurluk konusunda
ama birde su tarafi var bunu burda bir kez daha yazmistim yine yaziyorum bazen disari cikiyorum ben sakin sakin bi yemek yiyip kahve icmeyi dusunurken yemek masada kalmis kizimin arkasindan kelebek kovaliyorum ari kus sinek kovaliyorum orda yine yemek yiyemedim diye uzulurken eve gelince farkediyorum aslinda uzun suredir hic bukadar ozgurce ve amacsizca kosmamisim bir kelebegi yakalayamayacagimi bilmeden arkasindan deli gibi gitmemisim kaydiraktan kaymamisim vs ani yakalamakta onemli aslinda
Yoo herkes sizin gibi değil, benim öyle bir huyum yok eğer bir konuda eşimle tartıştıysam sonra bunu konuşup anlaşıp tatlıya bağladıysak asla tekrar gündeme getirmem o konu artık kapanmıştır. Mesele büyütmekte kimse sizinle yarışamaz. Konularınızı net hatırlıyorum görümcemle kavga ettik aylardır bunu düşünüyorum, eşim bana balayında laf söyledi bir türlü bu olay gözümün önünden gitmiyor üzerine olunca sizin bana böyle bir nasihatte bulunuyor olmanız garip kaçıyor. Yanlış bir kullanım yapmışsınız ayrıca İleri görüşlü olmak sizin kast ettiğiniz gibi geçmişe takılmamak anlamına gelmez, gelecekte olacağı hesaplayabilmek anlamına gelir. Evliliğin en başındaki tecrübesizlik dediğiniz daha 1 ay önce açtığınız konu ortada. Daha 1 ay önce kocanız size benim yanımda başka masadaki adamla bakışıyorsun diyerek küfür etmedi mi? Bu mu oturmuş evliliğiniz? Ben sizin bize anlattıklarınız üzerinden bu yorumu yapıyorum o zaman ya anlattıklarınızda ya da anlatım tarzınızda problem var. Anlattıklarınıza göre evliliğinizin oturmamış olmasına ek olarak eşiniz de siz de daha kendiniz çocuksunuz, evlilik olgunluğuna erişememişsiniz
Aaa bu o üye mi? Hiç bilmiyordum. Gerçekten küfür yiyor ve evliligin oturdugunu saniyor. Umarim bosanmasi gereken yerde çoçuk yapmaz.
Sen anlamıyorsun sanırım. O konuda herkes üzerine gelmiş olabilir. Ama kimse kocanın yaptığı tavıra alkış tutmadı, iyiki küfür etmiş haketmişsin demedi. Millete atarlanmanın manası ne? Kusura bakma ama burada tanınan üyelerdensin,açtığın konuların çoğunda sen suçlu bulunuyorsun. Takıntıların, görümcene karşı tavrın ve eşinle yoktan yere kavga edip olayları büyütme uyunu birçok üye biliyor. Daha 1 ay önce kavga konusu açıp 1 ay sonra "1 yıldır evliliğimiz güzel gidiyor. Evliliğimiz oturdu." dersen insanlar yazdığın şeyleri hatırlatır sana. Oturmuş evlilik öyle olmaz, insanları azarlayacağına önce neden bana böyle söyleniyor diye bir düşün. 1 kişi aynı şeyi söylemiyor yaklaşık 10 20 üye aynı şeyi söylüyorsa sorun onlarda değildir. İnsanların kötü bir niyeti yok, seni uyarmaya çalışıyorlar. Sende azarlama peşindesin. Kocana veremediğin ayarı gelip buraya verme lütfen.Sizi buraya bilerek mi seçiyorlar.O konuda herkes benim üzerime geldi sen hatalısın diye.Şimdi de farklı konuşuyorsunuz.Resmen işiniz gücünüz muhalefet başka bir şey değil.O konuyu açtığımda niye beni savunmadınız o zaman.Ne komik insanlarsınız ya
Sen anlamıyorsun sanırım. O konuda herkes üzerine gelmiş olabilir. Ama kimse kocanın yaptığı tavıra alkış tutmadı, iyiki küfür etmiş haketmişsin demedi. Millete atarlanmanın manası ne? Kusura bakma ama burada tanınan üyelerdensin,açtığın konuların çoğunda sen suçlu bulunuyorsun. Takıntıların, görümcene karşı tavrın ve eşinle yoktan yere kavga edip olayları büyütme uyunu birçok üye biliyor. Daha 1 ay önce kavga konusu açıp 1 ay sonra "1 yıldır evliliğimiz güzel gidiyor. Evliliğimiz oturdu." dersen insanlar yazdığın şeyleri hatırlatır sana. Oturmuş evlilik öyle olmaz, insanları azarlayacağına önce neden bana böyle söyleniyor diye bir düşün. 1 kişi aynı şeyi söylemiyor yaklaşık 10 20 üye aynı şeyi söylüyorsa sorun onlarda değildir. İnsanların kötü bir niyeti yok, seni uyarmaya çalışıyorlar. Sende azarlama peşindesin. Kocana veremediğin ayarı gelip buraya verme lütfen.
Madem biz komik insanlarız o zaman ne diye her olay yaşadığında buraya konu açıyorsun ki? Valla sende bir garipsin yani. Bizi dinleme, fikrimizi sorma. Yap çocuğu. Bu sefer eşin hamileyken küfür etsin sana, belki daha da ileri gider şiddet uygular. "yan masadaki erkekle bakıştın!" diye iftira atsın sana. Ama sen bunca şeye rağmen boşanmamışsın buna da boşanacağını sanmıyorum, o yüzden yap çocuk bekleme.
.Hak etmişsin dediler uzattın dediler.2-3 kişi demedi bunu sadece.O kadar boş konuşuyorsun ki.Ben buraya senin gibilerin yorumunu dinlemek için mi geliyorum sence.Burada bir sürü akıllı mantıklı cevap verenler oldu.O beni suçlu bulan insanlara da gelince onların hepsi senin gibi olayı çirkefliğe bağlayan,işi gücü eleştirmek olan insanlar.
Önce sen bir benim sorumu oku bakayım.Ben size evliliğim oturdu mu sizce demiş miyim?Soruyu anla öyle cevapla.Ben sana ne konuda soru soruyorsam gel ona cevap ver.Bizi dinleme,fikrimizi sorma yap çocuğu demişsin.Sen kendini gerçekten normalde de bu kadar fazla önemsiyor musun?psikolog arkadaşlar bile çocuk yap ya da yapma diye fikir veremiyorken sizdeki bu gereksiz özgüven nereden geliyor...o zaman bize sorma eşin de sana şiddet uygulasın triplerine giriyorsun.Tabi ki sana sormıcam.Bebeğe nasıl hazır hissedilir?Soru bu.Cevabın alakasız.Kocana veremediğin ayarı gelip burada verme gibi cümlelerin senin nasıl karakterde bir insan olduğunu açıkca gösteriyor.Zaten senin ve senin gibilerin seviyesine inecek olsaydım ben de sizin geçmiş konularınızı açar sizinle laf yarıştırırdım.Ama inan sen gibiler gibi boş insan değilim canım yaa şuan 1 dakikama bile yazık olmuş durumda...bayy
Göz ardıSen anlamıyorsun sanırım. O konuda herkes üzerine gelmiş olabilir. Ama kimse kocanın yaptığı tavıra alkış tutmadı, iyiki küfür etmiş haketmişsin demedi. Millete atarlanmanın manası ne? Kusura bakma ama burada tanınan üyelerdensin,açtığın konuların çoğunda sen suçlu bulunuyorsun. Takıntıların, görümcene karşı tavrın ve eşinle yoktan yere kavga edip olayları büyütme uyunu birçok üye biliyor. Daha 1 ay önce kavga konusu açıp 1 ay sonra "1 yıldır evliliğimiz güzel gidiyor. Evliliğimiz oturdu." dersen insanlar yazdığın şeyleri hatırlatır sana. Oturmuş evlilik öyle olmaz, insanları azarlayacağına önce neden bana böyle söyleniyor diye bir düşün. 1 kişi aynı şeyi söylemiyor yaklaşık 10 20 üye aynı şeyi söylüyorsa sorun onlarda değildir. İnsanların kötü bir niyeti yok, seni uyarmaya çalışıyorlar. Sende azarlama peşindesin. Kocana veremediğin ayarı gelip buraya verme lütfen.
Madem biz komik insanlarız o zaman ne diye her olay yaşadığında buraya konu açıyorsun ki? Valla sende bir garipsin yani. Bizi dinleme, fikrimizi sorma. Yap çocuğu. Bu sefer eşin hamileyken küfür etsin sana, belki daha da ileri gider şiddet uygular. "yan masadaki erkekle bakıştın!" diye iftira atsın sana. Ama sen bunca şeye rağmen boşanmamışsın buna da boşanacağını sanmıyorum, o yüzden yap çocuk bekleme.
Sizi şikayet ettim size hakaret etmeyen bir insana boş insan dediğiniz için.Hak etmişsin dediler uzattın dediler.2-3 kişi demedi bunu sadece.O kadar boş konuşuyorsun ki.Ben buraya senin gibilerin yorumunu dinlemek için mi geliyorum sence.Burada bir sürü akıllı mantıklı cevap verenler oldu.O beni suçlu bulan insanlara da gelince onların hepsi senin gibi olayı çirkefliğe bağlayan,işi gücü eleştirmek olan insanlar.
Önce sen bir benim sorumu oku bakayım.Ben size evliliğim oturdu mu sizce demiş miyim?Soruyu anla öyle cevapla.Ben sana ne konuda soru soruyorsam gel ona cevap ver.Bizi dinleme,fikrimizi sorma yap çocuğu demişsin.Sen kendini gerçekten normalde de bu kadar fazla önemsiyor musun?psikolog arkadaşlar bile çocuk yap ya da yapma diye fikir veremiyorken sizdeki bu gereksiz özgüven nereden geliyor...o zaman bize sorma eşin de sana şiddet uygulasın triplerine giriyorsun.Tabi ki sana sormıcam.Bebeğe nasıl hazır hissedilir?Soru bu.Cevabın alakasız.Kocana veremediğin ayarı gelip burada verme gibi cümlelerin senin nasıl karakterde bir insan olduğunu açıkca gösteriyor.Zaten senin ve senin gibilerin seviyesine inecek olsaydım ben de sizin geçmiş konularınızı açar sizinle laf yarıştırırdım.Ama inan boş şeylere vakit ayıracak insan değilim canım yaa şuan 1 dakikama bile yazık olmuş durumda...bayy
Fazla uzatmayacağım, Polemik ten banlanmak istemiyorum.Hak etmişsin dediler uzattın dediler.2-3 kişi demedi bunu sadece.O kadar boş konuşuyorsun ki.Ben buraya senin gibilerin yorumunu dinlemek için mi geliyorum sence.Burada bir sürü akıllı mantıklı cevap verenler oldu.O beni suçlu bulan insanlara da gelince onların hepsi senin gibi olayı çirkefliğe bağlayan,işi gücü eleştirmek olan insanlar.
Önce sen bir benim sorumu oku bakayım.Ben size evliliğim oturdu mu sizce demiş miyim?Soruyu anla öyle cevapla.Ben sana ne konuda soru soruyorsam gel ona cevap ver.Bizi dinleme,fikrimizi sorma yap çocuğu demişsin.Sen kendini gerçekten normalde de bu kadar fazla önemsiyor musun?psikolog arkadaşlar bile çocuk yap ya da yapma diye fikir veremiyorken sizdeki bu gereksiz özgüven nereden geliyor...o zaman bize sorma eşin de sana şiddet uygulasın triplerine giriyorsun.Tabi ki sana sormıcam.Bebeğe nasıl hazır hissedilir?Soru bu.Cevabın alakasız.Kocana veremediğin ayarı gelip burada verme gibi cümlelerin senin nasıl karakterde bir insan olduğunu açıkca gösteriyor.Zaten senin ve senin gibilerin seviyesine inecek olsaydım ben de sizin geçmiş konularınızı açar sizinle laf yarıştırırdım.Ama inan sen gibiler gibi boş insan değilim canım yaa...
Aferin sanaSizi şikayet ettim size hakaret etmeyen bir insana boş insan dediğiniz için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?