- 1 Ekim 2018
- 4.348
- 3.219
- 63
- Konu Sahibi Aneksenamunnn
-
Magazin programında Selin Karacehennem var 2 yıl bebek düşünmeyin diyor :) bebeği başkaları ister ama bakmaz ilki olsa ikincisi nerde derler.Yaşın çok genç hazır hissettiğinde düşün bence çünkü bebek apayrı bir sorumluluk.
Daha bir senelik evlisiniz, evliliğiniz otursa bile çok erken ki sizin evliliğinizin oturduğunu düşünmüyorum. İnsanları eski konularından vurmayı sevmem ama madem en fazla 5-6 kere kavga ettiniz neden 10dan fazla eşinizle yaptığınız tartışmalar üzerine konunuz var? Daha 1 ay önce incir çekirdeğini doldurmayacak bir sebepten büyük kavga edip ne yapmalıyım diye konu açmamış mıydınız?
yani 10 tane konunun 10 tanesi büyük tartışma mı sence? zaten geneli benim görümcemle ilgili olan sorunum ve evliliğin ilk zamanı ev işleri konusunda zorlanmam.
bu evliliğin oturduğunu düşünmeme sebebiniz 1 senede 10 derdimi size açmam mı?insanları eski konusundan vurmayı sevmem ama diyorsunuz ama gayet de seviyor görünüyorsunuz.Evet incir çekirdeğini doldurmayacak konudan tartıştık ve ona çok kırıldım.Ama kimse bana gelip eşimle tartışmıyorum diye yalan söylemesin.Her eş tartışır.Evliliğin oturmaması demek yalan,sevgi eksikliği,aileye düşkünlük,eve gelmeme,aldatma,para hesabını bilmeme hesap vermeme,evin sorumluluklarını almama,ev işlerinde yardımcı olmama,ilgili olmama,sevgisini göstermeme vs vs...Bana göre bu tür sorunlar içinde evlilik oturmamış görülür.Bana göre evliliğim oturdu.Evde huzurlu ve mutlu olmasak neden böyle bir cümle kurayım.
Bende çok beğenmiyorum bazı konuşmalarını.o kadını izlemiştim.çok mantıksız konuşuyor
bebek yapmaya karar verildikten sonra hazır hissedilmez. önce hazır hissedersin sonra yapmaya karar verirsin.
Ben de şimdi eski konularınızı okudum. Bence siz ikiniz de daha çocuksunuz. Çocuk fikrini erteleyin biraz. Bakın bu kötü bir şey gibi algılamayın. Bazı insanlar daha geç olgunlaşır. Normal şeyler bunlar
Bize de nişanlımla hep ne olgun ne uyumlusunuz diyorlar ama gel gör ki durum dışardan göründüğü gibi değil. Siz kendinizi ölçün tartın. Önemli olan ne hissettiğiniz. Bebek olunca ebeveynlik ilişkisi eşliğin önüne geçiyor. Buna hazır mısın mesela? Bana bu çok itici geliyorYo tabi ki sizin düşünceniz.Ben etrafımızda bizi her şeyiyle tanıyan insanlardan ve büyüklerden duyduğum kadarıyla çoğu çifte göre çok çok olgun bulunuyoruz.Çocukça tartışmalar olmadı değil.Ama saçma sapan şeylerdi işte.Geçmiş konularıma bakınca ortada hiçbir şey olmadığını görüyorum.Evliliğimizin olgunluğuna inanıyorum ama dediğim gibi kendime güvenemiyorum
Yo tabi ki sizin düşünceniz.Ben etrafımızda bizi her şeyiyle tanıyan insanlardan ve büyüklerden duyduğum kadarıyla çoğu çifte göre çok çok olgun bulunuyoruz.Çocukça tartışmalar olmadı değil.Ama saçma sapan şeylerdi işte.Geçmiş konularıma bakınca ortada hiçbir şey olmadığını görüyorum.Evliliğimizin olgunluğuna inanıyorum ama dediğim gibi kendime güvenemiyorum
yok ben şaka yapmıyorum, ciddiyim.Şaka yapıyorsun!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?