• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebebklerinizi nasıl oyalıyorsunuz?

clopin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2007
72
0
86
İstanbul
Kızım 3 aylık ve uyumadığ zamanlarda onunla kaliteli vakit geçirmek istiyorum, çabuk sıkılan bir bebek olduğundan devaml gezmek istiyor,
sizlerden fikir almak istedim uyumadığ zamanlarda bebklerinizle nasıl vakit geçiriyorsunuz?

canım biz 3 aylıkken oyun minderi aldık ve müthiş vakit geçiriyodu ve çok faydalı.bir çok motor becerisi gelişti.çok şeyler öğrendi.kızım şimdi 6 aylık ve kıyaslamak gibi olmasın bi çok bebekden daha hareketli en azından kendi kendine çok güzel vakit geçiriyor tek başına oynamayı öğrendi şimididen.ve bu süre zarfında bi çok işini halledebiliyosun.ben zaten çok fazla oyuncak alıpda bebeğimi doyumsuz biri yapmak istemiyenlerdenim.şimdilik mindermiz işimizi fazlasıyla görüyor.tabiki bikaç tane daha oyuncaklarımız var.

canım biz 3 aylıkken oyun minderi aldık ve müthiş vakit geçiriyodu ve çok faydalı.bir çok motor becerisi gelişti.çok şeyler öğrendi.kızım şimdi 6 aylık ve kıyaslamak gibi olmasın bi çok bebekden daha hareketli en azından kendi kendine çok güzel vakit geçiriyor tek başına oynamayı öğrendi şimididen.ve bu süre zarfında bi çok işini halledebiliyosun.ben zaten çok fazla oyuncak alıpda bebeğimi doyumsuz biri yapmak istemiyenlerdenim.şimdilik mindermiz işimizi fazlasıyla görüyor.tabiki bikaç tane daha oyuncaklarımız var.

Bende dönence var seyrediyo ama 10 dak. sonra sıkılıyo , hadi şarkı soyle konuş e koca gün devamlıda uyutmak istemiyorum ihtiyac 15 saat malum,
oyun minderi iyi fikir deneyeyim teşekkürler arkadaşım bebişinle mutlu günler...

zaten günün çoğunu uykuda geçirir daha küçük. kucak istiyor diye kucağa alıştırma arkadaşım sonradan büyüyünce hiç kucaktan inmiyorlar. ben ilk aylarda pek misafirliğe bile gitmezdim herkes kucağa almaya meraklı.. yattığı yerden sev oyna agucuk yap bol bol konuş :) oyun halısı iş görüyor kendi kendine oyalanıyor.

Back