Bebak acı badem sütü mucizesi

yağlı ciltler için hiç değil canım :)
arkadaş biraz ucmuş yalnız suyla yıkayın demekle :)
gözeneklere sinen onca kiri pası su tek basına 40 takla atsa temizleyemez....

Gurbiiik benim yüzüm kuru t bölgem yağlı ve aşırı hassas.Bebak aldım geceleri sürüp,siliyorum.Yüzüm parlamaya başladı.Fakat kuruluktan meydana gelen yanağımda kırmızılık oluşmaya başladı.....neden ki?Sürdükten sonra silmeyim ki?Birde bunu yazın kullanıyoruz ama lekelenme yapmasın?:tomato:

Gurbiiik benim yüzüm kuru t bölgem yağlı ve aşırı hassas.Bebak aldım geceleri sürüp,siliyorum.Yüzüm parlamaya başladı.Fakat kuruluktan meydana gelen yanağımda kırmızılık oluşmaya başladı.....neden ki?Sürdükten sonra silmeyim ki?Birde bunu yazın kullanıyoruz ama lekelenme yapmasın?:tomato:

canım yazın dışarı çıkarken muhakkak yuksek faktorlu bi koruyucu kullan
belli ki cildin hassas
ayrıca bebak ile sildikten sonra
yağlı olan bölgelerdeki bebak fazlasını da bi tülbentle temizle :)

canım yazın dışarı çıkarken muhakkak yuksek faktorlu bi koruyucu kullan
belli ki cildin hassas
ayrıca bebak ile sildikten sonra
yağlı olan bölgelerdeki bebak fazlasını da bi tülbentle temizle :)

Sadece yağlı olan bölgeyi siliyorum o zaman ben tüm yüzümü siliyordum,dahada kurudu sanki.Birde göz çevresine sürüyorum ama bir sorun olmaz inşallah.

Canım ya birde şu bebakı kullandıktan sonra tonik yerine maden sodası şu sarıkızlardan kullansak olur herhalde.Termal sular satılıyor dünya paraya.ne gerek var onlara.

gurbaa prensess yosun yağı ile ilgili makyaj topiğimde var demişsiniz ama buradan da yardımcı olabilirmisiniz ben başka yazı bulamadım bu konuyla ilgili şimdiden teşekkürler

olur, cunku soyma etkisi oldukca yüksek
cildinizi iyice temizleyin ve geceleri yatmadan yosun yagi ile masaj yapin
kısa sürede etkiyi goreceksiniz eminim
bunun yanısıra bebak ile de cildinizi silin
yosun yagi kurutur cunku cildi, bebak onu dengelesin

Kızlar bebak yüzümü mahvetti.Benim cildim kuru ve t bölgem yağlıydı bebakı kullanmaya başladığımda yüzüm hafif yandı ve yanaklarımda kırmızılık oluşmaya başladı ben geçer dedim ve babaka devam ettim
Geceleri yatmadan önce bebakla yüzümü sildim ve yattım sabah kalktığımda yüzüm kıpkırmızı ve o kızarık olan yerler dahada beter YÜZÜM İĞRENÇ OLDU.Yanma ve kaşıntı,kızarıklık oldu.Doktora gittim ve bebak yüzüme dokunmuş yüzümü görünce korktudelikafadulden kadın.Rapor çıkartıldı ve ilacımı aldım.BEBAKI DENEYİPTE YÜZÜNDE AZDA OLSA BİR YANMA OLANLAR KESİNLİKLE KULLANMASINLAR.bEN ŞİMDİ NE GÜNEŞE ÇIKABİLİYORUM LEKELENME OLMASIN DİYE NE DE yüzüme doktorumun verdiği ilaç harici ve tolarıen rich dışında hiçbişey kullanamıyorum.Yüzüm mahvoldu.
Çooooooooook kötü oldum kızlar ya başta bir parlaklık vardı ama sabah kalkınca yüzüm kıpkırmızı,yanmada cabası.Suratım çok kötü ya:sinifsinif::1no2:

X