Bebak acı badem sütü mucizesi

gurbik şu aralar cildimden çok memnunum valla
akşam biberiye sabunu sonra bebak sonra yatarkende limon +suyu karıştırıp tonik gibi sürüyorum
sabah kalkıyorum normal suyla yıkıyorm sonra nemlendiricimi sürüyorum

ama burnumdaki siyah noktalarım gitmiyo yaa
birde burun kenarımdaki gözeneklerim biraz açık :KK43:(((

gurbik şu aralar cildimden çok memnunum valla
akşam biberiye sabunu sonra bebak sonra yatarkende limon +suyu karıştırıp tonik gibi sürüyorum
sabah kalkıyorum normal suyla yıkıyorm sonra nemlendiricimi sürüyorum

ama burnumdaki siyah noktalarım gitmiyo yaa
birde burun kenarımdaki gözeneklerim biraz açık :KK43:(((

kelebengim sende benim gibi sık siyah noktaları gitsin -tatlicadiarzu-
noktaları sık sonra dove la yıka üstüne bide bebak tamamdıııııııırr

Valla yüzdeki etkisini bilmem ammmaaaaa....
Çantama dökülen bebak acı badem sütünün badimde bıraktığı yağ lekesinini hiç unutmicam

açık gözenekler için bi formül varmı bide ben narlı sabun almıştım iyimi ettim bilmiyorum kullanan yada bi fikri olan varsa lütfen sölesin

acı badem sütü ve kremiş var 5-6 ytl civarı eskilerin kullandıgı kremlerden biri.harika makyaj temizleyici kuru ciltler içinde güzel bir nemlendirici.

gurbaacığım 28 yaşındayım ve ilk kez bir nemlendiriciyi bitirip aynısından bir tane daha aldımalkisalkisalkis hep aldıklarım yarım kalmıştı,değiştirmiştim.şu an çok memnunum bakalım esas ilerde göreceğiz aslında faydasını kırışıklıklar gecikecek mi.çok sağol canım şu anda bundan iyisini bulamadım eğer bulursam onu haber veririma.s sağolasın

gurbaacığım 28 yaşındayım ve ilk kez bir nemlendiriciyi bitirip aynısından bir tane daha aldımalkisalkisalkis hep aldıklarım yarım kalmıştı,değiştirmiştim.şu an çok memnunum bakalım esas ilerde göreceğiz aslında faydasını kırışıklıklar gecikecek mi.çok sağol canım şu anda bundan iyisini bulamadım eğer bulursam onu haber veririma.s sağolasın

bunları duymak cok guzel canım
nemlendiricisini bulamamktan yana şikayetci arkadaşlar
sen nereden alıyorsun?

kurbişşşşşş saç dökülmesine karşı bi önerin varmı?

kesinlikle bitkisel yağlardan faydalanmanı öneririm canımkaydirigubbakcemile2

:CüvCüv:yüzüm çok kızarık..kılcal damarlarım çok yüzeyselmişşş:p önerisi olan var mı???

anneminde burnunda böyle bir problem vardı aktara sordum çekilmiş kara üzüm çekirdeği yemeli hergün 1 tatlı kaşığı dedi ve üzüm çekirdeği kremi varmış onuda kullanabilir, görünümü düzelebilir dedi. yani tam bir düzelme sağlamaz sanırım birazda genetikle alakalı olabilir. ama bir alternatif olabilir diye yazmak istedim.

X