Bebak acı badem sütü mucizesi

ben de arada bir soru sıkıştırayım gurbaa prenses....

geçen gün bana uyarın üzerine kremi bıraktım....çok sağol,bilgi verdiğin için....temizleme sütüne devam ediyorum fakat bir soru takıldı kafama:temizleme sütünü göz çevresine sürüyor muyuz?....zira temizleme sütünün kullanma bölümünde ( arka yazılı tarafında ),göz çevresi hariç tüm yüze uygulanır ,şeklinde yazı yazıyor....bu konunun uzmanı olarak beni bilgilendiririsen sevinirim arkadaşım...sevgiyle kal canım...

canım sürülmez diyor ama ben göz makyajımı da çogu zaman bebakla temizliyorum :eek:
1yıl olacak neredeyse bebakla tanışalı bi zararını görmedim açıkcası
ama siz yine de kullanmayın göz cevrenize :lepi:

canım ben düzenli kullanıma başladım sabah kayısı sabunu sonrasında limon su karışımı akşamda bebak izlerim açıldı ve iz olmayan bolgeler oyle sağlıklı gorunuyo ki ve tam bi hafta olmadı bunları yapmama onceden bebakı sürüyodum ama düzenli değildi keske cok once baslasaydım çok tesekkurler canım yorulan cildim düzelmeye basladı sırnaşık şey

canım ben düzenli kullanıma başladım sabah kayısı sabunu sonrasında limon su karışımı akşamda bebak izlerim açıldı ve iz olmayan bolgeler oyle sağlıklı gorunuyo ki ve tam bi hafta olmadı bunları yapmama onceden bebakı sürüyodum ama düzenli değildi keske cok once baslasaydım çok tesekkurler canım yorulan cildim düzelmeye basladı sırnaşık şey

çok sevinidim canim bu güzel habere :)

gurbik benim alnım sivilcelendi biraz da yanaklarımda var..
bebak ağır gelmiş olabilir mi?.

bi de bu durumda yüzümü nasıl bir sabunla yıkayayım öncelikle.. Gözeneklerim de açıldı bayaa belli oluyo yani..

ayy yaşlanıyo muyum acep:1shok:

gurbik benim alnım sivilcelendi biraz da yanaklarımda var..
bebak ağır gelmiş olabilir mi?.

bi de bu durumda yüzümü nasıl bir sabunla yıkayayım öncelikle.. Gözeneklerim de açıldı bayaa belli oluyo yani..

ayy yaşlanıyo muyum acep:1shok:
ahh be canım ah be canım....
cildin yağlıya dönükse biberiye sabunu olmadan kullanma bebakı... :1no2:

canım sürülmez diyor ama ben göz makyajımı da çogu zaman bebakla temizliyorum :eek:
1yıl olacak neredeyse bebakla tanışalı bi zararını görmedim açıkcası
ama siz yine de kullanmayın göz cevrenize :lepi:

Ben de sadece göz makyajımı Bebakla temizliyorum. Harika temizliyor ve hiç zararını da görmedimkaydirigubbakcemile
Cildim yaplı olduğu için yüzüme kullanmıyorum makyaj çıkarırken ama tereddüt edenler hiç düşünmesin göz makyajını en iyi temizleyen ürünlerden biri bence...hihoyyyt

Valla bedava cilt danışma hattı buldum sanırsamdelikafadulden
Aha da bir soru sevgili gurbik
Benim çene bölgemde bi kaç tüy vardı ben onları kurcalayaraktan izler oluşturdum o nahiyede.Cildim kuruya yakın ama bebak tek başına iz geçirmez sanırım:uhm:
Hangi sabunu kullanayım ya da bildiğin başka bi reçete var mı canım:çok üzgünüm:
Şimdiden teşekkürlerrrra.s.

bebak ın kremini sanırım bi 3 aydır kullanıyorum, ilk aldığımda resmini koyup sormuştum hatırlarsan. pek makyaj yapmadığım için sütüne ihtiyaç duymadım. gurbik senin sayende alerjilerimden kurtuldum, cildim o kadar güzel oldu ki. iyi ki keşfettin ve bizlerle paylaştın tekrar çok teşekkür ediyorum.

sen bu konularda uzmansın bide kullandığın şampuanı soracaktım ben sana. saçlarım ince telli ve kuru. 6 aydır bioblas kullanıyorum fena değil ama değiştirmeyi düşünüyorum. sence ne alayım? şu anda saçlarım doğal halinde ama yakında röfle yaptırıcam. herbal hair care kullandın mı hiç, fikrin nedir?

Valla bedava cilt danışma hattı buldum sanırsamdelikafadulden
Aha da bir soru sevgili gurbik
Benim çene bölgemde bi kaç tüy vardı ben onları kurcalayaraktan izler oluşturdum o nahiyede.Cildim kuruya yakın ama bebak tek başına iz geçirmez sanırım:uhm:
Hangi sabunu kullanayım ya da bildiğin başka bi reçete var mı canım:çok üzgünüm:
Şimdiden teşekkürlerrrra.s.

canım izler konusunda keçi sütü sabunu ve bebakı beraber kullanırsan sonuca rahatlıkla ulaşırsın :)

bebak ın kremini sanırım bi 3 aydır kullanıyorum, ilk aldığımda resmini koyup sormuştum hatırlarsan. pek makyaj yapmadığım için sütüne ihtiyaç duymadım. gurbik senin sayende alerjilerimden kurtuldum, cildim o kadar güzel oldu ki. iyi ki keşfettin ve bizlerle paylaştın tekrar çok teşekkür ediyorum.

sen bu konularda uzmansın bide kullandığın şampuanı soracaktım ben sana. saçlarım ince telli ve kuru. 6 aydır bioblas kullanıyorum fena değil ama değiştirmeyi düşünüyorum. sence ne alayım? şu anda saçlarım doğal halinde ama yakında röfle yaptırıcam. herbal hair care kullandın mı hiç, fikrin nedir?

cok güzel bi haber bu canım...
inanın böyle güzel geri dönümler alınca çok keyifleniyorum ben hihoyyyt

saçlar konusunda çok çektim ben bitanem
liseden bu yana boya + ısıyla şekillendirme
bi ara saçlarım çalı süpürgesi gibiydi
bitkisel yağlar benim kurtarıcım oldu
şimdi herkes saçlarıma hayran
biraz kırıklandı ama olsun -tatlicadiarzu-

şampuan olarak john frieda ürünleriyle ve bir de yeni aldigim natures gate organics'i kullanıyorum
juhn friedadan memnunum
ama bana kalırsa parasını çok da haketmiyor
yani o fiyata çok daha iyi ürünler kullanılır
zira 3 ürünü 60civarında tutuyor

natures gate'ler biraz daha uygun
2sini 20ye aldım
memnunum ondan da
tamamen doğal
ama yaglardan faydalanmanı kesinlikle oneririm canım

canım izler konusunda keçi sütü sabunu ve bebakı beraber kullanırsan sonuca rahatlıkla ulaşırsın :)

cok güzel bi haber bu canım...
inanın böyle güzel geri dönümler alınca çok keyifleniyorum ben hihoyyyt

saçlar konusunda çok çektim ben bitanem
liseden bu yana boya + ısıyla şekillendirme
bi ara saçlarım çalı süpürgesi gibiydi
bitkisel yağlar benim kurtarıcım oldu
şimdi herkes saçlarıma hayran
biraz kırıklandı ama olsun -tatlicadiarzu-

şampuan olarak john frieda ürünleriyle ve bir de yeni aldigim natures gate organics'i kullanıyorum
juhn friedadan memnunum
ama bana kalırsa parasını çok da haketmiyor
yani o fiyata çok daha iyi ürünler kullanılır
zira 3 ürünü 60civarında tutuyor

natures gate'ler biraz daha uygun
2sini 20ye aldım
memnunum ondan da
tamamen doğal
ama yaglardan faydalanmanı kesinlikle oneririm canım

yağlardan faydalandım zaten saçlarım yanmıştı düzelttim uzadı kestirdim şimdi gayet güzel. saçıma sürmediğim yağ kalmadı. kaydirigubbakcemile3yılan, badem, hint, zeytin bide çamterebentin tabi. bu john frieda yı hiç görmedim, kozmetikçilerde mi var ? ahh ah herbal essences kullanıyordum ben üniversitedeyken süper bişeydi kokusu harikaydı ve ipek gibi oluyodur saçlarım. ama tr ye gelmiyormuş artık, piyasada olanlar da 5-6 yıllık malesef..

ha bide röfle yaptıracağım için krem kullanmam gerekecek. onun için bi tavsiyen var mı? konunun dışına çok çıktım ama kusura bakmazsın umarım.

Son düzenleme:

yağlardan faydalandım zaten saçlarım yanmıştı düzelttim uzadı kestirdim şimdi gayet güzel. saçıma sürmediğim yağ kalmadı. kaydirigubbakcemile3yılan, badem, hint, zeytin bide çamterebentin tabi. bu john frieda yı hiç görmedim, kozmetikçilerde mi var ? ahh ah herbal essences kullanıyordum ben üniversitedeyken süper bişeydi kokusu harikaydı ve ipek gibi oluyodur saçlarım. ama tr ye gelmiyormuş artık, piyasada olanlar da 5-6 yıllık malesef..

ha bide röfle yaptıracağım için krem kullanmam gerekecek. onun için bi tavsiyen var mı? konunun dışına çok çıktım ama kusura bakmazsın umarım.

est. canım konumuz güzellik dışına çıkmak ne demek :)
john friedanın ürünlerinden memnun kalırsın o zaman canım
cunku boyalı ve işlem gormuş saçlar için gercekten iyi bir ürün
ama işte bana pahalı geldi doğrusu
hele hele benim gibi kısın bile 2günde bir duş alan bi insansan çabuk biter şampuan

fakat röfle yaptıracaksan setini dene derim...
memun kalırsın...

est. canım konumuz güzellik dışına çıkmak ne demek :)
john friedanın ürünlerinden memnun kalırsın o zaman canım
cunku boyalı ve işlem gormuş saçlar için gercekten iyi bir ürün
ama işte bana pahalı geldi doğrusu
hele hele benim gibi kısın bile 2günde bir duş alan bi insansan çabuk biter şampuan

fakat röfle yaptıracaksan setini dene derim...
memun kalırsın...

tamam canım sağolasın. fiyatı çok önemli değil ben saça çok takık biriyim -tatlicadiarzu-yarın arayayım ben dediklerini. yine yazarım sana üstad yerimseniben

cnm cildim çok yağlı gün içinde bikaç kere yıkadığım fln oluyo,makyaj arada bi yapıyorum ne önerirsin. acı badem sütünü kullanmama gerek varmı?

X