Bebak acı badem sütü mucizesi

şu doğal sabunlara bayılıyorum yaaa,dayanamıyorum alıyorum ama benim cildime hiç olmuyor yaa,yağ dengesini bozup sivilce olmadığı halde üstüne sivilcelenme yapıyor :KK43:

bebak krem cidden harika ama benim de vazgeçemediğim birden fazla krem var,o nedenle çareyi karıştırmakta buldum :) oldukça da memnun kaldım

bebak acı badem kremi,bepanthen krem,medacassol,bal,zeytinyağı,evigen e vitamini
belli ölçülerde hepsini karıştırdım,nomal nemlendirici olarak kullanıyorum,hiç de yağlı bir krem gibi olmadı,karma cildim olduğu halde çok da uygun yoğunlukta bir krem oldu,hiç sivilce çıkmadı mesela
cildimin resmen beslendiğini,yenilendiğini hissediyorum ki aynada da görüyorum yani :)
bebaksız olmaz kısacası.

gurbamm sonunda buldukk bebakı hihoyyyt
ama bu sefer de nemlendiricisi yoktu :1no2:
bizde sütünü aldıkk
vücut için nemlendirici demiştin ama umarım sütte yeterli olurr :bbo:

şu doğal sabunlara bayılıyorum yaaa,dayanamıyorum alıyorum ama benim cildime hiç olmuyor yaa,yağ dengesini bozup sivilce olmadığı halde üstüne sivilcelenme yapıyor :KK43:

bebak krem cidden harika ama benim de vazgeçemediğim birden fazla krem var,o nedenle çareyi karıştırmakta buldum :) oldukça da memnun kaldım

bebak acı badem kremi,bepanthen krem,medacassol,bal,zeytinyağı,evigen e vitamini
belli ölçülerde hepsini karıştırdım,nomal nemlendirici olarak kullanıyorum,hiç de yağlı bir krem gibi olmadı,karma cildim olduğu halde çok da uygun yoğunlukta bir krem oldu,hiç sivilce çıkmadı mesela
cildimin resmen beslendiğini,yenilendiğini hissediyorum ki aynada da görüyorum yani :)
bebaksız olmaz kısacası.

canım ya süpersin
ilk fırsatta bunu ben de deniyeyim delikafadulden

gurbamm sonunda buldukk bebakı hihoyyyt
ama bu sefer de nemlendiricisi yoktu :1no2:
bizde sütünü aldıkk
vücut için nemlendirici demiştin ama umarım sütte yeterli olurr :bbo:

cildin çok kuru değilse yeter bitanem:lepi:

cildim kuru ama çok fazla değill
umarımm yeterli olur gurbamm a.s.
gelişmeleri yazarım kısmetse a.s

evet evet tavsiye ederim canım :) umarım cildine uyar.:lepi:

çok hafif düzeyde soyulma yapabilir,cilt yenilendiği için,medacassolun etkisi.

bir de sürüp hemen güneşe çıkmak zararlı olabilir,leke yapması bakımından.medacassol kuvvetli bi krem çünkü.ama medacassol konulmadan yapılırsa sakıncası olmaz güneşe çıkmanın diye düşünüyorum.

ben hepsinden birer tatlı kaşığı koydum

ya of ya ben bebakın nemlendiricisini bulamadım sütü var benim cildim de kuru kremi buldum ama bana pahalı geldi malum öğrenciyim alamadım sütüde yetersiz olur die almadım ayrıcı benim nemlendiriciye ihtiyacım var o yüzden almadım ya nerden bbulcam ben onu ya gezmediğim yer kalmadı valla bütün aktarlara sordum yok yo yok:KK43::KK43::KK43::KK43:

ya of ya ben bebakın nemlendiricisini bulamadım sütü var benim cildim de kuru kremi buldum ama bana pahalı geldi malum öğrenciyim alamadım sütüde yetersiz olur die almadım ayrıcı benim nemlendiriciye ihtiyacım var o yüzden almadım ya nerden bbulcam ben onu ya gezmediğim yer kalmadı valla bütün aktarlara sordum yok yo yok:KK43::KK43::KK43::KK43:

kremi pahalı mı?
canım bebak'ın kreminden mi bahsediyorsun?
5 ytl gibi birşey ama pahalı değil ki??

canım İstanbulda hangi semttesin bilmiyorum ama COSMOCİTY mağazalarında, mevcut bu Bebak :))
beşiktaş, Fındıkzade'de falan var.

g.o.paşa'dayım nisancımm..
işten geç çıktığım için oraya gitme şansım olmaz :1no2:
zaten sütünü buldum bi yerde
ama aklımda olsun o tarafa gidersemm bikaç tane nemlendiricisini alayım kaydirigubbakcemile2
teşekkür ederim a.s.

gurbammm günaydınn
akşam ilk denememii yaptımm :jeyyar:
bu süt gerçekten çokk iyi ya, pamuk gibi oldu sürdüğüm yerlerr :sm_cool:
kokusudaa bildiğimiz doğal acı bademm
bizimle tanıştırdığın için çokk teşekkür ederimm :asigim:
hatta sırtıma sürerken eşim yardımcı oldu bi süre sonra ya benim de ellerim yumuşacık oldu yaa gerçekten güzelmiş falan dedii :smiley-cool:

bi de bişey sorcam sen kreminden pek bahsetmiyorsun sankii.. aldığımız yerde kremi de vardıı..
ama senden bişi duymadım diye almadım..
o nasıldır, etki alanı nedir?

canım kremi de çok güzel
eller ayaklar diz kapakları ve dirsekler için çok guzel bir yumuşatıcı...
sürekli yüzden bahsettiğimiz için krem olayına girmedim :)

bu arada duyduklarıma çok sevindim :)

ya gurbişim bana 14 milyon dedi kremini bende alamadım ama almak istiyorum ya bugun belki alabilirim inş canım bide ben sana bişey dicem bu gözenekler için ben bişey yaptım evde ne varsa artık acil bişeyler yapmam lazım naptım biliyomusun:) sütün içine bir tane salatalık rendeledim onu kaynattım sonra süzdüm sonra içine biraz elma sirkesi biraz gül suyu birazda soda koydum birazda yoğurt suyu gerçi bi tuhaf oldu galiba sirke yaptı ama nese buz kalıplarına koydum akşam denicem bakalım nası olur sence iyimi

ya gurbişim bana 14 milyon dedi kremini bende alamadım ama almak istiyorum ya bugun belki alabilirim inş canım bide ben sana bişey dicem bu gözenekler için ben bişey yaptım evde ne varsa artık acil bişeyler yapmam lazım naptım biliyomusun:) sütün içine bir tane salatalık rendeledim onu kaynattım sonra süzdüm sonra içine biraz elma sirkesi biraz gül suyu birazda soda koydum birazda yoğurt suyu gerçi bi tuhaf oldu galiba sirke yaptı ama nese buz kalıplarına koydum akşam denicem bakalım nası olur sence iyimi

14 mü
yuh ohaaa:1shok:
abartmişlar artık fırsatçılığın da bu kadarı :kahve:
ordan alma canım
git büyük marketlerden al

canım bahsettiğin karışım inan çok karışık
nasıl bir reaksiyona sebep olur bilemicem fisfisfis

gurbaa prenses bir sıkıntım daha oldu burada bagno di roma sabun yok yok yok...ballı sabun başka ne marka olursa alabilirim

gurbacım ya ben ben bide kil maskesi yaptım bugun onunda içine biraz badem yağı biraz süt birazda gül suyu koydum güzel oldu acaba gözeneklerim küçülürmü:uhm: ya ayrıcı bu bebağı hiç biyerde bulamıyorum:çok üzgünüm: acaba ordan kremini mi alsam yoksa sütünümü :uhm::teytey:karar veremedim ya acil almam lazım cildimde kuru bu arada bu kil maskesini her gün yapsam olurmu ben çok sevdim bunu :)delikafaduldenhihoyyyt

gurbaa arkadaşım yazdıklarını heyecanla okudu.bende şu siyah noktalarımdan bebak la kurtulabilirmiyim sence cildim yağlıya dönük karma bi fikrin varsa yazarsan sevinirim öptm canım teşekkürler

X