- 23 Temmuz 2007
- 11.064
- 207
- Konu Sahibi gurbaa prenses
zararlı bişi olsa iyi gelmezdi hayatım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benim ya takılıyorum saol bidenem :asigim:
arkadaşlar bu acıbadem sütünün hangisini nasıl kullanıyorsunuz. acıbadem sütü var besleyici temizleme sütü var nemlendiricisi var...bilgilendirin lütfen
gurbacık aylardır bende bebak kullanıyorum gerçekten çok memnun kaldım. Ama sana bi sorum olacak ben 30 yaşındayım nemlendirici dışında hiç bir bakım kremi kullanmıyorum. Allahtan problemsiz bir cildim var sadece biraz kuru sivilce yada siyah nokta problemim hiç olmsadı. bana önerebileceğin dogal bakım için sürebileceğim yağ yada krem varmı. Doğal olanlar tercihim şimdiden teşekkürler.
göz makyajı temizlerken dikkat etmelisinizarkadaşlar bu badem yağı sütünü yüzü nemlendirmek için veya makyaj temzlemek için kullanıyoruz buraya kadar tamam da ben bunu göz makyajımı temizlemek için kullandım ve şimdi gözüm yanmaya başladı yanlış mı yaptımm senağlama
evet hakılsın sanırım ben gözüme kaçırdım benimkinin arkasında göz hariç yazıyo göze kullanmanın bi sakıncası olmazmıki
ya bide ben şu lmonlu buz kompleksini uyguladım ama yüzümün sol tarafına kocaman yuvarlak şekilde kızarık oldu aydınlatıver gurbaa çok mu sürdüm acaba ne zamn geçer bu kızarık fisfisfis
canım yakmış olabilirevet yarım litre suyun için yarım limonu sıktım ve buz kalıplarında dondurdum süreli 2 saate yakın oldu yüzüm hala kızarık.sürdükten 15 dk sonra kızarmaya başladı ya cildim de öyle çok hasas değildiki niye böyle oldu anlamadım
gurbikcim merhaba benim şöyle bir sorunum var ama ilk önce neler yaptığımı anlatayım tavsiyenle bogno di roma biberiye sabunuyla yüzümü hafifce fırcalıyorum sonra bebekla siliyorum
ama alın bölgemde ve burun üstünme parlama olmaya başladı biraz yağlandı gibi ne yapmam lazım bana bişeyler söylermisin canım