- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 38
-
- Konu Sahibi dimplehawk
.....Hihohoyyt ben geldmm hihoyyyt
Bi kutu acı badem sütümü bitirmiştim ne zamandır arıyodumm
Dün migrosta buldumm
Yanımdada teyzem vardı ( teyzem böyle çok pimpirik bi insandır marka kremleri bile ince ayrıntısına kadar bakar..Herşeyi kullandırmaz banada )
DEdim şimdi teyzemin yanında alsam başlarmı gene vıdı vıdı ya:roflol:
Sonra gözümü kararttım aldım BEBAK ı raftan
Teyzem dedi ben hamileyken doktor bana vermişti bu kremi yüz milyonluk kremlere gerek yok bunu sür ne çatlak olur ne bişey diye
Sonra baktım oda aldı pimpirik teyzemi bile aşmış yani BEBAK mucizesi :teytey:
Keşfedenden ALlah razı olsnn vereliniortak
Anammm maşaallah işte budur yaa, beklediğim buydu işteeee :lepi:ben kullandım ve hala kullanmaya devam ediyorum canım...39 haftamdayım,ikinci gebeliğim ilkinde hafif çatlaklarım olmuştu ama bunda hiç olmadı hemde karnım füze gibi olmasına rağmen,gören korkuyo vallakaydirigubbakcemile3
tavsiye ediyorum herkesee şiddetle!!!!!!kaydirigubbakcemile5
mutlucum hiç üşenme 2 dakikanı almazkızlar ben kullanıyordum şimdi üşendiğimden hiç birşey sürmüyorum bende bebeyağı kullanıyorum arada bende renksiz vazelin iyi geliyor diye duydum
sekiecim bunu neden kullanmıyorsun şimdi :sm_confused:bu krem güzel daha önçe nemlenditiçi olarak kullanmıştım...hamilelikte kullananlar olduğunu duymuştum...badem yağlı karışımım var onu kullanıyorum...birde roç marka çatlak kremi almıştım o nu kullandım ama bitti...
aferim sana :smiley-cool:evet bende onu kullanıyorum ilk günden beri...
göğüslerimde çatlak oldu ama karnmda henüz bişii yok..
ben 16 haftalıkken başladım kullanmayakızlar peki ay olarak ne zaman başkamalı? karın büyümeye başlayınca başlarım diye düşünüyorum ben ama geç mi kalınmış olunur ki?
evet kesinlikle :lepi:ben bu kremi devamlı nemlendirici olarak kullanıyorum zaten çok güzel nemlendiriyor.
Anammm maşaallah işte budur yaa, beklediğim buydu işteeee :lepi:
Çok mersi semirorcum, hayırlı doğumlar dilerim a.s.
mutlucum hiç üşenme 2 dakikanı almaz
hergün bir kez kullan
sonra çok pişman oluruz, bunlar geçici değil çünkü :1no2:
sekiecim bunu neden kullanmıyorsun şimdi :sm_confused: