- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 38
-
- Konu Sahibi dimplehawk
sırnaşık şey inş. inş.teşekkür ederim canımm,sanada güzel hamilelik ve doğum dilerim (çatlaksız):CüvCüv:
anladım selkiecimbenim çildim aşırı derecede kuru yetmiyor...sürüyordum vücüdüma bakıyordum yarım saat sonra cildim yine kurumuş..beni yağlar paklıyor ançak... :))) yoksa kokusu falan hoş bir krem...
:çok üzgünüm: :a015:bunu duymak için çok geç kaldımÇok üzgünüm çoook 38. haftamdayım çatır çatır çatladım walla:sinifsinif:
ben nemlendiricisini bulamadığım için sütünü kullanıyorum ama tabiki nemlendiricisi daha faydalı olur bencepeki sütünü mü nemlendiriickremini mi kullanmak gerekiyor.ben de 15 haftalık hamileyim.artık başlamam gerk krem kullanmaya sanırım.
inş. yazcımben de bizim topicte daha önce söylemiştim bebak kullanıyorum diye:lepi: 15,16 haftalıkken başladım.şimdilik iyi gidiyoruz umarım devamıda böyle olurŞeniz.
:çok üzgünüm: evet malesef bu çatlak olayı sadece kremlik bir mevzu değilben kullandım halada kullanıoyrum yuzumde cok işe yaradı ama
catlaklara etkı etmedı
ama sanırım kremden dolayı degıl bebek kilolu ve iç karnım dar oldugu ıcın
bırakın catlamayı yarıldım resmen :çok üzgünüm:
ama yuzumde cok ıse yaradı cok mennun kaldım
Yeni oluşması muhtemel çatlaklar için elbet faydalı olur a.sBenim 2. hamileliğim
Kullansam bişey farkedermi acaba kızlar?
İnşaallah daim olur kaydirigubbakcemile5Bende acıbadem sütü kullanıyorum.Ayrıca bu sütün içine eczaneden E vitamini ampül olarak aldım ve karıştırdım.Akşamları sürüyorum.Çok güzel nemlendiriyor.Üstelik çok ekonomik.Ayrıca chicco nun çatlak önleyici kremii de aldım.Dönüşümlü olarak ikisinide kullanıyorum.Bakalım ne olacak.Şimdilik çatlamadık :)
Rica ederim :1hug:dimplehawk teşekkür ederim cevabın için.
Teşekkürler hemşirem, kaç haftalıksın peki ?bende kullanıyorum, öyle çok düzenli kullanmasam da çok şükür şimdilik çatlamadım.. tavsiye ederim..