Bebak acı badem sütü mucizesi - şimdi hamileler (çatlaklar) için

teşekkür ederim canımm,sanada güzel hamilelik ve doğum dilerim (çatlaksız):CüvCüv:
sırnaşık şey inş. inş.
çok mersi cınımm kaydirigubbakcemile5
benim çildim aşırı derecede kuru yetmiyor...sürüyordum vücüdüma bakıyordum yarım saat sonra cildim yine kurumuş..beni yağlar paklıyor ançak... :))) yoksa kokusu falan hoş bir krem...
anladım selkiecim
benim cildim de pek kuru
zaten ben de ek olacak bebe yağı kullanıyorum duştan sonra
bunu duymak için çok geç kaldımÇok üzgünüm çoook 38. haftamdayım çatır çatır çatladım walla:sinifsinif:
:çok üzgünüm: :a015:
peki sütünü mü nemlendiriickremini mi kullanmak gerekiyor.ben de 15 haftalık hamileyim.artık başlamam gerk krem kullanmaya sanırım.
ben nemlendiricisini bulamadığım için sütünü kullanıyorum ama tabiki nemlendiricisi daha faydalı olur bence
ben de bizim topicte daha önce söylemiştim bebak kullanıyorum diye:lepi: 15,16 haftalıkken başladım.şimdilik iyi gidiyoruz umarım devamıda böyle olurŞeniz.
inş. yazcım
galiba ben de senden duymuştum zati :icecream:
:çok üzgünüm: evet malesef bu çatlak olayı sadece kremlik bir mevzu değil
eğer genetik olarak müsaitsek, istersek en kralını kullanalım yine de oluyormuş çatlaklar :1closedeyes:

artık tedbir bizden, takdir Allah tan

Bende acıbadem sütü kullanıyorum.Ayrıca bu sütün içine eczaneden E vitamini ampül olarak aldım ve karıştırdım.Akşamları sürüyorum.Çok güzel nemlendiriyor.Üstelik çok ekonomik.Ayrıca chicco nun çatlak önleyici kremii de aldım.Dönüşümlü olarak ikisinide kullanıyorum.Bakalım ne olacak.Şimdilik çatlamadık :)

bende kullanıyorum, öyle çok düzenli kullanmasam da çok şükür şimdilik çatlamadım.. tavsiye ederim..

Benim 2. hamileliğim
Kullansam bişey farkedermi acaba kızlar?
Yeni oluşması muhtemel çatlaklar için elbet faydalı olur a.s
İnşaallah daim olur kaydirigubbakcemile5
dimplehawk teşekkür ederim cevabın için.
Rica ederim :1hug:
bende kullanıyorum, öyle çok düzenli kullanmasam da çok şükür şimdilik çatlamadım.. tavsiye ederim..
Teşekkürler hemşirem, kaç haftalıksın peki ?

çatlamayan arkdaşlar kaç haftalık olduğunuzu yazarsanız sevinirim:hulya:
bende 20 haftalık hamileyim hafif hafif kırmızı benekler olmaya başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…