- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 38
- Konu Sahibi dimplehawk
sırnaşık şey inş. inş.teşekkür ederim canımm,sanada güzel hamilelik ve doğum dilerim (çatlaksız):CüvCüv:
çok mersi cınımm kaydirigubbakcemile5
anladım selkiecimbenim çildim aşırı derecede kuru yetmiyor...sürüyordum vücüdüma bakıyordum yarım saat sonra cildim yine kurumuş..beni yağlar paklıyor ançak... :))) yoksa kokusu falan hoş bir krem...
benim cildim de pek kuru
zaten ben de ek olacak bebe yağı kullanıyorum duştan sonra
:çok üzgünüm: :a015:bunu duymak için çok geç kaldımÇok üzgünüm çoook 38. haftamdayım çatır çatır çatladım walla:sinifsinif:
ben nemlendiricisini bulamadığım için sütünü kullanıyorum ama tabiki nemlendiricisi daha faydalı olur bencepeki sütünü mü nemlendiriickremini mi kullanmak gerekiyor.ben de 15 haftalık hamileyim.artık başlamam gerk krem kullanmaya sanırım.
inş. yazcımben de bizim topicte daha önce söylemiştim bebak kullanıyorum diye:lepi: 15,16 haftalıkken başladım.şimdilik iyi gidiyoruz umarım devamıda böyle olurŞeniz.
galiba ben de senden duymuştum zati :icecream:
:çok üzgünüm: evet malesef bu çatlak olayı sadece kremlik bir mevzu değilben kullandım halada kullanıoyrum yuzumde cok işe yaradı ama
catlaklara etkı etmedı
ama sanırım kremden dolayı degıl bebek kilolu ve iç karnım dar oldugu ıcın
bırakın catlamayı yarıldım resmen :çok üzgünüm:
ama yuzumde cok ıse yaradı cok mennun kaldım
eğer genetik olarak müsaitsek, istersek en kralını kullanalım yine de oluyormuş çatlaklar :1closedeyes:
artık tedbir bizden, takdir Allah tan