- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
Gündüz yapsan bile akşam dinlen cnmYarin sinavimida bir atlatsaydim 10 test kitabimdan 1 kaldi bugun cozsemmi dedim ama bu seferde sabaha saglam kafada olurmuyum tereddutdeyim
Allah yardımcın olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gündüz yapsan bile akşam dinlen cnmYarin sinavimida bir atlatsaydim 10 test kitabimdan 1 kaldi bugun cozsemmi dedim ama bu seferde sabaha saglam kafada olurmuyum tereddutdeyim
Üzerimde bir sıkıntı bir tahammülsüzlük var ki sormayın gitsin. Nedenini de bilmiyorum. Herkese her şeye bir anda parlıyorum sabrım yok gibi sinirlerim bozuluyor hemen
Odamı temizledim biraz eşyaların yerlerini filan değiştirdim hiç olmazsa değişiklik olsun diye
Ya benim üzerimde kilo veremicem gibi düşünceler var neden bilmiyorum bir umutsuzluk var psikologa filan mı gitsem belki böyle düşünmekte etkiler beni. Ee şimdi gitsem hafif ilaç filan verse hani stres sıkıntı için bu defa da o ilaçlar kilo aldırır vs diye korkuyorum. Allahım inşallah toparlarım bir an önce bana dua edin..
Yinede farkında olmadan canını bişeye sıkıyosundurÜzerimde bir sıkıntı bir tahammülsüzlük var ki sormayın gitsin. Nedenini de bilmiyorum. Herkese her şeye bir anda parlıyorum sabrım yok gibi sinirlerim bozuluyor hemen
Odamı temizledim biraz eşyaların yerlerini filan değiştirdim hiç olmazsa değişiklik olsun diye
Ya benim üzerimde kilo veremicem gibi düşünceler var neden bilmiyorum bir umutsuzluk var psikologa filan mı gitsem belki böyle düşünmekte etkiler beni. Ee şimdi gitsem hafif ilaç filan verse hani stres sıkıntı için bu defa da o ilaçlar kilo aldırır vs diye korkuyorum. Allahım inşallah toparlarım bir an önce bana dua edin..
Kız ne güzel yazmışıncanım sıkıntı yapıcak bısey yokkı.. daha gencız yarına ıgne gıbı olmamız gerekmıyo sonucta dımı.. bu zamana kadar bu kılolara cıktıysak yarın da aynı sekılde olabılırz ama yarın daha mutlu olmamız ıcın dıkkat etmemız gerekıyo hepsı bu.. bızım amacımz kısa surede degıl bundan sonrakı yasamımızı dusunerek en fazla kıloda oldugumz anı suan yasıyo olmak.. hafta hafta kısa perıyotlarda sureklı (-) gormemız lazım tartıda.. bunun ıcın psıkologa fılan yok..hersey beyınde bıtıyo once senın ıstemen lazım, ben artık daha zayıf olmak ıstıyoruum demen lazım cunku bıcok nedenın arkasnda kılo yatıyo ozguven moral bozuklugu alısverısten sogma gıbı.. ne cok resım paylastın dımı motıvasyon adına bıze.. onlar basardıysa bızde basarabılrz bunu bıze sen gosterdın hepustelık 200-250 kıloda degıl burdakı kımse.. onların azmının yarısını gostermek bıle yetıcek oyle dusun.. sımdı mutsuz umutsuz olman belkı sana daha cok yedırme nedenı olabılır.. (+)ya gectıgnde daha cok moralın bozulur dımı sonucta.? senı buralarda daha cok gormek ıstıyoruz.. sporunu ıhmal etme suyunu ıc bol bol bırazda yemeklerıne dıkkat et.. her hafta daha ıyı hıssettıgını goruceksıın canım benım..
Kız ne güzel yazmışın
1 haftadır bende tam oturtamadım düzenimi ama inşallah bugün fire vermicem
Sizde kontrol edin beni, gündüz sorun yok ama geceleri kendimi mutfakta buluyom
Allahtan Bugün akşam işe gidecem tehlike yok o yüzden.bi 3 gün sabretsem alışırım
Bu hafta mutlaka kendimi toplamam lazımtesekkur edermm sızlerden alıyorum ılhamımı senın ne kadar azımlı oldugnu hepımız bılıyorz tabıkı destek olıucaz bırbırımıze.. ozellıkle gece atıstırmalıklar cok tehlıkelı bızım ıcınn alısırsın tabıkı abla pazartesı yapıcagn bıldırımı dusun
Bu hafta mutlaka kendimi toplamam lazım
Bak ikimiz aynıydık sen arayı açıyon gittikçe
Sana yetişmem lazım
Oooo sen uçtun gittin kızaynen oyle.. pazartesı 76lı rakamları gorcem ona gore.. hızlanman lazım..
Oooo sen uçtun gittin kız
Ben anca en iyi ihtimalle 79 olsam iyidir
canım sıkıntı yapıcak bısey yokkı.. daha gencız yarına ıgne gıbı olmamız gerekmıyo sonucta dımı.. bu zamana kadar bu kılolara cıktıysak yarın da aynı sekılde olabılırz ama yarın daha mutlu olmamız ıcın dıkkat etmemız gerekıyo hepsı bu.. bızım amacımz kısa surede degıl bundan sonrakı yasamımızı dusunerek en fazla kıloda oldugumz anı suan yasıyo olmak.. hafta hafta kısa perıyotlarda sureklı (-) gormemız lazım tartıda.. bunun ıcın psıkologa fılan yok..hersey beyınde bıtıyo once senın ıstemen lazım, ben artık daha zayıf olmak ıstıyoruum demen lazım cunku bıcok nedenın arkasnda kılo yatıyo ozguven moral bozuklugu alısverısten sogma gıbı.. ne cok resım paylastın dımı motıvasyon adına bıze.. onlar basardıysa bızde basarabılrz bunu bıze sen gosterdın hepustelık 200-250 kıloda degıl burdakı kımse.. onların azmının yarısını gostermek bıle yetıcek oyle dusun.. sımdı mutsuz umutsuz olman belkı sana daha cok yedırme nedenı olabılır.. (+)ya gectıgnde daha cok moralın bozulur dımı sonucta.? senı buralarda daha cok gormek ıstıyoruz.. sporunu ıhmal etme suyunu ıc bol bol bırazda yemeklerıne dıkkat et.. her hafta daha ıyı hıssettıgını goruceksıın canım benım..
Yinede farkında olmadan canını bişeye sıkıyosundur
Yada yeme düzenini oturdamadığın için kendine kızıyosun oda huzursuzluk yapıyor kendine güvenini kaybediyorsun
Şu anda bende öyleyim, gel beraber çıkalım bu cenderenin içinden
Şöyle düşün, sen zayıf iradeli biri olsaydın bu kadar kiloyu veremezdin. Bi kere yaptın yine yapabilirsin biyerden sonra tekrar başlamak gerekiyor yoksa emek emek verdiğimiz kilolar hooop tekrar bize geri döner
Sen ne güzel yürüyüş yapıyodun, bugün yürüyüş yapmakla işe başla, aç kalma doyurucu ama sağlıklı şeyler ye
Bak yarın tekrar gücünü toplamış olacaksın
İstersen yinede psikoloğa gidebilirsin illa ilaç alacan diye bişey yok terapi olursun
Ama şunu bilki sana ençok sen yardım edebilirsin
Bu çukurun içinden çıkmak için çaba göstermen gerekiyor
Hadi güzelim bugün herşeye yeniden başlıyalım beraber, bizim için 10 -15 Kilo nedirki, bayrama kadar verelim kurtulalım
Tatlıcım veremicek olsan şimdiye kadar veremezdin demekki isteyince yapabilirsinEvet ablacım ya ne güzel ilerliyorduk bundan sonrasında böyle olunca insanın umudu kırılıyor bazen diyorum ki ya verdim zaten bi bu kadar daha versem ne güzel ulaşcam hedefime bazen de diyorum gitmeyecek mi bu kilolar bugünlerde heyheylerim üzerimde sanırım. Bir umutsuzluk negatif enerji filan. Beraber aşıcaz ablacım inanıyorum
İyi fikir valla çok iyi olurAkşam bir akrabanın düğünü var gidip piste çıkıp saatlerce oynasam bu piss negatif enerjileri atsamm da gelsem
O kadar çalkalamaya vucudum dengesine döner belki
Canım çok haklısın çok güzel ilerliyordum strese filan mı girdim nedir dengem bozuldu bir anda hani bi olay filan da yaşamadım ama üzerimde bir sıkıntı stres var inşallah aşıp yine enerji dolu olcam. Bu bayram 70leri göremedim umudum kurban bayramında görmek inşallah Allahın izniyle.
Yok ben almayım 60 ı bana 65 yeterolur canım ınsanız sonucta ramazandan cıkınca bı denge bozuklugu oluyo ustelık havalarda bır anda ısınmaya basladı.. ınsan hep bı halsız hıssedıyo anlıyorum senı ama bak dedıgın gıbı hedefını koyduktan sonra zaman su gıbı akıp gıdıyo zaten.. seneye hepımız bu zamanlar tatılde 38 beden bıkınılerımzle guneslenıyo ya da denızde/havuzda yuzuyo olucaz.. 70ler ne kı canım 60ları gorucez burda hep beraber
Yok ben almayım 60 ı bana 65 yeter
Bana bak sanki oldumda beğenmiyom