- 15 Temmuz 2015
- 3.562
- 11.201
- 158
- 39
Haklisin abla.mesela ben gercekten dikkat ediyorum.diyetisyenimin verdigi listelerde gunde 3-6 dlm arasi ekmekte vardi 6yk pilav da galetada meyvede.aslinda onemli olan uygun ogunde uygun yemegi yemek yyada yemekler arasi degisimi yapabilmek. Ornegin 1dlm ekmek 3yk pilava yada 1 kase corbaya esit gibi.Işte bizim amacımız ne kadar olumsuzluklarla karşılaşsakta motivasyonumuzu hep yüksek tutmak
Mesela ben ne kadar Kilo verdim ama haftalık çok çok kilolar vermedim .Toplanınca 34 Kilo etti. Artık bu sayıdanda sıkıldım biran önce değiştirmem lazım
Biz menülerimize dikkat edip sporumuzu yapalım gerisini vücut halleder
Ama onu bunu yiyip Kilo vermeyide beklersek kendimizi kandırmış oluruz
Sporun süper olmuş ama çok düzensiz beslenmişin
Suyu ihmal etmiyon dimi
tesekkur ederm ablacm yok ıhmal etmıyorm 2 ltrenın altına dusmuyorm hıc..duzensız oldu ama cısss yemedm abla.. bugunde stajdan yenı geldm cokk yoruldm ınsaat tepelernde gezıp durdum.. bugun sabah kahvaltı yapamadım oglen bı puaca bı ıce tea ıcebıldm.. bı akrabamıza geldm cıkısta.. burda da kısır yedım bı tabak mor erık cayı ıctım bı fıncan bı dılım de borek yedım.. bugun dune gore ıyı degıl sporumu da yuruyus dısnda yapıcam eve gıdınce 500 ıp ve dun attıgm lessıeden yapmayı dusunuyorm.. yemekte sadece bıtkı cayı ve meyve yıcem bu saatten sonra.. sımdı oturuyoruz burda pek musaıt degılm.. hepınızı opyorm gece gelırm yıne rapor vermek ıcın..
Nettin kiz bizim bayram sölenini geçmissin bari cumayi atlatsaydin
Neyse hemen beynini telkin et ben kisirla boregi kilo vermek icin yedim bunlar beni zayiflatcak desahsen ben ise yaradigini dusunuyorum .
Hani bayramdan sonra atak yapacaktıkHoşgeldiinnn canımm burda birbirimizin elinden tutuyorum, herkes aynı dertten muzdarip olduğundan anlıyoruz birbirimizi. İnşallah beraber hallederiz.
Bugünde dünün aksine hep kh yemişintesekkur ederm ablacm yok ıhmal etmıyorm 2 ltrenın altına dusmuyorm hıc..duzensız oldu ama cısss yemedm abla.. bugunde stajdan yenı geldm cokk yoruldm ınsaat tepelernde gezıp durdum.. bugun sabah kahvaltı yapamadım oglen bı puaca bı ıce tea ıcebıldm.. bı akrabamıza geldm cıkısta.. burda da kısır yedım bı tabak mor erık cayı ıctım bı fıncan bı dılım de borek yedım.. bugun dune gore ıyı degıl sporumu da yuruyus dısnda yapıcam eve gıdınce 500 ıp ve dun attıgm lessıeden yapmayı dusunuyorm.. yemekte sadece bıtkı cayı ve meyve yıcem bu saatten sonra.. sımdı oturuyoruz burda pek musaıt degılm.. hepınızı opyorm gece gelırm yıne rapor vermek ıcın..
Hepsi birarada olunca ,çok kalitesiz kalori almış oldunkısırdan bısey olurmu kı yesıllık dolu ıcı..borekde kacamak olsun canım hıc ekmek yemıyorum kı benn cokmu vahım gercekten menüm.. ha suyum da 1.2 lt oldu yatana kadar 2.5 olur
Akşam tek çorbayla doydunmu cnm keşke salata Yoğurt falan ekleseydinHerkese iyi aksamlar.SABAH 1kk b.peynir, 1has.yumurta, 2 dl tb ekmegi, domates, salatalik.OGLE 6 yk b.pilavi, 1sb ayran, salata.AKSAM 1 kase domatesli sehriye corbasi.
200 ip atlama 35 er periyotla basen karin hareketleri 3 lt su yesil cay.
Süpersinnnn cnmMerhabalar, yarın sabah giremiyeceğim için kilo bildirimi yapmaya geldim
Gecen hafta: 88,7
Bu sabah :86,6
Fark :2,1
%2,4
Neyse yorgunluğun üzerine sporunuda yapmışın iyi olmuşgun boyu yazdıklarmdan sonra uyku bastırıyo ıyıce.. yatmadan once ugruym dedım.. 300 ıp atladm yarım saat yurudm eve gelırken yolu uzattm yedıklermın dısnda da spordan sonra (ıp-yuruyus) bı bardak sut ıctım..uc tanede erık yedım sımdı de uyku vaktı hepınızı opuyorm tekrardan.. ıyı geceleeerr
Tatlım sen nerde oturuyorsunben aslinda weight watchers (saglikli beslenme) diye bisey var onu yapiyorum puanlar sayiyorsun bütün yiyeceklerin puynlari var hakkin olani yiyeceksin. benimde 24 puan hakkim
misal bugün puanlarimi gecmedim, benim micin önemli olan 24 puani gecmemek günde iki ögün sebze
iki ögün meyve ve 1 ogün kalsiyum be 3 littre kadarda su icmek.
ben hep bu yöntemle kilo verdim.
Ablacım valla maşallahın var :)))Benim menüm gelsin
Sabah çok acıktım o yüzden erken yedim ama hatam daha sonra geri yatmak oldu
5.30 1 dil ekmek 1 avuç içi tavuk köftesi yoğurt (akşam yemediğim için canım istedi)
11.30 1 yum peynir 2 zeytin 2 dil Ekm.
Ara 3 kuru erik 1 bar.kefir
18.30 3 fırında köfte 1 dil fırında mücver salata
Su 2 lt geçti
Spor daha yapılmadı inşallah yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?