💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Kızlarrrr yarın tartı günü unutmayalım
Sabah ilk işimiz tartılmak olsun tabi fazlalıklardan kurtulduktan sonra
Bu akşamı hafif tutmaya çalışalım
Banada nazar degdi dun cok yedim aksam 73 rakami kayboldu gozumun onunden verirken gram gram yiyinc3 hop 2 kilo bu nasil istir ya

Banada nazar degdi dun cok yedim aksam 73 rakami kayboldu gozumun onunden verirken gram gram yiyinc3 hop 2 kilo bu nasil istir ya
Çabuk gelen çabuk gider cnm
Bugün özellikle akşamı hafif tut yarın tartı yüzünü güldürsün

Ayyy cok heyecanliyim verirsem devam eder benim zihin veremezsem dusunmek bile istemiyorum.ayyyy ki ayyyy
Veremezsen ne olacak güzellik pesmi edeceksin
Daha sen alıştırma turlarındasın zamanla menülerin oturunca daha istikrarlı olacaksın
Arada hepimiz gevşiyoruz ama pes etmeden hedefe ulaşmadan bırakmak yooooook

Ben önceki hafta 78.8 dim
Geçen hafta 80.1
Bu hafta başı 80.9
Yarına bütün artılardan tam kurtulamasamda çoğu gitmiş olur inşallah
Bundan sonrada artıya geçmeden aşağıya doğru iniş başlasınnnnn
1 aydır yerimde sayıyorum çok sıkıldım artık
Yeni rakamlar görmek istiyorum

Aynen ya bende dun spor yapamadim hic birazdan ziplama yapcam

Aynen ya bende dun spor yapamadim hic birazdan ziplama yapcam
Akşama çocuklar yemeğe gelecek biraz ortalığı toplayıp alışverişe gidecem
Arayada sporu sıkıştıracam, insan yapmayınca huzursuz oluyor
Ama önce yediklerimize dikkat edelimki sporumuz boşa gitmesin

Akşama çocuklar yemeğe gelecek biraz ortalığı toplayıp alışverişe gidecem
Arayada sporu sıkıştıracam, insan yapmayınca huzursuz oluyor
Ama önce yediklerimize dikkat edelimki sporumuz boşa gitmesin
Bakalim sabah kaç cikicam
Birincilik gitti bu hafta galiba

Merhaba kızlar uzun zamandır sizleri takip ediyorum 174 boy kilo malesef 91.2 evliyim allah bağislasin tatli 5 yasinda kizim var 20 kilo aldıgim hamileligimde veremedim ne yaptigsam uzun süre leslie yaptim ama bir kg veremedim.zira bir ayagımda problem var kısıtli ondan kosamiyorum ip atlayamiyorum yurumek anca20 dakka falan sonrasi ayak düsüyor kaldiramiyorum bu yuzden aranıza katilamam ama sizi takip ediyorum enejiniz mütiş arada yazarım şimdi bebek istiyoruz uzun zamandır allah nasip ederse yıllarca zayıflıyim ondan sonra dedim 1 kilo bile veremedim kız kocaman oldu yasda var bir kardesi olsun verirse allah sonra ugraşirim kilolarla diye düsunuyorum

Hoşgeldiinnn canımm burda birbirimizin elinden tutuyorum, herkes aynı dertten muzdarip olduğundan anlıyoruz birbirimizi. İnşallah beraber hallederiz.

Hosgeldin cnm bencede uzaktan bakma yanimiza gel kilolar icin bahane cok olur cunku üsenir insan gec kalma zaman kaybetme bence

Hoşgeldin cnm
Tatlım uzun süreli spor yapamaman buraya katılmana engel değilki sende yapabildiğin kadar yapabildiğin şeyleri yaparsın
Burdaki birinci amacımız motivasyon
Bunuda yalnız çok çabuk kaybediyoruz
Menülerinle ve paylaşımınla gelirsen çok mutlu olurum
Hem bebek öncesi ne verirsen kârdır

Veremezsen ne olacak güzellik pesmi edeceksin
Daha sen alıştırma turlarındasın zamanla menülerin oturunca daha istikrarlı olacaksın
Arada hepimiz gevşiyoruz ama pes etmeden hedefe ulaşmadan bırakmak yooooook
Elbette pes etmicemmm zuhal ablaaa.ama kilolar gidince motivasyon tavan yapiyor.yarin ola hayrola :)

Elbette pes etmicemmm zuhal ablaaa.ama kilolar gidince motivasyon tavan yapiyor.yarin ola hayrola :)
Işte bizim amacımız ne kadar olumsuzluklarla karşılaşsakta motivasyonumuzu hep yüksek tutmak
Mesela ben ne kadar Kilo verdim ama haftalık çok çok kilolar vermedim .Toplanınca 34 Kilo etti. Artık bu sayıdanda sıkıldım biran önce değiştirmem lazım

Biz menülerimize dikkat edip sporumuzu yapalım gerisini vücut halleder
Ama onu bunu yiyip Kilo vermeyide beklersek kendimizi kandırmış oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…