• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Işte bizim amacımız ne kadar olumsuzluklarla karşılaşsakta motivasyonumuzu hep yüksek tutmak
Mesela ben ne kadar Kilo verdim ama haftalık çok çok kilolar vermedim .Toplanınca 34 Kilo etti. Artık bu sayıdanda sıkıldım biran önce değiştirmem lazım

Biz menülerimize dikkat edip sporumuzu yapalım gerisini vücut halleder
Ama onu bunu yiyip Kilo vermeyide beklersek kendimizi kandırmış oluruz
Haklisin abla.mesela ben gercekten dikkat ediyorum.diyetisyenimin verdigi listelerde gunde 3-6 dlm arasi ekmekte vardi 6yk pilav da galetada meyvede.aslinda onemli olan uygun ogunde uygun yemegi yemek yyada yemekler arasi degisimi yapabilmek. Ornegin 1dlm ekmek 3yk pilava yada 1 kase corbaya esit gibi.

Sporun süper olmuş ama çok düzensiz beslenmişin
Suyu ihmal etmiyon dimi

tesekkur ederm ablacm yok ıhmal etmıyorm 2 ltrenın altına dusmuyorm hıc.. :KK55: duzensız oldu ama cısss yemedm abla.. bugunde stajdan yenı geldm cokk yoruldm ınsaat tepelernde gezıp durdum.. :KK45: bugun sabah kahvaltı yapamadım oglen bı puaca bı ıce tea ıcebıldm.. :oops: bı akrabamıza geldm cıkısta.. burda da kısır yedım bı tabak mor erık cayı ıctım bı fıncan bı dılım de borek yedım.. bugun dune gore ıyı degıl sporumu da yuruyus dısnda yapıcam eve gıdınce 500 ıp ve dun attıgm lessıeden yapmayı dusunuyorm.. :rolleyes:yemekte sadece bıtkı cayı ve meyve yıcem bu saatten sonra.. sımdı oturuyoruz burda pek musaıt degılm.. hepınızı opyorm gece gelırm yıne rapor vermek ıcın.. :KK15::KK68::KK37:

tesekkur ederm ablacm yok ıhmal etmıyorm 2 ltrenın altına dusmuyorm hıc.. :KK55: duzensız oldu ama cısss yemedm abla.. bugunde stajdan yenı geldm cokk yoruldm ınsaat tepelernde gezıp durdum.. :KK45: bugun sabah kahvaltı yapamadım oglen bı puaca bı ıce tea ıcebıldm.. :oops: bı akrabamıza geldm cıkısta.. burda da kısır yedım bı tabak mor erık cayı ıctım bı fıncan bı dılım de borek yedım.. bugun dune gore ıyı degıl sporumu da yuruyus dısnda yapıcam eve gıdınce 500 ıp ve dun attıgm lessıeden yapmayı dusunuyorm.. :rolleyes:yemekte sadece bıtkı cayı ve meyve yıcem bu saatten sonra.. sımdı oturuyoruz burda pek musaıt degılm.. hepınızı opyorm gece gelırm yıne rapor vermek ıcın.. :KK15::KK68::KK37:

Nettin kiz bizim bayram sölenini geçmissin bari cumayi atlatsaydin :-)
Neyse hemen beynini telkin et ben kisirla boregi kilo vermek icin yedim bunlar beni zayiflatcak de :-) sahsen ben ise yaradigini dusunuyorum .

Nettin kiz bizim bayram sölenini geçmissin bari cumayi atlatsaydin :-)
Neyse hemen beynini telkin et ben kisirla boregi kilo vermek icin yedim bunlar beni zayiflatcak de :-) sahsen ben ise yaradigini dusunuyorum .

kısırdan bısey olurmu kı yesıllık dolu ıcı.. :KK17: borekde kacamak olsun canım hıc ekmek yemıyorum kı benno_O cokmu vahım gercekten menüm.. ha suyum da 1.2 lt oldu yatana kadar 2.5 olur

Herkese iyi aksamlar.SABAH 1kk b.peynir, 1has.yumurta, 2 dl tb ekmegi, domates, salatalik.OGLE 6 yk b.pilavi, 1sb ayran, salata.AKSAM 1 kase domatesli sehriye corbasi.
200 ip atlama 35 er periyotla basen karin hareketleri 3 lt su yesil cay.

selam hanimlar
bende bugün yediklerimi yazayim
sabah 1,5 filim ekmek 1 yumurta bir kahve kasigi tonbalikli labne peyniri
bir cay kasigi tereyag
2 cay kasigi bal
bir bardak cay bol yesillik domates salatalik ve su

öglen mantarli tavuk gögsü bir tabak corba 1.5 dilim ekmek 2 - 3 kasik makarna salata

aksam bir dilim balli ekmek 1 kahve

ara olarak da iki kayisi ve karpuz

ve hala bol bol su
suyu saymadim ama 2 litre rahat olmustur yatana kadarda daha kesin 1 1,5 litre icerim

su icmek bende pek sorun olmuyor, su icmeyi severim

ben aslinda weight watchers (saglikli beslenme) diye bisey var onu yapiyorum puanlar sayiyorsun bütün yiyeceklerin puynlari var hakkin olani yiyeceksin. benimde 24 puan hakkim
misal bugün puanlarimi gecmedim, benim micin önemli olan 24 puani gecmemek günde iki ögün sebze
iki ögün meyve ve 1 ogün kalsiyum be 3 littre kadarda su icmek.

ben hep bu yöntemle kilo verdim.

gun boyu yazdıklarmdan sonra uyku bastırıyo ıyıce.. yatmadan once ugruym dedım.. 300 ıp atladm yarım saat yurudm eve gelırken yolu uzattm yedıklermın dısnda da spordan sonra (ıp-yuruyus) bı bardak sut ıctım.. :KK50: uc tanede erık yedım :KK23: sımdı de uyku vaktı hepınızı opuyorm tekrardan.. ıyı geceleeerr :KK37::confused:

Bugünde dünün aksine hep kh yemişin
Dışarı çıkmadan evden sandwıch falan yapıp götürsen daha iyi olur
Biran önce şu stajın bitsede düzenine geri dönsen

kısırdan bısey olurmu kı yesıllık dolu ıcı.. :KK17: borekde kacamak olsun canım hıc ekmek yemıyorum kı benno_O cokmu vahım gercekten menüm.. ha suyum da 1.2 lt oldu yatana kadar 2.5 olur
Hepsi birarada olunca ,çok kalitesiz kalori almış oldun
Neyse yarın biraz sebze salata Yoğurt yemeye çalış

Herkese iyi aksamlar.SABAH 1kk b.peynir, 1has.yumurta, 2 dl tb ekmegi, domates, salatalik.OGLE 6 yk b.pilavi, 1sb ayran, salata.AKSAM 1 kase domatesli sehriye corbasi.
200 ip atlama 35 er periyotla basen karin hareketleri 3 lt su yesil cay.
Akşam tek çorbayla doydunmu cnm keşke salata Yoğurt falan ekleseydin

gun boyu yazdıklarmdan sonra uyku bastırıyo ıyıce.. yatmadan once ugruym dedım.. 300 ıp atladm yarım saat yurudm eve gelırken yolu uzattm yedıklermın dısnda da spordan sonra (ıp-yuruyus) bı bardak sut ıctım.. :KK50: uc tanede erık yedım :KK23: sımdı de uyku vaktı hepınızı opuyorm tekrardan.. ıyı geceleeerr :KK37::confused:
Neyse yorgunluğun üzerine sporunuda yapmışın iyi olmuş
Sanada iyi geceler tatlım

ben aslinda weight watchers (saglikli beslenme) diye bisey var onu yapiyorum puanlar sayiyorsun bütün yiyeceklerin puynlari var hakkin olani yiyeceksin. benimde 24 puan hakkim
misal bugün puanlarimi gecmedim, benim micin önemli olan 24 puani gecmemek günde iki ögün sebze
iki ögün meyve ve 1 ogün kalsiyum be 3 littre kadarda su icmek.

ben hep bu yöntemle kilo verdim.
Tatlım sen nerde oturuyorsun

Weight watcherse biliyorum
Sen o yöntemle başarılı olacağını düşünüyorsan inşallah dediğin gibi olur
Normal diyet normlarına göre ekmek makarna,yada çorba ekmek aynı öğünde yenmez. Ama senin yöntemin başka olduğuna göre yorum yapamayız

Benim menüm gelsin

Sabah çok acıktım o yüzden erken yedim ama hatam daha sonra geri yatmak oldu

5.30 1 dil ekmek 1 avuç içi tavuk köftesi yoğurt (akşam yemediğim için canım istedi)

11.30 1 yum peynir 2 zeytin 2 dil Ekm.

Ara 3 kuru erik 1 bar.kefir

18.30 3 fırında köfte 1 dil fırında mücver salata

Su 2 lt geçti
Spor daha yapılmadı inşallah yapıcam

Selam hatunlar :)))
Nasılsınız? :)
Bugün mutluyum çünküüüü 95.9 gördüm :KK49:
Ama eminim midem bağırsaklarıma yapıştığı zaman tartıldığım için böyle çıktı :oops:
Bugünde tüm gün koli yapmakla geçti o_O Bide bu kolileri boşaltıp yerleştirmek var off off:KK43:
leslie yaptım ( 3 mega miles programını) ayrıca 50 hafif mekik (iç kas 2-3 cmlik açı) + 20 duvar şınavı ile bitirdim
Öğünlerime gelirsek : sabah 10 gibi : 2 haslanmş yumurta + 1 salatalık + 1 keçi peyniri + 1 dal maydanoz
Öğlen 2 gibi: dünden kalma 1 tabak türlü
Ara: 2 dilim küçük kare bitter + karışık bitki çayı
Akşam: 4 dilim patlıcan sarma ( şerit patlıcan içine kıyma koyup fırınlıyorsunuz) + salata
Kahve + sütlü kahve bunlara ek
Ayrıca bugün şişemi kullanarak su içmedim ama 400 ml lik bardaklardan 10-15 bardak rahat içmişimdir tahmini 3 litreyi bulmuştur :))

Benim menüm gelsin

Sabah çok acıktım o yüzden erken yedim ama hatam daha sonra geri yatmak oldu

5.30 1 dil ekmek 1 avuç içi tavuk köftesi yoğurt (akşam yemediğim için canım istedi)

11.30 1 yum peynir 2 zeytin 2 dil Ekm.

Ara 3 kuru erik 1 bar.kefir

18.30 3 fırında köfte 1 dil fırında mücver salata

Su 2 lt geçti
Spor daha yapılmadı inşallah yapıcam
Ablacım valla maşallahın var :)))
kefir çok sağlıklı ama bana ekşimsi geliyor içemiyorum ama içenlere imrenirim hep :)
Bir de fırında mücver de içine normal mücver malzemelerini mi koyuyorsun yoksa değiştiriyor musun? bende deneyeyim :)

--
Kızlar bir şey soracağım, vücuda hangi yiyeceğin iyi gelip hangisinin sizin vücudunuza dokunduğunu gösteren test vardı ya onun adı neydi? birde bunu sağlıkocağı veya devlet hastanesi yapıyor mu? yoksa belli başlı özellerde mi yapılıyor?

Back