• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Tatlım sen nerde oturuyorsun

Weight watcherse biliyorum
Sen o yöntemle başarılı olacağını düşünüyorsan inşallah dediğin gibi olur
Normal diyet normlarına göre ekmek makarna,yada çorba ekmek aynı öğünde yenmez. Ama senin yöntemin başka olduğuna göre yorum yapamayız

almanyada canim
daha önce de verdim basarili oldum, ama tabi saglikli beslenmeyi insan hayatina tamamen sokmali, bizim türk yemeklerinde biraz zorlandim ve eskisi gibi yemege baslayinca kg lar geri geliyor.

günaydin hanimlar
bugün ilk kilo bildiriminni ben yapayim
baslangic: 96,7 (carsamba)
bugün: 95,5
giden: 1,2 kg
bu ama ilk günler oldugu icin, yani gercekte o kadar kilo vermiyor insan

ben sizinle bugün ilk basliyorum
benim icin asil haftaya olan kilo bildirimi önemli
Canim tebrikler.bu arada hem cuma hem pazartesi kilo bildirimi yapiyoruz bilgin olsun.

Herkeslere günaydın pek uğrayamıyorum iş-ev hayatım çok yoğun herkes izinde yetişmeye çalışıyorum
Ben de pazartesi izine ayrılacağım tatile çıkıyoruz cepten girmeye çalışacağım
kilo bildirimimi de yapayım 74.2 herkesi çok öpüyorum

:KK19:herkes uyumuş. Ben de yatam bari:KK64:
Tatlım o saate kadar nerde kaldın ,ben baya geç yattım ama geç kalmışım
almanyada canim
daha önce de verdim basarili oldum, ama tabi saglikli beslenmeyi insan hayatina tamamen sokmali, bizim türk yemeklerinde biraz zorlandim ve eskisi gibi yemege baslayinca kg lar geri geliyor.
Bende almanyadayım cnm .Kölne 45 dak uzaklıkta oturuyorum
Sen nerde kalıyorsun
Çalışıyormusun

günaydin hanimlar
bugün ilk kilo bildiriminni ben yapayim
baslangic: 96,7 (carsamba)
bugün: 95,5
giden: 1,2 kg
bu ama ilk günler oldugu icin, yani gercekte o kadar kilo vermiyor insan

ben sizinle bugün ilk basliyorum
benim icin asil haftaya olan kilo bildirimi önemli
iyi bi başlangıç güzelim tebrikler inşallah devamı gelir

Herkese gunaydin.zuhal abla kalllkkkk.paxartesi basladim diyetime bugun 4. Gunum veeee 92.2-90.4:1.8 kg giden.bence guzel kilo sizce?
kalktımmmm kalktımmmm güzelim. Çok sevindim hadi hayırlısı böyle devam demekki kolay verebilecen sende,

Günaydın şekerler :KK24: :KK68: :KK68:

Bildirimler gelmeye başlamış inşallah eksilerle devam ederiz

Geçen hafta 80.1
Bugün 79.9
Fark 0.2

Pazartesi 80.9 olduğumu düşününce çok kötü sayılmaz gerçi dün 79.6 dım ama bugünü baz alıyorum

Kızlar birazdan çıkmam gerekiyor listeyi gelince yaparım

Günaydın herkese ! :KK200:
Evet ablacım haklısın ben kendimi toplayamadım bir türlü ya ne o azmi ne de keyfimi toparlayamıyorum ama çabalıyorum bakalım. Daha önce dukan yapıp bırakmıştım tekrar başlamak istiyorum ama yumurtadan yulaf kepeğinden vs biraz tiksinmiş gibiyim. Keşke tekrar yapabilsem belki denerim.:KK51: Bana çok sıkıntı geldi bu kilo meselelerinden yıllardır kilo da kilo.:KK62: Neyse gidip tartılayım iç acıcı olmasa da bugün besmeleyle yeni bir başlangıç yapayım.:KK64:

Canim tebrikler.bu arada hem cuma hem pazartesi kilo bildirimi yapiyoruz bilgin olsun.
Bilmiyordum canim sagol
Pazartesi de yaparim:KK48::KK48:

Tatlım o saate kadar nerde kaldın ,ben baya geç yattım ama geç kalmışım
Bende almanyadayım cnm .Kölne 45 dak uzaklıkta oturuyorum
Sen nerde kalıyorsun
Çalışıyormusun

iyi bi başlangıç güzelim tebrikler inşallah devamı gelir

kalktımmmm kalktımmmm güzelim. Çok sevindim hadi hayırlısı böyle devam demekki kolay verebilecen sende,
Bende Köln 1 saat 15 dakika uzaklikda oturuyorum Dortmund a 15 dakika
Evet iyi bir baslangic ama ilk hafta hep boyle oluyor, onemli olan bundan sonra
Insallah sabir ederim
30 kg vermek istiyorum. Ay da UC kilo verse insan aslinda uzun bir zaman degil. AMA iste uygulamada biraz zor oluyor.

Bu arada kilo Verein arkadaslari tebrik ederim

Back