• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Selam hatunlar :)))
Nasılsınız? :)
Bugün mutluyum çünküüüü 95.9 gördüm :KK49:
Ama eminim midem bağırsaklarıma yapıştığı zaman tartıldığım için böyle çıktı :oops:
Bugünde tüm gün koli yapmakla geçti o_O Bide bu kolileri boşaltıp yerleştirmek var off off:KK43:
leslie yaptım ( 3 mega miles programını) ayrıca 50 hafif mekik (iç kas 2-3 cmlik açı) + 20 duvar şınavı ile bitirdim
Öğünlerime gelirsek : sabah 10 gibi : 2 haslanmş yumurta + 1 salatalık + 1 keçi peyniri + 1 dal maydanoz
Öğlen 2 gibi: dünden kalma 1 tabak türlü
Ara: 2 dilim küçük kare bitter + karışık bitki çayı
Akşam: 4 dilim patlıcan sarma ( şerit patlıcan içine kıyma koyup fırınlıyorsunuz) + salata
Kahve + sütlü kahve bunlara ek
Ayrıca bugün şişemi kullanarak su içmedim ama 400 ml lik bardaklardan 10-15 bardak rahat içmişimdir tahmini 3 litreyi bulmuştur :))
Çok güzellll tatlım bakalım yarın ne çıkacak
Kız bu hafta birincimi Olcan ne
Valla bitterleri yiyip yiyip Kilo veriyon ne alâ

Bende çok severim patlıcan sarmasını gerçi bütün fırında patlıcan çeşitlerini severim tabi kızarsa daha farklı ama kızartma yapamıyom artık. Sizde yapmıyoduz heralde

Suyun sporunda çok güzel
Yarın sabah bildirim yapmayı unutma

Ablacım valla maşallahın var :)))
kefir çok sağlıklı ama bana ekşimsi geliyor içemiyorum ama içenlere imrenirim hep :)
Bir de fırında mücver de içine normal mücver malzemelerini mi koyuyorsun yoksa değiştiriyor musun? bende deneyeyim :)

--
Kızlar bir şey soracağım, vücuda hangi yiyeceğin iyi gelip hangisinin sizin vücudunuza dokunduğunu gösteren test vardı ya onun adı neydi? birde bunu sağlıkocağı veya devlet hastanesi yapıyor mu? yoksa belli başlı özellerde mi yapılıyor?
Tatlım dediğin test intelorans testi, York testi de deniyor
Oldukça pahalı bi test devlette bile baya para ödemek gerekiyor
Ama yaptırabilirler için çok faydalı
Bende istiyomda burda da 400 Euro civarıymış
Çok pahalı geldi

Mücver tarifim

Kabakları rendeliyorum
Göz kararı süt yoğurt, 2 -3 yumurta, yarım kabartma tozu 3-4 kş yulaf ezmesi, istenilen yeşillikler, baharatlar, beyaz peynir biraz tuz
Karıştırılır
Kabaklarla beraber karıştırılıp borcama konup fırına verilir isteyen kaşar koyabilir üstüne

Pırasayı yada ıspanağı tavada az kavurup yine bu sıvıyla karıştırıp fırına verebilirsiniz
Ben pırasalı daha çok sevdim börek gibi oldu

Çok güzellll tatlım bakalım yarın ne çıkacak
Kız bu hafta birincimi Olcan ne
Valla bitterleri yiyip yiyip Kilo veriyon ne alâ

Bende çok severim patlıcan sarmasını gerçi bütün fırında patlıcan çeşitlerini severim tabi kızarsa daha farklı ama kızartma yapamıyom artık. Sizde yapmıyoduz heralde

Suyun sporunda çok güzel
Yarın sabah bildirim yapmayı unutma
Ay ablacım artmasında bu şekilde kalsın yarına kafi :))
Aynen bende şaşıyorum o bitter olayına ama kb diyetinde bitter kare tanesi (sade bitter) 4 kb olarak geçiyor o yüzden 2 tane yiyince pek kb almıyorum bugün kb toplamım 32 ydi :) yakında bitteri bırakmam lazım genede ilk haftalar diye düştüm herhalde birden ekmektir pilavdır hepsini bırakınca :) (Allahım inş bu şekilde devam eder de yavaşta olsa 1 kiloda olsa gider ^^)
Bende fırın yemeklerine bayılıyorum, hele fırında patates veya lazanya of of ama tabi ne patates ne de lazanya artık yasaklı listemde olduğundan yiyemiyorum :( evet bizde kızartma yapmıyoruz hep fırın hem daha sağlıklı hemde evin içi yağ olmuyor :D

Tatlım dediğin test intelorans testi, York testi de deniyor
Oldukça pahalı bi test devlette bile baya para ödemek gerekiyor
Ama yaptırabilirler için çok faydalı
Bende istiyomda burda da 400 Euro civarıymış
Çok pahalı geldi
Ovvvv çok pahalıymış yaa :( aslında bu tarz testleri ücretsiz veya makul bir fiyatta yapsalar yeminle obezlik, mide, bağırsak hastalıkları diye birşey kalmaz :S Birçoğumuz hatta neredeyse %95lik kısım vücuduna ne iyi gelir ne gelmez bilmiyoruz. Bilsek küçüklükten itibaren doğru beslenme ile ne güzel yaşar gideriz.. :(
Bir Türkiye'de detaylı araştırmak lazım belki bir şans uyguna yapan vardır.

Mücver tarifim

Kabakları rendeliyorum
Göz kararı süt yoğurt, 2 -3 yumurta, yarım kabartma tozu 3-4 kş yulaf ezmesi, istenilen yeşillikler, baharatlar, beyaz peynir biraz tuz
Karıştırılır
Kabaklarla beraber karıştırılıp borcama konup fırına verilir isteyen kaşar koyabilir üstüne

Pırasayı yada ıspanağı tavada az kavurup yine bu sıvıyla karıştırıp fırına verebilirsiniz
Ben pırasalı daha çok sevdim börek gibi oldu
Gece gece ne güzel bir tarif oldu :kk77::KK70:
Yarın deneyeyim bende pek severim mücver ama yağlı diye pek pişmiyor bizim evde :110:
Bu tarifle pek güzel oldu :)
Pırasalı tüm yemek börek çeşidine bayılıyorum :KK200:
Kışında pırasalısını deneriz artık :)

Ben niye çok acıkıyorum yaa
Bu duygudan nefret ediyorum
Yeni başladığımda bile bu kadar zorlanmamıştım
ablacım aslında diyette az öğünle başlangıç yaptıysan sonradan azar azar öğünleri çoğaltmayı öneriyorlar. belki seninde çoğaltman gerekiyordur. Acıkınca orta boy salatalığı ikiye bölüp ister tuzlayıp ister sade kıtır kıtır ye bence :) Hem su ihtiyacını karşılar hem tok tutar hem de kalorisiz kbsiz bir öğün olur.
Bir de 1 ekşi elmayı 2 ye bölüp 2 öğün şeklinde doğrayıp zencefil ve tarçınla yediğinde inanılmaz tok tutuyor. Ben kbsi yüksek diye yiyemiyorum pek ama annem hep bu tarz tüketir böylece hem hep elinde birşeyler olduğundan acıkmaya fırsat bulmuyor hem sağlıklı yiyecek olduğundan kilo almıyor :)

Ay ablacım artmasında bu şekilde kalsın yarına kafi :))
Aynen bende şaşıyorum o bitter olayına ama kb diyetinde bitter kare tanesi (sade bitter) 4 kb olarak geçiyor o yüzden 2 tane yiyince pek kb almıyorum bugün kb toplamım 32 ydi :) yakında bitteri bırakmam lazım genede ilk haftalar diye düştüm herhalde birden ekmektir pilavdır hepsini bırakınca :) (Allahım inş bu şekilde devam eder de yavaşta olsa 1 kiloda olsa gider ^^)
Bende fırın yemeklerine bayılıyorum, hele fırında patates veya lazanya of of ama tabi ne patates ne de lazanya artık yasaklı listemde olduğundan yiyemiyorum :KK43: evet bizde kızartma yapmıyoruz hep fırın hem daha sağlıklı hemde evin içi yağ olmuyor :KK70:
Bunu laf olsun diye demiyom cnm
Ne kadar azimli olduğun menülerinden belli sen böyle devam et bazen az bazen çok olur ama mutlaka verirsin
Aslında arada bitteri öneriyorlar ama ben vücudum tatlıyı unutsun istiyorum
Bi kere tadınca başka tatlılarda canım istiyor en iyisi hiç yememek

Kizlar gece gece tam yatacakkrn su gida testlerini arastiriyordum yaklasik 20 sayfa gezmisimdkr en onerilen pinner diye bir test oldu. Instagramda galan bayagi taninmis ayrica unluler bloggerlar tarafindan da denenmis yarin arayip tam bir fiyat ogrenecegim sizi de haberdar ederkm:)

Eklentiler

• Screenshot_2015-07-24-02-38-58.png
    Screenshot_2015-07-24-02-38-58.png
    456,8 KB · Görüntüleme: 66
Kizlar gece gece tam yatacakkrn su gida testlerini arastiriyordum yaklasik 20 sayfa gezmisimdkr en onerilen pinner diye bir test oldu. Instagramda galan bayagi taninmis ayrica unluler bloggerlar tarafindan da denenmis yarin arayip tam bir fiyat ogrenecegim sizi de haberdar ederkm:)
Haberlerini bekliyom cnm
İmkanı olanlar yaptırımlar çok iyi olur
Uygun olursa bende TR ye gelince yaptırırım

Gece gece ne güzel bir tarif oldu :kk77::KK70:
Yarın deneyeyim bende pek severim mücver ama yağlı diye pek pişmiyor bizim evde :110:
Bu tarifle pek güzel oldu :)
Pırasalı tüm yemek börek çeşidine bayılıyorum :KK200:
Kışında pırasalısını deneriz artık :)
Aslında içine yağda konuyor ama ben koymuyorum. Un yerinde yulaf koyuyom
Ben en çok pırasalısını sevdim
Kabaklada çok kötü değil tabi NORMAL mücver kadar lezzetli olmuyor

ablacım aslında diyette az öğünle başlangıç yaptıysan sonradan azar azar öğünleri çoğaltmayı öneriyorlar. belki seninde çoğaltman gerekiyordur. Acıkınca orta boy salatalığı ikiye bölüp ister tuzlayıp ister sade kıtır kıtır ye bence :) Hem su ihtiyacını karşılar hem tok tutar hem de kalorisiz kbsiz bir öğün olur.
Bir de 1 ekşi elmayı 2 ye bölüp 2 öğün şeklinde doğrayıp zencefil ve tarçınla yediğinde inanılmaz tok tutuyor. Ben kbsi yüksek diye yiyemiyorum pek ama annem hep bu tarz tüketir böylece hem hep elinde birşeyler olduğundan acıkmaya fırsat bulmuyor hem sağlıklı yiyecek olduğundan kilo almıyor :)
Ramazan ve bayram benim dengemi bozdu tatlım
Ramazanda akşam 10 da yiyodum, şimdi 6 -7 arası yiyince yatana kadar haliyle acıkıyorum
Bide bayramda çok yiyince iştah açıldı
Neyse yavaş yavaş alışacam mecbur
Spordan sonra 1 çb süt içtim
Gündüzleri aramıyom zaten normal yemek saati yeterli geliyor
Bide elma beni hiç doyurmaz aksine acıktırır
Yanında bişeyler yesem bile
G

Back