- 22 Ekim 2014
- 1.659
- 4.446
- 63
- 29
Sporun süper olmuş ama çok düzensiz beslenmişinbende sabah yarım saat yurudum lessıe mıdır nedır ondan yaptm 400 ıp atladm 15 dk.. zeytın yedım tuzlu tuzlu bı kase corba ıctım kavun yedım bıraz.. bı tane de salatalık yedım gun boyu.. veeee aksam da tekrar yuruyuse cıktm.. bayramın ızlerını cumaya kadar sılıym dedıyıdım de..
Ben sporumu yaptım tlf karıştırıyordumBugun erken yatim dediim dondum dondum gene uyyamadim kalktim ya kimse yok galiba
Benimde gozlerim yaniyo zorladim kendimi uyu erken uyan gibisinden aklim telefonda sanki alt kattakilerde yatmamis camdan sesleri yankilaniyodu uyyamadim.Ben sporumu yaptım tlf karıştırıyordum
Çok geçde kalkmadım ama hiç uykum yok sabahda işe gitmem lazım
Valla bu kilo canavar gibi bisey gidince kadina donuyosun[/QUOTE
Valla haklisin.yani simdi ilk i kadindiysa digeri ne? İkncisi kadinsa ilki ne? Ufff yaaaa degisimi super.sabah namazdan sonra dua ettim.kolayliklar diledim olsun diye hepimiz icin.:)
Gunaydinn. Hersey gonlumuzce olsun.
Herkese gunaydin bugun kimse gelmemis
Günaydın fıstıklar nerde bu millet nerde bu devlet
Kızlarrrrrr çabukmu sıkıldınız
Halâ şişkomu kalmak istiyosunuz
Valla ben hep burdayim.:)iki yolluk var abla balkonu yikadim onlari yikasammi yoksa dersmj calissam karar veremedim bi bakim buraya dolmustur dedim ama kimse yazmamis
Şimdi halı sırasımı tatlım dersine çalış sen haftaya istediğin gibi işini yaparsıniki yolluk var abla balkonu yikadim onlari yikasammi yoksa dersmj calissam karar veremedim bi bakim buraya dolmustur dedim ama kimse yazmamis
Hiç anlamam boya işlerinden Allahtan Görümcem kuaför ona gidiyom hepKina hazirladim saclarima tarcin bakiri hastasiyim ama kinayla o ton olmuyo :-(
Ne diyelim herkesin Paşa gönlü bilir giden gitsin kalan sağlar bizimdirValla ben hep burdayim.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?