- 15 Temmuz 2015
- 3.562
- 11.201
- 158
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Glisemik indeksi yüksek şeker içeriyor diyette fazla önerilmezNisastali diyemi
amin insallahCok sagol. Hepimizin yavrusunu korusun rabbim.bu arada adin nedir?
Sporun güzel cnm yalnız şalgam suyu tuzlu olduğu için su tutarHerkese iyi aksamlar. SABAH 2 dl tb ekmegi,3 dlm pastirma,yesillik, domates,salatalik. OGLE kahvalti 11 gibi yenilince birsey yemedim ikindi gibi 1sb salgam suyu ictim AKSAM 7-8 tane yaprak sarma, 1 kucuk boy patlican dolmasi, coban salata.
250 ip atladim.30 ar periyotla karin ve basen hareketi calistim.45 dk hafif tempolu yurudum.
Suyunu şimdi gördüm çok güzel3lt su da ictim :).kizlar cuma tartilicaz yaa hadi benden kilo azalimi olmazsa diye cok korkuyorum. Ayyyy korku basti vallaaa.
Hoşgeldin cnmkisaca kendimi tanitayim
31 yasindayim, almanyada dogup büyüdüm, 14,5 yillik evliyim meslegim elektirik mühendisi,
2 cocuk annesiyim 1 oglum var 3,5 yasinda, 1 kizim var 1,5 yasinda
dogumdan sonra 30 kg verdim ama 10 kg sunu dikkat etmedigim icin motivasyonumda cok düstügü icin pek dikkat etmedim ve geri aldim.
bugun 96,7 kg gördüm ve 100 kg görmekten cok korkuyorum, bugün hemen tekrar basladim.
ama sürekli kilo vermek ile ugrastigim icin artik yoruldum, vermem gereken kg coook ve bu beni cok yoruyor. motivasyonum düsüyor. kendime sürekli kizmakla mesgul oluyorum, sürekli tekrar tekrar baslamaktan da biktim. yalniz kg vermekte cok zor ve desteginize ihtiyacim var
Bizim tek ihtiyacımız motivasyon bunuda burda birbirimize destek olarak sağlıcaz onun içinde bol paylaşım yapmalıyızhosbulduk canim sagol
bekliyorum
aktiv bir sayfa masallah bu kadar kisa sürede cok sayfa olmus.
cogu konularda biri aciyor konuyu ama gerisi gelmiyor, insan tek kaliyor
Misafir vardı tatlım Arada baktım ama şimdi tam okudum daha sporumuda yapamadım şimdi yapıcamHeyyy arkadaslar nerdesiniz? Hadi gelin topik canlansin. Zuhal abla menumu begenmissin. :)
Slm cnmHerkeseee merhabaaa:)))))
Dun girmemistim bugün girrbildim 2 gundur teknik sorun mudur yoksa ayin 1inde tasinicaz o yuzden midir bilmiyorum internet birturlu cekmedi eee int paketimde bittiği icin ugrayamadim nasilsiniz guzellikler :))
Bugun bilmem neden tansiyon düşmesi gibi hep hareket edince basim donuyor nerdeyse butun gun bu sersemletici baş donmesini cektim koli yapmaya basladik egil kalk ondan mo oldu bilmiyorum.. Onun haricinde 2 gunfur hic yuruyus spor yapamadim valla ama ev işleridir rutin seyler tabili yaptim :)
Dun sabah ne yediğimi ner hatirlamiyorum gunler birbirine girdi :! Oglen salata aksama da taze fasulye + yogutli patlican salata yedim...
Bugun de sabah bol baharatli yumurta+2 zeytin + 1 peynir + yarim salatalik
Ogle: yarim tabak taze fasulye
Ara: 2 kucuk kare 1 bitter + 1 sutlu cikolata
Aksam: Türlü yemegi + 3 dolu yemek kasigi salata
Ara: 1 avuç dolusu kavrulmus findik + sade kahve
Kizla4 birdr bilgisayarimin sesi birdrn bire gitti calismiyor simdi sizce neden olmus olabilir gitti dizilerim
Bugün fazla görünmedin ama gerçi ders çalışıyonSlmmmm güzel ve ince olma yolundaki arkaslar ben geldimmmm
Zuhal abla dicek gidiyonda sanki bide geldim diyo
Abla sorma cok stres oldum calismayinca rahat rahat gidiyodum sinava yaBugün fazla görünmedin ama gerçi ders çalışıyon
Şu haftasonunu atlatırsan daha rahat edersin
Aslında daha çok kişiyiz ama kızlar ihmal ediyorAbla sorma cok stres oldum calismayinca rahat rahat gidiyodum sinava ya
Simdi calisiyorum az daha zaman olsa diyorum ter basiyo aklima gelince topik cogaliyo bu arada tutulduk dua eden cok olck pazara kadar
Amin ablaAslında daha çok kişiyiz ama kızlar ihmal ediyor
Zaten bu haftada bakıcam gelmeyenleri listeden çıkarıcam
Sonuçta herkes kendine zayıflıyor
Sen elinden geleni yap güzelim gerisini Allaha bırak hakkında hayırlısı olsun
hiç bilmiyorum ki aynen çikolatada yedim düzelmedi pekSlm cnm
Tansiyonunmu düştü acaba dicem ama çukulataları götürmüşün
Aslında akşam yemeğinden sonra meyve dahil bişey yememek daha iyi ama sen bide kavrulmuş yemişin
Kuru yemişleri kavrulmamış yiyoruz 1 avuçda baya vardır heralde
Suyunu içiyosundur heralde