💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Bir doktorum cocuk oynuyo guluyosa sizinle irtibattaysa atesini dusurmeye calisma savunma mekanizmasidir ates demisti.cok ateslenen cocuklar ilerde cok saglikli olurmus ins dogrudur

DDoğru cnm büyük oglani öyle büyüttüm ben az ilaç çok sağlık 40 i gördüm onda bişey olmadı kesmedim ateşi daha tez iyilesti

Bu arada balikkiz allah sifalar versin yavruna. Mesajlarimi yanitsiz birakmayan arkadaslara da sonsuz tesekkurler.

TTeşekkür ederim canım hoşgeldin
Yediklerimizi yazalim mii
elbette daima

Sabah. Azicik peynirli yumurta zeytin domates şekersiz cayim
Ara şekersiz Türk Kahvesi
öğle. Taze fasulye 3 yemek kaşığı 1 servis kaşığı kıymalı makarna
aksam. Yumurtalı Sucuklu ıspanak 4 yemek kaşığı 5-6 yaprak sarma
2 litreye yakin su bol şekersiz cayim

Evet yaziyorum SABAH 2 dilim borek 1 kk peynir biraz patates kizartmasi cay (2 sekerli) sabah kahvaltisi gec yapildigi icin ikindi gibi 1 erik 1 nektari AKSAM simit buyuklugunde dort adet lahmacun 2 sb ayran salata 150 kez zipladim 15 er periyotla bacak ve karin hareketi yaptim.

B Birde 3 lt su ictim

Aslında öğleyin fasülyeyi daha fazla yiyip yanında salata Yoğurt olsaydı hiç makarnaya gerek kalmazdı

Akşam şöyle böyle.... Bayram bittiğine göre sarmalara ara versek iyi olur
Bide sucuk nayırrr

Menüm bugün yerlerde...
Sabah : 1,5 poğaça+1 kk peynir
Öğle: yarım şeftali+1 lokum
Akşam: 1 pilavsız iskender+ 2 ayran
Amaa erittim 2 saat yürüdük

Kızlar 15 günlüğüne tatile gidiyorum. Ama kilo bildirimlerine, fırsat bulursam menüyüde bildirmeye uğrarım. Görüşürüz..

Valla ben ucmusummm ayyyyy. zuhal sana abla demicem 44 yas abla olamaz tabi kabul edersen zuhal demek isterim.sence nasil yediklerim cok sıkıntili mi?

Tatlım ne diyim bilemedim
Ama menülerin böyle devam ederse biraz zor verirsin
Mesela sabah börek yada patates kızartması yemek zorunda değilsin. Başka yerdede olsan sağlıklı kahvaltını yapabilirsin
Lahmacunlar simit biyüklüğündeyse 4 tane çok fazla 2 tane yeterdi
Suyunu bolca içmeye çalış

Menüm bugün yerlerde...
Sabah : 1,5 poğaça+1 kk peynir
Öğle: yarım şeftali+1 lokum
Akşam: 1 pilavsız iskender+ 2 ayran
Amaa erittim 2 saat yürüdük
Kız sen bayramda kendini tuttun bugünmü azıttın
Kendine gel şekercik bayrama kadar 10 Kilo verecez

Valla ben ucmusummm ayyyyy. zuhal sana abla demicem 44 yas abla olamaz tabi kabul edersen zuhal demek isterim.sence nasil yediklerim cok sıkıntili mi?
Nasıl istersen öyle hitab et cnm bence sorun yok
Menünü yorumladım yukarda
Doğrusunu istersen pek iyi değil

Canim benim kilom 72.2 oldu
Tatlım sizi etiketlemek için ilk sayfadan kopyaladım
geçen hafta konuşmuştukya cuma bildirim yapamıcaklar perşembeden yapsın diye. Şimdi değiştirirsem haksızlık olur, Cumartesi falan olmuş olsaydı neyse
Zaten verdiğin boşa gitmiyor bu hafta hesaplanacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…