- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
Onlarda krema şeker var dimi3 u bir arada icsem cok arti olurmu acaba bana ya
Neskafe içine biraz süt daha iyi olur
Bence gereksiz bi kalori
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onlarda krema şeker var dimi3 u bir arada icsem cok arti olurmu acaba bana ya
Bir doktorum cocuk oynuyo guluyosa sizinle irtibattaysa atesini dusurmeye calisma savunma mekanizmasidir ates demisti.cok ateslenen cocuklar ilerde cok saglikli olurmus ins dogrudur
Bu arada balikkiz allah sifalar versin yavruna. Mesajlarimi yanitsiz birakmayan arkadaslara da sonsuz tesekkurler.
elbette daimaYediklerimizi yazalim mii
Onlarda krema şeker var dimi
Neskafe içine biraz süt daha iyi olur
Bence gereksiz bi kalori
Birde 3 lt su ictimEvet yaziyorum SABAH 2 dilim borek 1 kk peynir biraz patates kizartmasi cay (2 sekerli) sabah kahvaltisi gec yapildigi icin ikindi gibi 1 erik 1 nektari AKSAM simit buyuklugunde dort adet lahmacun 2 sb ayran salata 150 kez zipladim 15 er periyotla bacak ve karin hareketi yaptim.
Aslında öğleyin fasülyeyi daha fazla yiyip yanında salata Yoğurt olsaydı hiç makarnaya gerek kalmazdıSabah. Azicik peynirli yumurta zeytin domates şekersiz cayim
Ara şekersiz Türk Kahvesi
öğle. Taze fasulye 3 yemek kaşığı 1 servis kaşığı kıymalı makarna
aksam. Yumurtalı Sucuklu ıspanak 4 yemek kaşığı 5-6 yaprak sarma
2 litreye yakin su bol şekersiz cayim
Ohhh ne güzel sıkılmazsın böyleceKoşu bandımi oturma odasına koydum. Tv nin karşısında yuruycem inşallah
Tatlım ne diyim bilemedimEvet yaziyorum SABAH 2 dilim borek 1 kk peynir biraz patates kizartmasi cay (2 sekerli) sabah kahvaltisi gec yapildigi icin ikindi gibi 1 erik 1 nektari AKSAM simit buyuklugunde dort adet lahmacun 2 sb ayran salata 150 kez zipladim 15 er periyotla bacak ve karin hareketi yaptim.
Kız sen bayramda kendini tuttun bugünmü azıttınMenüm bugün yerlerde...
Sabah : 1,5 poğaça+1 kk peynir
Öğle: yarım şeftali+1 lokum
Akşam: 1 pilavsız iskender+ 2 ayran
Amaa erittim 2 saat yürüdük
İyi tatiller cnm aman dikkat et artıyla dönmeKızlar 15 günlüğüne tatile gidiyorum. Ama kilo bildirimlerine, fırsat bulursam menüyüde bildirmeye uğrarım. Görüşürüz..
Nasıl istersen öyle hitab et cnm bence sorun yokValla ben ucmusummm ayyyyy. zuhal sana abla demicem 44 yas abla olamaz tabi kabul edersen zuhal demek isterim.sence nasil yediklerim cok sıkıntili mi?
Teşekkür ederim cnmBu arada zuhalim resimlerini gördüm harika görünüyorsun.Azminin devamını dilerim.
Canim benim kilom 72.2 oldu@storperde 78.4
@Srgn avc 82.2
fikirdelisi 71.9
@Braveness 85.3
balikkiz 74.6
muska77 88.7
@boomdada 98.6
@lorinem 85.3
@canan456 - 71
@Dunyadamisafir75
Kızlar sizlerden daha fazla katılım bekliyorum
Burda ancak birbirimize destek olursak bu işi başarabiliriz