• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Cevap vermek istediğin mesajın altında Cevapla butonuna bas alt tarafta o mesaj çıkıyor. Bişey silmeden normal mesaj yazıyomuş gibi yaz

Tatlım dediğim gibi evet zor olur senin için ama zayıflamak istiyorsak biyerden başlamak lazım
Sen beynini sağlıklı beslenecem diye kodla taviz verme
Arada çocuğu arabasına koy hem sen yürü hemde onu gezdir

Daha dikkatli olucam insallah cuma ola hayrola :) bu arada ben dogumdan sonrahic regli olmadim onun siskinligini de atarim umarim aksam yediklerimi yazicam mutfakta hazirlik yapiliyo ikindi icin puaca ve yas pasta aksamada kiymali pide :(

Daha dikkatli olucam insallah cuma ola hayrola :) bu arada ben dogumdan sonrahic regli olmadim onun siskinligini de atarim umarim aksam yediklerimi yazicam mutfakta hazirlik yapiliyo ikindi icin puaca ve yas pasta aksamada kiymali pide :KK43:
Bebegin nekadarlık cnm

Daha dikkatli olucam insallah cuma ola hayrola :) bu arada ben dogumdan sonrahic regli olmadim onun siskinligini de atarim umarim aksam yediklerimi yazicam mutfakta hazirlik yapiliyo ikindi icin puaca ve yas pasta aksamada kiymali pide :KK43:

Bide bu bayram edasindaki yemek şoleni tatilin nezaman bitiyo :-)

Bebegim 7 ayin icinde.tatilimiz okul acilmaya yani agustosun son haftasina kadar kv deyiz. Benim isim cok zor ama dayancan insallah. Bazi cocuklari 3 -4 gune gidicekler sanirim daha iyi menuler olabilir.

Bebegim 7 ayin icinde.tatilimiz okul acilmaya yani agustosun son haftasina kadar kv deyiz. Benim isim cok zor ama dayancan insallah. Bazi cocuklari 3 -4 gune gidicekler sanirim daha iyi menuler olabilir.
Rica etsen kv den ,dikkat etmek istediğini hamurişi yemek istemediğini
Kendin için sebze et türü bişeyler yapabilirsin

Slm tatlım
Kızz düğünde ne giydin koyda görelim ,iyi döktürdün o zaman
Seni enerjinle beraber bekliyom bak staj deyip burayı ihmal etme

hıc sorma abla telefonum klozete dustu dugun arası.. Allahtan temız suya dustu :KK70: mobıldende gıremedım zaten bılgısayar bakıcak vaktım olmadı hıc.. telefon olmaynca resım de cekemedım.. ordakı gorevlıler bılmemneler cektı ıste bıseyler onları da almadık daha uzun suruyo malum bıraz.. :KK23: bugunde stajda ılk gunumdu cok guzel gectı baya yogundu boyle olursa hep cok ıyı benım ıcın.. ınsaat ınsaat kosturdm daha ılk gunden.. :KK57:

hıc sorma abla telefonum klozete dustu dugun arası.. Allahtan temız suya dustu :KK70: mobıldende gıremedım zaten bılgısayar bakıcak vaktım olmadı hıc.. telefon olmaynca resım de cekemedım.. ordakı gorevlıler bılmemneler cektı ıste bıseyler onları da almadık daha uzun suruyo malum bıraz.. :KK23: bugunde stajda ılk gunumdu cok guzel gectı baya yogundu boyle olursa hep cok ıyı benım ıcın.. ınsaat ınsaat kosturdm daha ılk gunden.. :KK57:
Aaaa büyük şanssızlık, peki tlf bozulmadımı

İnşallah stajında su gibi geçsin. Ne kadar sürecekti

Geçmiş olsun cnm

Kızlar nihayet jillian ablayla tanıştım
Sandığım kadar zor değilmiş
İlk gün olduğu için ben ağırlık kullanmadan yaptım
Yarın ağırlıkla yapıcam bakalım nasıl olacak

Adanalısınız heralde
Bende konyalıyım almanyada oturuyom
Taaa uzaklardan sesleniyom Size :KK48:

Ay ben bilmiyodum abla aklima geldi kackere ama unuttum buradayken sormayi napyon oralarda
Bu arada yuruyus yapamadim hala dun 350 ziplama yaptim bugun 200 simdi yemekten sonra devam edip 400 e tamamliycam inş

Ay ben bilmiyodum abla aklima geldi kackere ama unuttum buradayken sormayi napyon oralarda
Bu arada yuruyus yapamadim hala dun 350 ziplama yaptim bugun 200 simdi yemekten sonra devam edip 400 e tamamliycam inş
Demekki sen gelmeden söylemişim, geçmişide okumamışın

16 yaşında aşk Uğruna gurbet ellere düştüm
24.5 -25,5-27 yaşında 2 oğlan 1 kız annesiyim
Büyük oğlum evli Allah izin verirse bebek bekliyoz
Küçük Oğlunda nişanlı ama düğün 2 sene sonra falan
Eşimin ailesi burda 3 Görümcem 1 eltim var

Benden bu kadar, sen anlat birazda

Demekki sen gelmeden söylemişim, geçmişide okumamışın

16 yaşında aşk Uğruna gurbet ellere düştüm
24.5 -25,5-27 yaşında 2 oğlan 1 kız annesiyim
Büyük oğlum evli Allah izin verirse bebek bekliyoz
Küçük Oğlunda nişanlı ama düğün 2 sene sonra falan
Eşimin ailesi burda 3 Görümcem 1 eltim var

Benden bu kadar, sen anlat birazda

Bu yaştaki buçuklar uğurlu geldimi bari :-) :-)

Gecmisi 25. Sayfaya kadar okudum heralde bayrama yakin uye oldumya zaten sonra dedim bosver gecmisi gelecege bakalim :KK19:

Back