- 14 Temmuz 2015
- 2.089
- 5.196
- 108
Sanada gunaydin cnmBiraz erken olabilir fakat artik sabah degil mi e ozaman HERKESEEEEE GUNAYDIIINNNNNN.Bol kalorisiz bir gun dilegiyle :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanada gunaydin cnmBiraz erken olabilir fakat artik sabah degil mi e ozaman HERKESEEEEE GUNAYDIIINNNNNN.Bol kalorisiz bir gun dilegiyle :)
Slm cnmhoşbulduk canm
tartı düzgün zemindeydi her zaman tartıldığım yerdeydi. wc ye çıkmıştım aç ve çıplaktım inan dikkat edilcek herşeye ettim. sağlamasını yapmak için eşim tartıldı oda normal kilosunda çıktı. ödemdir inşallah..
Hiç bi zaman hiç bi şey için geç değildir tatlımMerhaba aranıza katılmak için geç mi kaldım
Hayatımızda hiç bi zaman herşey dörtdörtlük değil cnmben geldim pc bozuldu moralim bozuk yemegime dikkat edemedim canım çok sıkıldı size çok ihtiyacım war hazırlanıp çıkmam lazım
Hoşgeldin cnm aynen şişkinliktir o.hem zaten okadar acimasiz olamaz bu kilo demi vermek icin haftalarca aylarca ugras ama 2 gunde 3 kilo alhoşbulduk canm
tartı düzgün zemindeydi her zaman tartıldığım yerdeydi. wc ye çıkmıştım aç ve çıplaktım inan dikkat edilcek herşeye ettim. sağlamasını yapmak için eşim tartıldı oda normal kilosunda çıktı. ödemdir inşallah..
Cok gecmis olsun cnm hayat kerkesi farkli imtihanlarla sınıyo malesef annen icin cok gecmis olsun tabiki senin destegine ihtiyaci var oncelikle .herseyden once bir evladin var sana muhtaç.allah kadinlara zorluk verirken onlara dayanabilmesi icinde muhteşem bir mekanizma vermistir seviniriz üzuluruz ama hayat devam eder bizde buyuruz allah kolaylik versinBen 31 yaşındayım 5 yasinda bir oglusum var kendimi bildim bileli çok yiyen ama kilo almayan zayıf bir bayandim tabi bunun sebebi çok hareketli olmam mis evlenince hareket alanimin azalması doğum kontrol hapı polikistik over hastalığı üstüne doğum yapmamla 53 kilodan 90 kiloya çıktım doğum sonrası 72 kilo kadar düştüm hemde bir şey yapmadan çok kısa bir sürede ama klasik o süt yapar şu cogaltir derken yeniden 85 kiloda buldum çok hırslı biriyim kendimede bakan biriyim 3 ayda çok sağlıklı beslenerek ve sporla 69 kiloyu ve devamında 65 kiloya kadar düştüm sonrasında annemin meme kanserine yakalanmasıyla çok zor bir döneme girdik oyleki yardım alacak duruma geldim duygusal açlık boy gösterdi yemekle sorunum yok ama birden kendimi aburcubur yerken buluyordum o an zaman duruyor beynim duruyordu taki yeme işlemi bitince ben naptin diyordum çok zor günler yaşadık güçlü durcam anneme güç vermek dıye içten içe tükendim sonuç olarak 81 kilo çıktım yeni yeni hersey yoluna girmeye başladı ramazanda 77 kg düştüm şimdi bu böyle devam etsin istiyorum yeniden kendime iyi bakmaya başladım benim kilo vermem biraz ağır adımlarla gidiyor çünkü polikistik over im ve metabolizmam yavaş çalışıyor ama yinede gayretliyim spor yapmayı severim evimde eliptik bisikletimde var elimden geleni yapip 64 kg dusmek istiyorum benim Hikayem böyle hanımlar
Geçmiş olsun cnm ama sıcaklarda NORMAL biraz dinlenince daha iyi olur inşallahannem umredeydi diyabet hastası kötülenmiş şekeri çikmış. üstüne bide pc nin üstüne 2.5 litrelik colayı boca etmiş yegenlerim. kafayı yememek elde değil abla ya.
Öncelikle annene çok geçmiş olsun cnm inşallah şimdi daha iyidirBen 31 yaşındayım 5 yasinda bir oglusum var kendimi bildim bileli çok yiyen ama kilo almayan zayıf bir bayandim tabi bunun sebebi çok hareketli olmam mis evlenince hareket alanimin azalması doğum kontrol hapı polikistik over hastalığı üstüne doğum yapmamla 53 kilodan 90 kiloya çıktım doğum sonrası 72 kilo kadar düştüm hemde bir şey yapmadan çok kısa bir sürede ama klasik o süt yapar şu cogaltir derken yeniden 85 kiloda buldum çok hırslı biriyim kendimede bakan biriyim 3 ayda çok sağlıklı beslenerek ve sporla 69 kiloyu ve devamında 65 kiloya kadar düştüm sonrasında annemin meme kanserine yakalanmasıyla çok zor bir döneme girdik oyleki yardım alacak duruma geldim duygusal açlık boy gösterdi yemekle sorunum yok ama birden kendimi aburcubur yerken buluyordum o an zaman duruyor beynim duruyordu taki yeme işlemi bitince ben naptin diyordum çok zor günler yaşadık güçlü durcam anneme güç vermek dıye içten içe tükendim sonuç olarak 81 kilo çıktım yeni yeni hersey yoluna girmeye başladı ramazanda 77 kg düştüm şimdi bu böyle devam etsin istiyorum yeniden kendime iyi bakmaya başladım benim kilo vermem biraz ağır adımlarla gidiyor çünkü polikistik over im ve metabolizmam yavaş çalışıyor ama yinede gayretliyim spor yapmayı severim evimde eliptik bisikletimde var elimden geleni yapip 64 kg dusmek istiyorum benim Hikayem böyle hanımlar
Özlemim ne güzel şeyler yazmışınCok gecmis olsun cnm hayat kerkesi farkli imtihanlarla sınıyo malesef annen icin cok gecmis olsun tabiki senin destegine ihtiyaci var oncelikle .herseyden once bir evladin var sana muhtaç.allah kadinlara zorluk verirken onlara dayanabilmesi icinde muhteşem bir mekanizma vermistir seviniriz üzuluruz ama hayat devam eder bizde buyuruz allah kolaylik versin
Kilolara gelince artik buraninda destegiyle anliyorumki kilo vermek kolaymis biz midemize eziyet edip zorla kilo aliyomusuz keske okadar vermisken geri almasaydin ama ins eski kilona donersin
teşekür ederim,evet hersey bizim için çok şükür bitti gitti Allahım dusmanimin başına bile vermesin bana gelince yaşadığım bu olaylar gel gitlerle kilo almaya ne kadar musait olduğumu anladım ama tipik bir boğa burcu olarak birseyler yemeği seviyorum yine bişeyler yiyerek yaşam tarzimi bozmadan saglikli birsekilde kilo vermek istiyorum aç kalarak rejim yapmak istemiyorum aslında diyetmis rejimmis o psikolojide bile olmak istemiyorum bilmem gereken tek şey bedenime zarar veren gereksiz herseyden uzak olmak ve spor yapmak beynim huzurlu olunca bedenim olumlu tepki veriyor zaten aslında kendim için yapmam gereken en önemli şey huzurlu olmamCok gecmis olsun cnm hayat kerkesi farkli imtihanlarla sınıyo malesef annen icin cok gecmis olsun tabiki senin destegine ihtiyaci var oncelikle .herseyden once bir evladin var sana muhtaç.allah kadinlara zorluk verirken onlara dayanabilmesi icinde muhteşem bir mekanizma vermistir seviniriz üzuluruz ama hayat devam eder bizde buyuruz allah kolaylik versin
Kilolara gelince artik buraninda destegiyle anliyorumki kilo vermek kolaymis biz midemize eziyet edip zorla kilo aliyomusuz keske okadar vermisken geri almasaydin ama ins eski kilona donersin
Senin adına sevindim cnm ama kendi adıma üzgünüm ben yemediğim halde artı olmuşumSizede gunaydin guzellerim valla bende 74.2 ciktim aksam bitter ve azcik boregun ucundan isirmama ragmen.gecen dedigim kitaba inanmaya basladim ben ya agzima attigim seyler beni zayiflatcak diyerek yiyorum bu borek olsa dahi.gece yatarkende beynimi telkin ediyorum metabolizmam hizli caliscak ve kilo vercem diye ay cok sevindim.
Şişt sulu gözleri hic sevmem bakÖzlemim ne güzel şeyler yazmışın
Ben bile duygulandım kızz
Cok tesekkur ediyorum.Öncelikle annene çok geçmiş olsun cnm inşallah şimdi daha iyidir
Burdaki pek çok kişi duygusal açlıkla Kilo almıştır buda bizi kısır döngünün içine sürüklüyor ama biyerde dur dememiz gerekiyor
Ne güzel sen başlamışın ve çok güzel yol katetmişin
Umuyorum burda azmin dahada artacak beraber kiloları verip kuş gibi hafiflicez
Çok doğru düşünüyorsun cnmteşekür ederim,evet hersey bizim için çok şükür bitti gitti Allahım dusmanimin başına bile vermesin bana gelince yaşadığım bu olaylar gel gitlerle kilo almaya ne kadar musait olduğumu anladım ama tipik bir boğa burcu olarak birseyler yemeği seviyorum yine bişeyler yiyerek yaşam tarzimi bozmadan saglikli birsekilde kilo vermek istiyorum aç kalarak rejim yapmak istemiyorum aslında diyetmis rejimmis o psikolojide bile olmak istemiyorum bilmem gereken tek şey bedenime zarar veren gereksiz herseyden uzak olmak ve spor yapmak beynim huzurlu olunca bedenim olumlu tepki veriyor zaten aslında kendim için yapmam gereken en önemli şey huzurlu olmam
Süper iste bak butun cevp lar sende var zaten bugun bismillah de baska üzuntuleride kilolarida geride birakteşekür ederim,evet hersey bizim için çok şükür bitti gitti Allahım dusmanimin başına bile vermesin bana gelince yaşadığım bu olaylar gel gitlerle kilo almaya ne kadar musait olduğumu anladım ama tipik bir boğa burcu olarak birseyler yemeği seviyorum yine bişeyler yiyerek yaşam tarzimi bozmadan saglikli birsekilde kilo vermek istiyorum aç kalarak rejim yapmak istemiyorum aslında diyetmis rejimmis o psikolojide bile olmak istemiyorum bilmem gereken tek şey bedenime zarar veren gereksiz herseyden uzak olmak ve spor yapmak beynim huzurlu olunca bedenim olumlu tepki veriyor zaten aslında kendim için yapmam gereken en önemli şey huzurlu olmam