- 14 Temmuz 2015
- 2.089
- 5.196
- 108
Demekki sen gelmeden söylemişim, geçmişide okumamışın
16 yaşında aşk Uğruna gurbet ellere düştüm
24.5 -25,5-27 yaşında 2 oğlan 1 kız annesiyim
Büyük oğlum evli Allah izin verirse bebek bekliyoz
Küçük Oğlunda nişanlı ama düğün 2 sene sonra falan
Eşimin ailesi burda 3 Görümcem 1 eltim var
Benden bu kadar, sen anlat birazda
Demekki sen gelmeden söylemişim, geçmişide okumamışın
16 yaşında aşk Uğruna gurbet ellere düştüm
24.5 -25,5-27 yaşında 2 oğlan 1 kız annesiyim
Büyük oğlum evli Allah izin verirse bebek bekliyoz
Küçük Oğlunda nişanlı ama düğün 2 sene sonra falan
Eşimin ailesi burda 3 Görümcem 1 eltim var
Benden bu kadar, sen anlat birazda
Yok ben kayseriliyim esim adanali. Bu arada konyada 4 sene kaldm cok guzel bi yer.aslinda hepimizin hayati cok farkli ve bence her hayat bir roman olsa gerek.benim hikayem coook daha farkli ama cok uzun.suan siz kac yasindasiniz adiniz zuhal di yanlis hatirlamiyorsam.Ay ben bilmiyodum abla aklima geldi kackere ama unuttum buradayken sormayi napyon oralarda
Bu arada yuruyus yapamadim hala dun 350 ziplama yaptim bugun 200 simdi yemekten sonra devam edip 400 e tamamliycam inş
Biraz benziyor geçmişimiz. Bende evde kalırım diye korktumda hemen 15 de nişanlandım.Bende lise sonda sozlendim okul bitti aralikta evlendik acelem neydiyse artik hala bilmiyom esim dedi cocugumuzla beraber buyursun
Sonra disardan onlisansi bitirdim 5 yildir ögretmenim lisede inş kadro alirim biran once esim okuluma hep destek oldu sagolsun 1 oglum var 5.5 yasinda iste 2 gorumcem var ablam gibiler sagolsun kv beraber oturuyoz kp 3 yil once vefat etti oyle iste
Yok ben kayseriliyim esim adanali. Bu arada konyada 4 sene kaldm cok guzel bi yer.aslinda hepimizin hayati cok farkli ve bence her hayat bir roman olsa gerek.benim hikayem coook daha farkli ama cok uzun.suan siz kac yasindasiniz adiniz zuhal di yanlis hatirlamiyorsam.
Evet cnm adım Zühal. Ben saklamıyom heryerde söylüyomYok ben kayseriliyim esim adanali. Bu arada konyada 4 sene kaldm cok guzel bi yer.aslinda hepimizin hayati cok farkli ve bence her hayat bir roman olsa gerek.benim hikayem coook daha farkli ama cok uzun.suan siz kac yasindasiniz adiniz zuhal di yanlis hatirlamiyorsam.
Biraz benziyor geçmişimiz. Bende evde kalırım diye korktumda hemen 15 de nişanlandım.
okulu bırakınca burdan dışardan bitirdim liseyi
Burda anadolu Üniversitesi var ama pek fazla seçenek yoktu o zaman turizm Otelcilik okudum derslerini verdim ama 3 ay staj yapmam gerekiyordu
Çocuklar küçük olunca yapamadım o yüzden diplomayı alamadım ama ruhumu tatmin etmiş oldum
Hangi şehirdesin .Kv le oturmayı kabul ettiğine göre iyi bi gelinsin
Kız biliyom adınıKonu sahibi zuhal abla tatlim mefkurem nicli
Ben ozlem 25 yasindayim istanbuldayim
Karşılıklı anlayış çok önemli ama ben yapamazdım heraldeIstanbuldayim
Biz şmdiki gelinlere gore saftık galiba biraz abla
Cok sukur iyi anlasiyoz sever beni yazin koye gidiyo 3 ay annem.buyukle oturmanin hem iyi hemde kotu yonleri var tabiki bide ben cekingen biriyimdir biraz.bir cok arkadas tanidim birak ayni ev ayni bina ayni sokakta falan olmayi bile kabul etmiyorlar
Esim tek erkek istanbula gelmis onlarda oglumuz yanliz kalmasin diye gelmisler bende kabul etttim iste
Kiz abla karisti ortalik ben yeni arkadasa yazdim bunu beni alinti yapmis sen yerine ona tanittim kendimiKız biliyom adını
Bizim oturduğumuz yer çok büyük bi yer değil. Köln yakınlarında, ben çok memnunum
Hiç büyük şehirde yaşamak istemezdim hele istanbulda asla
İstediğin zaman yazabilirsin cnmYediklerimizi yazalim mii
Kendi adımı görünce alıntıya bakmadan ben atlamışım senin mesajaKiz abla karisti ortalik ben yeni arkadasa yazdim bunu beni alinti yapmis sen yerine ona tanittim kendimi
Ay nasıl guldurdun beni anlatamam okadar kisa saatlerde okadar patatesi nasil yedim dedim.patates isine girip sponsorun olayim dicektim ceviz kadarı gordum :-DHadi bakalım yazalım menümüzü
Sabah midem bozuldu bişey yemedim
13.00 3 patates
16.30 3 patates
18.00 3 patates yoğurt
Patatesler ceviz kadardı
Su 2 lt Spor jillian level 1
Evde kalmamış son kalanlarda minicikti 2 lokmalık valla doymadım bile akşam yoğurt yedim o yüzdenAy nasıl guldurdun beni anlatamam okadar kisa saatlerde okadar patatesi nasil yedim dedim.patates isine girip sponsorun olayim dicektim ceviz kadarı gordum :-D
Krebi nasıl yaptın, yulaflamıBen sabah yazmistim kahvaltimi kayisi krep 2 patates orta boy krepimi tussuz 1 kasik yag ile dereotu peynir ve soganli yaptim super oluyo
Saat 3 gibi meyve karisimi ve uzum kurusu kaju yedim azcik
6.30 tada sabahki krepin diger yarisini ve 1 kase nesfitli sut yedim meyveli cnm istedi.
Spor 200 e yakin ziplama yaptim birazdanda 200 daha
Su 1.5 litre falan caylar haric
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?