• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Demekki sen gelmeden söylemişim, geçmişide okumamışın

16 yaşında aşk Uğruna gurbet ellere düştüm
24.5 -25,5-27 yaşında 2 oğlan 1 kız annesiyim
Büyük oğlum evli Allah izin verirse bebek bekliyoz
Küçük Oğlunda nişanlı ama düğün 2 sene sonra falan
Eşimin ailesi burda 3 Görümcem 1 eltim var

Benden bu kadar, sen anlat birazda

Bende lise sonda sozlendim okul bitti aralikta evlendik acelem neydiyse artik hala bilmiyom esim dedi cocugumuzla beraber buyursun :D :D
Sonra disardan onlisansi bitirdim 5 yildir ögretmenim lisede inş kadro alirim biran once esim okuluma hep destek oldu sagolsun 1 oglum var 5.5 yasinda iste 2 gorumcem var ablam gibiler sagolsun kv beraber oturuyoz kp 3 yil once vefat etti oyle iste

K
Demekki sen gelmeden söylemişim, geçmişide okumamışın

16 yaşında aşk Uğruna gurbet ellere düştüm
24.5 -25,5-27 yaşında 2 oğlan 1 kız annesiyim
Büyük oğlum evli Allah izin verirse bebek bekliyoz
Küçük Oğlunda nişanlı ama düğün 2 sene sonra falan
Eşimin ailesi burda 3 Görümcem 1 eltim var

Benden bu kadar, sen anlat birazda

Kiloda var zaten yuvarlanıp gidiyoruz işte :D

Ay ben bilmiyodum abla aklima geldi kackere ama unuttum buradayken sormayi napyon oralarda
Bu arada yuruyus yapamadim hala dun 350 ziplama yaptim bugun 200 simdi yemekten sonra devam edip 400 e tamamliycam inş
Yok ben kayseriliyim esim adanali. Bu arada konyada 4 sene kaldm cok guzel bi yer.aslinda hepimizin hayati cok farkli ve bence her hayat bir roman olsa gerek.benim hikayem coook daha farkli ama cok uzun.suan siz kac yasindasiniz adiniz zuhal di yanlis hatirlamiyorsam.

Bende lise sonda sozlendim okul bitti aralikta evlendik acelem neydiyse artik hala bilmiyom esim dedi cocugumuzla beraber buyursun :KK70: :KK70:
Sonra disardan onlisansi bitirdim 5 yildir ögretmenim lisede inş kadro alirim biran once esim okuluma hep destek oldu sagolsun 1 oglum var 5.5 yasinda iste 2 gorumcem var ablam gibiler sagolsun kv beraber oturuyoz kp 3 yil once vefat etti oyle iste
Biraz benziyor geçmişimiz. Bende evde kalırım diye korktumda hemen 15 de nişanlandım.
okulu bırakınca burdan dışardan bitirdim liseyi
Burda anadolu Üniversitesi var ama pek fazla seçenek yoktu o zaman turizm Otelcilik okudum derslerini verdim ama 3 ay staj yapmam gerekiyordu
Çocuklar küçük olunca yapamadım o yüzden diplomayı alamadım ama ruhumu tatmin etmiş oldum

Hangi şehirdesin .Kv le oturmayı kabul ettiğine göre iyi bi gelinsin :KK48:

Yok ben kayseriliyim esim adanali. Bu arada konyada 4 sene kaldm cok guzel bi yer.aslinda hepimizin hayati cok farkli ve bence her hayat bir roman olsa gerek.benim hikayem coook daha farkli ama cok uzun.suan siz kac yasindasiniz adiniz zuhal di yanlis hatirlamiyorsam.

Konu sahibi zuhal abla tatlim mefkurem nicli
Ben ozlem 25 yasindayim istanbuldayim

Evet cnm adım Zühal. Ben saklamıyom heryerde söylüyom :KK48:

Şimdi 44 yaşındayım
Pek çokları gibi bende evlendiğimde 58 kiloydum boyum 170
3.çocuktan sonra tam veremedim kiloları daha sonrada bunalımlardan kendimi saldım
Hep al verlerle zaman geçti. Biraz verdikten sonra misliyle geri aldım
İnşallah bu sefer son olarak hedefe ulaşmadan bırakmak yok

Biraz benziyor geçmişimiz. Bende evde kalırım diye korktumda hemen 15 de nişanlandım.
okulu bırakınca burdan dışardan bitirdim liseyi
Burda anadolu Üniversitesi var ama pek fazla seçenek yoktu o zaman turizm Otelcilik okudum derslerini verdim ama 3 ay staj yapmam gerekiyordu
Çocuklar küçük olunca yapamadım o yüzden diplomayı alamadım ama ruhumu tatmin etmiş oldum

Hangi şehirdesin .Kv le oturmayı kabul ettiğine göre iyi bi gelinsin :KK48:

Istanbuldayim
Biz şmdiki gelinlere gore saftık galiba biraz abla
Cok sukur iyi anlasiyoz sever beni yazin koye gidiyo 3 ay annem.buyukle oturmanin hem iyi hemde kotu yonleri var tabiki bide ben cekingen biriyimdir biraz.bir cok arkadas tanidim birak ayni ev ayni bina ayni sokakta falan olmayi bile kabul etmiyorlar
Esim tek erkek istanbula gelmis onlarda oglumuz yanliz kalmasin diye gelmisler bende kabul etttim iste

Konu sahibi zuhal abla tatlim mefkurem nicli
Ben ozlem 25 yasindayim istanbuldayim
Kız biliyom adını :KK48:
Bizim oturduğumuz yer çok büyük bi yer değil. Köln yakınlarında, ben çok memnunum
Hiç büyük şehirde yaşamak istemezdim hele istanbulda asla

Istanbuldayim
Biz şmdiki gelinlere gore saftık galiba biraz abla
Cok sukur iyi anlasiyoz sever beni yazin koye gidiyo 3 ay annem.buyukle oturmanin hem iyi hemde kotu yonleri var tabiki bide ben cekingen biriyimdir biraz.bir cok arkadas tanidim birak ayni ev ayni bina ayni sokakta falan olmayi bile kabul etmiyorlar
Esim tek erkek istanbula gelmis onlarda oglumuz yanliz kalmasin diye gelmisler bende kabul etttim iste
Karşılıklı anlayış çok önemli ama ben yapamazdım heralde
Ben zaman zaman yalnızlığı severim hatta evde kimse olmadımı daha rahat ediyom
İstediğim zaman yatacam istediğim zaman kalkacam evde başka biri oldumu biraz zor

Ama sen yapabildiysen çok güzel tabi, birlik olmak

Kız biliyom adını :KK48:
Bizim oturduğumuz yer çok büyük bi yer değil. Köln yakınlarında, ben çok memnunum
Hiç büyük şehirde yaşamak istemezdim hele istanbulda asla
Kiz abla karisti ortalik ben yeni arkadasa yazdim bunu beni alinti yapmis sen yerine ona tanittim kendimi :-)

Hadi bakalım yazalım menümüzü

Sabah midem bozuldu bişey yemedim

13.00 3 patates

16.30 3 patates

18.00 3 patates yoğurt

Patatesler ceviz kadardı

Su 2 lt Spor jillian level 1

Hadi bakalım yazalım menümüzü

Sabah midem bozuldu bişey yemedim

13.00 3 patates

16.30 3 patates

18.00 3 patates yoğurt

Patatesler ceviz kadardı

Su 2 lt Spor jillian level 1
Ay nasıl guldurdun beni anlatamam okadar kisa saatlerde okadar patatesi nasil yedim dedim.patates isine girip sponsorun olayim dicektim ceviz kadarı gordum :-D

Ay nasıl guldurdun beni anlatamam okadar kisa saatlerde okadar patatesi nasil yedim dedim.patates isine girip sponsorun olayim dicektim ceviz kadarı gordum :-D
Evde kalmamış son kalanlarda minicikti 2 lokmalık valla doymadım bile akşam yoğurt yedim o yüzden
Bu akşam işe gideceğim için dayanamayıp bişeyler yerim korkum yok. Yanımda götürmeyince mecbur aç kalıcam
Kaç gündür fazla yiyince ilk gün çok açlık oluyor
Yarın ne yapsam bilemedim
Seçeneklerim patates, sebze, et
Birisini seçmem lazım
Artıları veriyim normal düzenime dönecem

Ben sabah yazmistim kahvaltimi kayisi krep 2 patates orta boy krepimi tussuz 1 kasik yag ile dereotu peynir ve soganli yaptim super oluyo

Saat 3 gibi meyve karisimi ve uzum kurusu kaju yedim azcik
6.30 tada sabahki krepin diger yarisini ve 1 kase nesfitli sut yedim meyveli cnm istedi.
Spor 200 e yakin ziplama yaptim birazdanda 200 daha
Su 1.5 litre falan caylar haric

Ben sabah yazmistim kahvaltimi kayisi krep 2 patates orta boy krepimi tussuz 1 kasik yag ile dereotu peynir ve soganli yaptim super oluyo

Saat 3 gibi meyve karisimi ve uzum kurusu kaju yedim azcik
6.30 tada sabahki krepin diger yarisini ve 1 kase nesfitli sut yedim meyveli cnm istedi.
Spor 200 e yakin ziplama yaptim birazdanda 200 daha
Su 1.5 litre falan caylar haric
Krebi nasıl yaptın, yulaflamı

Tatlım senin artın fazla yok .NORMAL sağlıklı bi menü yapabilirsin. Sebzeli salatalı etli
Bugünde fazla yememişin ama fazla kh olmuş toplamda

Dışarı çıkamıyosan evde yavaş yavaş leslie ye başlayabilirsin

Back