Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Emziriyo olman senin için büyük avantajHerkese GUNAYDİN.Adim emel sinif ogretmeniyim .halen emziriyorum dogru ek besine basladim yavas yavas. Bu arada kilom 92.2 kabus gibi yaaa dun farkli bugun farkli cikiyor kilom.
Bayramda bende çozuttum tatlım ama hemen bugünde dikkat etmeye başla Kilo yerleşmeden kurtulbayramda internete giremedim ki. 71.9 dum sonra 70.9 u gördüm. bayramda rezil ettim her şeyi
sabah 72.1 çıktım
İyisin valla az zararla atlatmışınHerkese gunaydin simdi tartildim 74.7 ciktim gene bunla kurtardigima sükürler olsun
Allah beterinden saklasın cnmgörmedim ablam teşekkür ederim bayram gelmiş neyime oldum ben 3 gündür çocuk hasta eşim nöbetlerden gelemiyor off tatil yaramadı bana
Herkes kendi kafasına göre yapıyor cnmArkadaslar belli bi diyet programiniz var mi yoksa herkes kendincemi yapiyor?
Valla super insallh daha nasil hangi mesaja nereden cevap verilir ogrenmeye calisiyorum. Zamanla daha iyi kullanacagim siteyi. Soylemistim zaten kendi evimde degilim kv deyiz yazin onun cocuklari falanda geliyo evde bi yemek masasi kuruluyo gormeyin neredeyse 3-4 metre.sabah kahvaltida pastirma sucuk borek kizartmalar .... enfes bbi sofra tutabildigim kadar tuttum kendimi.Günaydın fıstıklarım
Ramazan dedik bayram dedik, bizim meşhur pazartesi geldi
Tatlılara hamurişlerine kurbana kadar elveda dedik
Bu kadar sallandığımız, yerimizde saydığımız yeter
Artık patır patır kiloları vermeye başlıyalım
Maraton başlasınnnnn
Valla super insallh daha nasil hangi mesaja nereden cevap verilir ogrenmeye calisiyorum. Zamanla daha iyi kullanacagim siteyi. Soylemistim zaten kendi evimde degilim kv deyiz yazin onun cocuklari falanda geliyo evde bi yemek masasi kuruluyo gormeyin neredeyse 3-4 metre.sabah kahvaltida pastirma sucuk borek kizartmalar .... enfes bbi sofra tutabildigim kadar tuttum kendimi.
Cevap vermek istediğin mesajın altında Cevapla butonuna bas alt tarafta o mesaj çıkıyor. Bişey silmeden normal mesaj yazıyomuş gibi yazAminnn .bebisim musade etse kalkip kendim hazirlicam ama o kadar agliyoki birakma diye inanirmisiniz sabah disinda tum yemek icecek ne varsa odama geliyo. Otur otur sistim valla ama bugun farkli olcak allahin izniyle.
Benim bayram bilançomu açıklıyorum
Cuma zaten artıdaydım 80.1 di
Bugün 80.9
Aslında ben daha çok bekliyodum kesin 82 83 olmuşumdur demiştim
Demekki cumadaki artı sadece şişlikmiş çok yorgun ve uykusuz olduğum için
Bu hafta toplamda +2 den kurtulanacak
Tek kafama takılan spordan dolayı şişlik olursa bilememMsj alındı abla cumaya kadar inş 73 olurum bendecok heycanlandim suan
Tek kafama takılan spordan dolayı şişlik olursa bilemem
Ama cıss yemedikten sonra içim rahat olur
O şişlikde vücut alışınca geçer heralde