• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

inşallah bu hafta toparlıyorum bayram boyunca 3-5 kendi yaptığım tatlıdan ve sarmadan yedim onun dışında abur cuburum yok çok şükür bugnüden itibaren yine dikkatliyim

görmedim ablam teşekkür ederim bayram gelmiş neyime oldum ben 3 gündür çocuk hasta eşim nöbetlerden gelemiyor off tatil yaramadı bana[/QUOTE]

Gecensene ramazandada benimki hastalanmisti evden disari cikamadik 3 gun boyunca.
Dugunde bayramda hep denk gelirdi acillerdeyiz.gecicek inş sabret birazdaha
Oglumun atesi 41.5 oldu bikere ama hic birsey olmadi doktor sok oldu

Bir doktorum cocuk oynuyo guluyosa sizinle irtibattaysa atesini dusurmeye calisma savunma mekanizmasidir ates demisti.cok ateslenen cocuklar ilerde cok saglikli olurmus ins dogrudur :-)

Kahvaltimi yaziyorum zuhal abla yok gorunurde :-) 1 kayisi bolsu uyaninca dereotlu peynirli ve tussuz yarim krep patates haşlaması ve cay

Ins yarindan sonra patatese agirlik vermiycem fazla suan bayramdan sonra arti cikip motivasyonum bozulmasin diye sabrediyorum :-)

Herkese GUNAYDİN.Adim emel sinif ogretmeniyim .halen emziriyorum dogru ek besine basladim yavas yavas. Bu arada kilom 92.2 kabus gibi yaaa dun farkli bugun farkli cikiyor kilom.
Emziriyo olman senin için büyük avantaj
Biraz dikkat edersen çok çabuk verirsin
Akşamları menünü suyunu yaparsan sporunu yazarsın. Cuma günleride Kilo bildirimi yapıyoz
Tekrar hoşgeldin cnm, bismillah de ve başla bakalım sağlıklı beslenmeye

görmedim ablam teşekkür ederim bayram gelmiş neyime oldum ben 3 gündür çocuk hasta eşim nöbetlerden gelemiyor off tatil yaramadı bana
Allah beterinden saklasın cnm
Çocuk bu hasta ola ola büyücekler tabi olan annelere oluyor

Arkadaslar belli bi diyet programiniz var mi yoksa herkes kendincemi yapiyor?
Herkes kendi kafasına göre yapıyor cnm
Zaten diyette hepimizin bildiği genel doğrular var. Tatlı yağlı hamurişi yok. Glisemik indeksi yüksek gıdalara ,Basit karbonitrata dikkat ediyoz. Makarna pirinç patates pişmiş havuç beyaz ekmek gibi
Ben ekmeği sadece sabahları tercih ediyorum
Meyveyi abartmıyoz, muz sık yemiyoz
Bol su, birazda hareket
En başta verebileceğimize inanıyoruz

Günaydın fıstıklarım :KK24: :KK24: :KK24:
Ramazan dedik bayram dedik, bizim meşhur pazartesi geldi
Tatlılara hamurişlerine kurbana kadar elveda dedik
Bu kadar sallandığımız, yerimizde saydığımız yeter
Artık patır patır kiloları vermeye başlıyalım
Maraton başlasınnnnn :KK55: :KK55: :KK55:

Günaydın fıstıklarım :KK24: :KK24: :KK24:
Ramazan dedik bayram dedik, bizim meşhur pazartesi geldi
Tatlılara hamurişlerine kurbana kadar elveda dedik
Bu kadar sallandığımız, yerimizde saydığımız yeter
Artık patır patır kiloları vermeye başlıyalım
Maraton başlasınnnnn :KK55: :KK55: :KK55:
Valla super insallh daha nasil hangi mesaja nereden cevap verilir ogrenmeye calisiyorum. Zamanla daha iyi kullanacagim siteyi. Soylemistim zaten kendi evimde degilim kv deyiz yazin onun cocuklari falanda geliyo evde bi yemek masasi kuruluyo gormeyin neredeyse 3-4 metre.sabah kahvaltida pastirma sucuk borek kizartmalar .... enfes bbi sofra tutabildigim kadar tuttum kendimi.

Valla super insallh daha nasil hangi mesaja nereden cevap verilir ogrenmeye calisiyorum. Zamanla daha iyi kullanacagim siteyi. Soylemistim zaten kendi evimde degilim kv deyiz yazin onun cocuklari falanda geliyo evde bi yemek masasi kuruluyo gormeyin neredeyse 3-4 metre.sabah kahvaltida pastirma sucuk borek kizartmalar .... enfes bbi sofra tutabildigim kadar tuttum kendimi.

Eyvah sana hergün bayram desene cnm allah sabır versin

Aminnn .bebisim musade etse kalkip kendim hazirlicam ama o kadar agliyoki birakma diye inanirmisiniz sabah disinda tum yemek icecek ne varsa odama geliyo. Otur otur sistim valla ama bugun farkli olcak allahin izniyle.

Aminnn .bebisim musade etse kalkip kendim hazirlicam ama o kadar agliyoki birakma diye inanirmisiniz sabah disinda tum yemek icecek ne varsa odama geliyo. Otur otur sistim valla ama bugun farkli olcak allahin izniyle.
Cevap vermek istediğin mesajın altında Cevapla butonuna bas alt tarafta o mesaj çıkıyor. Bişey silmeden normal mesaj yazıyomuş gibi yaz

Tatlım dediğim gibi evet zor olur senin için ama zayıflamak istiyorsak biyerden başlamak lazım
Sen beynini sağlıklı beslenecem diye kodla taviz verme
Arada çocuğu arabasına koy hem sen yürü hemde onu gezdir

Benim bayram bilançomu açıklıyorum
Cuma zaten artıdaydım 80.1 di
Bugün 80.9
Aslında ben daha çok bekliyodum kesin 82 83 olmuşumdur demiştim
Demekki cumadaki artı sadece şişlikmiş çok yorgun ve uykusuz olduğum için
Bu hafta toplamda +2 den kurtulanacak

Benim bayram bilançomu açıklıyorum
Cuma zaten artıdaydım 80.1 di
Bugün 80.9
Aslında ben daha çok bekliyodum kesin 82 83 olmuşumdur demiştim
Demekki cumadaki artı sadece şişlikmiş çok yorgun ve uykusuz olduğum için
Bu hafta toplamda +2 den kurtulanacak

Msj alındı abla cumaya kadar inş 73 olurum bende:21:cok heycanlandim suan

Tek kafama takılan spordan dolayı şişlik olursa bilemem
Ama cıss yemedikten sonra içim rahat olur
O şişlikde vücut alışınca geçer heralde

Oyle bisey olcagini sanmiyorum abla eger olursada
Sen bizim gibi sabah ,aksam ,tuvalete gidince geri gelince su icince :confused:habire tartilmiyosun :KK70::KK70:cumaya kadar siskinlik gider incecik olur mutlu olursun

Back