- 15 Temmuz 2015
- 3.562
- 11.201
- 158
- 39
Cevap vermek istediğin mesajın altında Cevapla butonuna bas alt tarafta o mesaj çıkıyor. Bişey silmeden normal mesaj yazıyomuş gibi yaz
Tatlım dediğim gibi evet zor olur senin için ama zayıflamak istiyorsak biyerden başlamak lazım
Sen beynini sağlıklı beslenecem diye kodla taviz verme
Arada çocuğu arabasına koy hem sen yürü hemde onu gezdir
Bebegin nekadarlık cnmDaha dikkatli olucam insallah cuma ola hayrola :) bu arada ben dogumdan sonrahic regli olmadim onun siskinligini de atarim umarim aksam yediklerimi yazicam mutfakta hazirlik yapiliyo ikindi icin puaca ve yas pasta aksamada kiymali pide
Daha dikkatli olucam insallah cuma ola hayrola :) bu arada ben dogumdan sonrahic regli olmadim onun siskinligini de atarim umarim aksam yediklerimi yazicam mutfakta hazirlik yapiliyo ikindi icin puaca ve yas pasta aksamada kiymali pide
Rica etsen kv den ,dikkat etmek istediğini hamurişi yemek istemediğiniBebegim 7 ayin icinde.tatilimiz okul acilmaya yani agustosun son haftasina kadar kv deyiz. Benim isim cok zor ama dayancan insallah. Bazi cocuklari 3 -4 gune gidicekler sanirim daha iyi menuler olabilir.
Rica etsen kv den ,dikkat etmek istediğini hamurişi yemek istemediğini
Kendin için sebze et türü bişeyler yapabilirsin
Slm tatlım
Kızz düğünde ne giydin koyda görelim ,iyi döktürdün o zaman
Seni enerjinle beraber bekliyom bak staj deyip burayı ihmal etme
Aaaa büyük şanssızlık, peki tlf bozulmadımıhıc sorma abla telefonum klozete dustu dugun arası.. Allahtan temız suya dustumobıldende gıremedım zaten bılgısayar bakıcak vaktım olmadı hıc.. telefon olmaynca resım de cekemedım.. ordakı gorevlıler bılmemneler cektı ıste bıseyler onları da almadık daha uzun suruyo malum bıraz.. bugunde stajda ılk gunumdu cok guzel gectı baya yogundu boyle olursa hep cok ıyı benım ıcın.. ınsaat ınsaat kosturdm daha ılk gunden..
hıc sorma abla telefonum klozete dustu dugun arası.. Allahtan temız suya dustumobıldende gıremedım zaten bılgısayar bakıcak vaktım olmadı hıc.. telefon olmaynca resım de cekemedım.. ordakı gorevlıler bılmemneler cektı ıste bıseyler onları da almadık daha uzun suruyo malum bıraz.. bugunde stajda ılk gunumdu cok guzel gectı baya yogundu boyle olursa hep cok ıyı benım ıcın.. ınsaat ınsaat kosturdm daha ılk gunden..
@storperde 78.4
S Srgn avc 82.2
fikirdelisi 71.9
Braveness 85.3
balikkiz 74.6
muska77 88.7
boomdada 98.6
lorinem 85.3
@canan456 - 71
@Dunyadamisafir75
Kızlar sizlerden daha fazla katılım bekliyorum
Burda ancak birbirimize destek olursak bu işi başarabiliriz
Ben kayseride yasiyorum suan adanadayiz@smyr38
Emelcim sen hangi şehirde kalıyon şimdi nerdesin
Biliyom cnm listeyi tümden kopyalayınca öyle olduBen üstume alinmiyom valla hep burdayim
Adanalısınız heraldeBen kayseride yasiyorum suan adanadayiz
Eylulde yine kayseri :)
Adanalısınız heralde
Bende konyalıyım almanyada oturuyom
Taaa uzaklardan sesleniyom Size
Demekki sen gelmeden söylemişim, geçmişide okumamışınAy ben bilmiyodum abla aklima geldi kackere ama unuttum buradayken sormayi napyon oralarda
Bu arada yuruyus yapamadim hala dun 350 ziplama yaptim bugun 200 simdi yemekten sonra devam edip 400 e tamamliycam inş
Demekki sen gelmeden söylemişim, geçmişide okumamışın
16 yaşında aşk Uğruna gurbet ellere düştüm
24.5 -25,5-27 yaşında 2 oğlan 1 kız annesiyim
Büyük oğlum evli Allah izin verirse bebek bekliyoz
Küçük Oğlunda nişanlı ama düğün 2 sene sonra falan
Eşimin ailesi burda 3 Görümcem 1 eltim var
Benden bu kadar, sen anlat birazda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?