💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

aksamın saat gec canım baya.. sabahında saatını anlamadım ama guzel olmus sadece su balkaymak olayını bırakırsan daha ıyı olucak gıbı gelıyo

çok sağlıklı bir menü olmuş canım sporun da harika

azmine hayranım canım

aşureler dışında gayet güzel canım ,aşureleride azar azar yemişsin zaten

menün genel olarak iyi canım poğaçayı da mecburen yemişsin zaten

menün gayet iyi canım yalnız ekmekler sabahla yer değiştirsydi daha iyi olurdu.

bal kaymakla aşure bir arada olmamış canım onun dışında menün gayet güzel

miktarları az da olsa fıstık ezmesi birhayli kalorili canım pestil de öyle bunların dışında menün güzel bu arada çok geçmiş olsun

ben de menümü paylaşayım

sabah 11:30yağsız tost (tost ekmeğiyle)
domates
ara bir activia
akşam 18:30
2 tane küçük biber dolması
bir ev yapımı poğaça
3 kaşık domatesli lor salatası biraz yağlı
çok az da haşlanmış patates

Evet fusun ablacim farkndayim da onleyrmedigm bastiramadigim tatli krizlerimin sonucu onlar. Su donemi bi atlatayim daha guzel menulerm olcak insallah:)

Herkese i.g.
Birazdan ben giderim herkes gelir bak kesin
Saklanip ceee yapim bari
Ay gene palyanço yuttum anlamistirsinuz galiba arada geliyolar banada boyle
Ozlem bakiorz kmler online sn buralardaysan biz kacioruz:))
Saka bi yana bn ne zmn msji okusam kmse yok die isyanlardasin:) gerckten zamani tutturamiorz herhal:) bnce sen don smdi3))

kızlar çok fena gribi. sol gözüm ve sol burnu öyle bir akıyor ki.bozuk musluk gibi hiç böyle tuhaf grip olmamistim
Ay gcms olsn kuzum ya bu donem herkes bi hasta. Bi de gecmek bilmio meret. Tam iilestim derken basa sario. Aman dikkat et, bebisine de antikorlarini daya:)

kızlar çok fena gribi. sol gözüm ve sol burnu öyle bir akıyor ki.bozuk musluk gibi hiç böyle tuhaf grip olmamistim
Sendemi hasta oldun cnm yaaa
Heralde topik birbirine bulaştırıyor
Benden uzak durun kızlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…