💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Evet fusun ablacim farkndayim da onleyrmedigm bastiramadigim tatli krizlerimin sonucu onlar. Su donemi bi atlatayim daha guzel menulerm olcak insallah:)
Birgülüm insanın canı tatlı yedikçe daha çok tatlı ister biliyon dimi aynı uyuşturucu gibi

Günaydınnn millet
Benim bildirimi merak edersiniz diye hemen yazıyom
Ben gece tartıldım belki sabahı beklesem birazdaha düşebilirdi ama hastaneye gittim
Biraz önce geri geldim
Sonra tekrar gidecem
Allah izin verirse belki öğlene bebişimiz gelecek

Gelelim bildirime

Geçen hafta __75.4
Bugün ___73.5
Fark ___1.9

Tam hedef tutmasada hiç fenadeğil bence

Bncede harikasın ablacim masallahhh sana... Hadi insallah allah bi avazda kurtarsın gelinini ben doğum yapana kadar bu laf bana garip gelirdi ama sonra gorfumki gercekten cok önemli bisey ) bi avazda doğurmak

Bncede harikasın ablacim masallahhh sana... Hadi insallah allah bi avazda kurtarsın gelinini ben doğum yapana kadar bu laf bana garip gelirdi ama sonra gorfumki gercekten cok önemli bisey ) bi avazda doğurmak
Sağolasın tatlım. Amin inşallah
Bende heyecanla bekliyom bakalım doğum yaklaşınca tekrar gidecem hastaneye

Oo supersn zuhal ablaa hedef tutmus bnce haksizlik etme

günaydın ablacım
ablacım fena değil ne demek daha ne olacak neredese 2 kilo gitmiş harikasınnn tebrik ederim senii

Birgülüm insanın canı tatlı yedikçe daha çok tatlı ister biliyon dimi aynı uyuşturucu gibi
Zuhal abla regl donemlernde asiri asiri istek oluo yaa. Nrmalde hc uzanip yemem bile. Ama bu donemde kavanoxla nutella bitirebilrm.) tabiki sakin kalip kndme hakim olmaya calsiorm. Su an hedefmden de frrsah fersah uzagim yarina kdr bi kilo vereblr mym acaba:))

Sağolasınız canlarım
Biraz mütevazilik yapayım dedim

ablacım ya bişey paylaşmak istiyorum seninle dün menüm tamda yazdığım gibiydi saat 9 gibi küçük bir mandalina yedim sadece ama dün akşam acayip bir şişlik vardı bende anlamadım ayıptır söylemesi kabızlıkta yaşıyorum ama dün akşamki o şişkinlik hissini çözemedim neden olabilir sence

voooavvv.. Gozlerım kamastı resmen cok ıyı bı sonc abla 1 hafta ıcerısınde hemen atmıssın tatılden sana kalan fazlalıkları.

Cok sevındım hadı bakalım bundan sonra durmak yok ıns yerımızde.. 65e kadar devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…