- 22 Ekim 2014
- 1.659
- 4.446
- 63
- 29
Slm canmcklarim ben geldiiiim hemen menumu yazym..
09:00
2yk asure
Cilek form cay
09:30
2kb b.peynir
5kucuk yesil zeytin
Domates
Salatalik
Maydonoz
Dereotu
Pirasa
(Bunlari kucucuk dograyip salata yaptm)
Uzerine 1tk z.yagi,kekik, limon
12:30
3kasik yogurt,greyfurt (orta boy)
13:30
2kepce tarhana ç.
Firinda sebzeli alabalik
Yarim balktan
1kasede sebzesinden yedim
Yarim dilim kepek ekmegi
15:30
2yk asure
18:00 3kasik yogurt icine cig pirasa dogradm uzerine 1.ck pul biber 1ck kekik
19:40 karsk bitki cayi
Tesekkurle canm aynen dene tavsiye ederim domates salatalk koymadanda maydonozla karstrp limon skp bir cay kasgda pul biber guzel oluyo ve biber gibi tavada az yagla kavurup birkac baharat ve 1yumurta krarakta iyebilirsin sabahlari hem doyurucu olur cok lezzetli oluyo biberli yumurta gibipırasayı hıc cıg denemedm ben nasıl oluyo kı acaba.. sabah salata da yapmıssn bende denesem ıyı olur aslında.. hıc sevmem pırasayı belkı yıyebılırm boyleasure var bıtek onunda baksana arastırmıssn kalorısını ne guzel.. Cok degılms muhtemelen bı porsıyon olmus ve bence hepsını bı anda yememen daha ıyı olmus.. gayet guzel olmus genelolarak menun sebze de var proteınde
Abla sen bisey yememisin tarti günü olsada bence azYarın tartı günüm olduğu için bugün kemerleri sıktım yani normal menüm değil biliyorsunuz
9.30__2 dil kızarmış Ekm.yumurta, peynir, 4 zeytin
13.30__1 kup süt
17.30__1 kup süt, 1 bar kefir
Su 2 lt
kesınlıkle denıcem..Tesekkurle canm aynen dene tavsiye ederim domates salatalk koymadanda maydonozla karstrp limon skp bir cay kasgda pul biber guzel oluyo ve biber gibi tavada az yagla kavurup birkac baharat ve 1yumurta krarakta iyebilirsin sabahlari hem doyurucu olur cok lezzetli oluyo biberli yumurta gibi
Guzel olmus cnm menun pogca olmasayms daha iyiymisBende menumu verıyımm..
sabah evden cıkmadan 8.30 gıbı ıkı tane ıncır bı tane cevız yedım..
okulda 11 gıbı bı pogaca bı fıncan kahve
ogleden sonra resmı tatıldı malum vızeler yaklasıyo ders calıstık arkadaslarla sonra eve geldım 3 gıbı bı tabak kısır yedım.. asure yıcektım doyamadım daha ama yemedımmbı bardak cay ıctımm..
aksam 6 gıbı bı ıkı kasık sebzelı bulgur pılavı fırında tavuk(derısız) ve bol salata yedımm
suyum 2yı gecer.. bu arada sabahkı yedıgım kuru ıncır benı hala tuvaletten cıkarmıyo..yatmadan once de bıraz yogurt yerım bıtane de yesılcaym beklıyo benı.. bendende oyle bu gunluk
Guzel olmus cnm menun pogca olmasayms daha iyiymis
Neyse cnm yine erkn saate yemissin hicolmazsa ;-)okulda cok zor oluyo ya bugnde kantın baya tam takırdı zaten corba olsa corba ıcıcektım ama maalesef yoktu
Seninkide guzel olmus cnm bulgur yerine yogurt yeseydin dahada guzel olurmusBen bugün biraz gec kaldim eşim geç geldi bayadir beraber sofraya otumuyorduk illa beni bekle dedi
Kahvamtmda gec oldu
11:30 2 haşlanmış yumurta
Salatalık
Domates
Peynir
15:00 2 dilim tbe
Salata
4 köfte
19:30 1/2 tabak tavuk mantar sote
2-3 kasik bulgur pilavı
2 lt su
Spor su an yok
Bence gayet güzel cnm Hele kahvaltıdaki salatan harikaSlm canmcklarim ben geldiiiim hemen menumu yazym..
09:00
2yk asure
Cilek form cay
09:30
2kb b.peynir
5kucuk yesil zeytin
Domates
Salatalik
Maydonoz
Dereotu
Pirasa
(Bunlari kucucuk dograyip salata yaptm)
Uzerine 1tk z.yagi,kekik, limon
12:30
3kasik yogurt,greyfurt (orta boy)
13:30
2kepce tarhana ç.
Firinda sebzeli alabalik
Yarim balktan
1kasede sebzesinden yedim
Yarim dilim kepek ekmegi
15:30
2yk asure
18:00 3kasik yogurt icine cig pirasa dogradm uzerine 1.ck pul biber 1ck kekik
19:40 karsk bitki cayi
Halâ artılardan kurtulamadim cnmabla hıc bısey yememıssn.. Yarın tart gunun haklısın ama cok acıkırsn kı boyle.. yatmadan bıraz yogurt yada elma fılan mı yesen acaba yada bıtkı cayı fılan.. bos resmen mıdensadece sabah ıkı dılım ekmek var
Ben bugün biraz gec kaldim eşim geç geldi bayadir beraber sofraya otumuyorduk illa beni bekle dedi
Kahvamtmda gec oldu
Salatalık
Domates
Peynir
Salata
4 köfte
2-3 kasik bulgur pilavı
2 lt su
Spor su an yok
Tesekkurler ablacm birazdanda 1sahlep icicem birsey olmaz heraldeBence gayet güzel cnm Hele kahvaltıdaki salatan harika
Aşureyide 2 kş bırakabilmen güzel
Poğaça dışında çok kötü değil cnmBende menumu verıyımm..
sabah evden cıkmadan 8.30 gıbı ıkı tane ıncır bı tane cevız yedım..
okulda 11 gıbı bı pogaca bı fıncan kahve
ogleden sonra resmı tatıldı malum vızeler yaklasıyo ders calıstık arkadaslarla sonra eve geldım 3 gıbı bı tabak kısır yedım.. asure yıcektım doyamadım daha ama yemedımmbı bardak cay ıctımm..
aksam 6 gıbı bı ıkı kasık sebzelı bulgur pılavı fırında tavuk(derısız) ve bol salata yedımm
suyum 2yı gecer.. bu arada sabahkı yedıgım kuru ıncır benı hala tuvaletten cıkarmıyo..yatmadan once de bıraz yogurt yerım bıtane de yesılcaym beklıyo benı.. bendende oyle bu gunluk
Halâ artılardan kurtulamadim cnm
Evet acıktım ama izinde yediklerime sayıyım
Ben sürekli zaten bişeyler içiyorum
Aslında schlep te biraz kaloriliTesekkurler ablacm birazdanda 1sahlep icicem birsey olmaz heralde
Evet cnm biliyomE
Abla sen bisey yememisin tarti günü olsada bence az
Mügecim Öğlenki ekmeğin sabah olsaymış çok güzel olacakmışBen bugün biraz gec kaldim eşim geç geldi bayadir beraber sofraya otumuyorduk illa beni bekle dedi
Kahvamtmda gec oldu
Salatalık
Domates
Peynir
Salata
4 köfte
2-3 kasik bulgur pilavı
2 lt su
Spor su an yok
adi yaa yok bakmadm hemen bakarmturk kahvesi iciyim en iyisi ozaman yarn sabah icerim olmadi bi bakiyndaAslında schlep te biraz kalorili
Baktınmı kalorisine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?