💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Yok ablacim ben kan testi yaptırmıcaktimki oyle bisey konustukmu ben hatirlamiomda ama ben ne kadar dikkat edersem haftada 1 en fazla 1.5 veririm

yok ablacım görüntüm daha çok değişmiş hani daha fazla vermişim gibi duruyor ama tartıda 1 kilo gitmiş ve sporumuda yapıyorum ama geçti artık bu hafta öümüzdeki maçlara bakacaz
Tatlım görüntüde farkediyorsan yağdan vermişin demektir
Bizim istediğimizde o zaten

Yok ablacim ben kan testi yaptırmıcaktimki oyle bisey konustukmu ben hatirlamiomda ama ben ne kadar dikkat edersem haftada 1 en fazla 1.5 veririm
Yok Kızzz konuşmadıkta aklıma geldi
Acaba yaptırdınmı diye
Önceden baktırdınmıydı troitine, insülin direncine

Eskiler biliyor yenilere söyliyim
Kızlar Allah izin verirse yakında babaanne olacam
Ben 16 yaşında evlenip 19 yaşında 3 çocuk olunca hızlı yol aldım
Şimdi 44 yaşındayım çocuklar 25-26-27.5 yaşındalar
En büyük oğlum evli şimdide bebek bekliyoz inşallah bikaç haftaya kadar olacak

ablacım ben bilmiyordum bunları maşşaalaahhh sana ya

Esracım sen ne yapıyon ne ediyon biraz anlatsana
Pek gelemiyosun bebişmi durmuyor
Napym benim hep ayni tempo bebisle ugrasyorum ek gdalar falan surekli birseyler hazrlayp yediriyorum bir yandan kendimize yemek evin isleri klasik ev kadni modundaym aradada kaynanama brakp dukkana calsmaya iniyorum

Maşallah bende bilmiyodum valla allah anali babali büyütsün inşallah abla "mefkurem, post: 43188148, member: 650201"]Eskiler biliyor yenilere söyliyim
Kızlar Allah izin verirse yakında babaanne olacam
Ben 16 yaşında evlenip 19 yaşında 3 çocuk olunca hızlı yol aldım
Şimdi 44 yaşındayım çocuklar 25-26-27.5 yaşındalar
En büyük oğlum evli şimdide bebek bekliyoz inşallah bikaç haftaya kadar olacak[/QUOTE]
Massall

ablacım ben bilmiyordum bunları maşşaalaahhh sana ya
Zaten bilmediğinizi bildiğim için yazdım
Ne cümle oldu ama

Tatlım burda sadece Kilo değil hayatı paylaşırsak birbirimizide o kadar iyi tanır daha iyi anlıyabilir o oranda destek olabiliriz

Napym benim hep ayni tempo bebisle ugrasyorum ek gdalar falan surekli birseyler hazrlayp yediriyorum bir yandan kendimize yemek evin isleri klasik ev kadni modundaym aradada kaynanama brakp dukkana calsmaya iniyorum
Kv le berabermi oturuyosunuz
Dükkan ne dükkanı

Massall[/QUOTE]
Sağolasın tatlişkom
Allah sizede göstersin o günleri
Benim gibi geç kalmayın yyaşınız gençken verin kurtulun kiloları
Yoksa hersene daha zorlaşıyor

Masallah zuhal ablam ya nasi buyuttun o cocuklar i yaaa allah sag salim kucaginiza almayı nasip etsin insallahh masalinizi torunda pek tatli olurmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…