• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Önümüzdeki hafta hedef tablosu

Mefkurem ___-2
Ekim85 ______-1
Asya_01 ______-2
BBD __________-1
Ylmzesra _____-1
EMELinEMELi _-1.3

Kv le berabermi oturuyosunuz
Dükkan ne dukkanı
Yok beraber degil ama hep bir arada gibi tek daireydi ortadan kapyla kapatp 2daire yaptk esim babamla calsyo polis malzemeleri tekstil bende onlarla calsyodum bebis olunca braktm asagdaki dukkandada cam yapyo esimisten kalan zamanda baba meslegi onunda cami eritip sekil veriyo hayvan gigurleri samdanlar falan bende yapstrma yapyorum amma uzun anlattm be :-)

Ben geldııımmmm.. :KK37:

dunyadamisafir dunyadamisafir ya ınan o kadar yogun kı derslerım.. yapı statıgı celık yapılar betonarme.. Inanılmaz zorluyo ve bı taraftan kpss calısmaya calısıyorumm.. :confused: bazen adımı bıle unuttum oluyo kılom ne kı.. :KK45:

Mefkurem Mefkurem ablacım bence de beklıyım ben senı.. Bıraz psıkopatca gelebılır ama ben cok yavas zayflamak ıstıyorum zaten. Anı olan seyler gecıcı olucak hıssı uyandırıyo bende ne alakaysa. :KK51: catlaklar korkusu var bıde tabıı.. beraber yenı yıla 70ın altında gırelım kafıı benım ıcın.. Bı anda 65 olmasın hanı 65-70 arası olsun.. (nasıl bı manyaklıksa) :KK70: belkıde burdan ayrılmamak ıcın yapıyorum bılemedımmmm.. :KK48:

kılo hedefıme gelınce de 73 rakamının kusuratını atmam yeterlı benım ıcın.. Hedef olarak 0.7 kg yazalım lutfennn :KK36:

Zuhal ablaaaa ayyy ne.guzel bebis geliyorrr

Kosturmaca en guzel sey icin bebis geliyorrrrrr
Valla minik minik kıyafetler almak gerçekten zevkli bende Tr den baya bi aldım
Allah izin verirse kızımız olacak
Masallah zuhal ablam ya nasi buyuttun o cocuklar i yaaa :-) allah sag salim kucaginiza almayı nasip etsin insallahh masalinizi torunda pek tatli olurmuş
Sen onu gelde bana sor güzelim
19 yaşında 3 çocuk olursa sonuç bunalımlar 60 kilodan 120 kiloya çıkmak

Daha bebişi görmediğimiz için bize yalan gibi geliyor
Bide kendimi hiç babaanne olarak düşünemiyorum

Yok beraber degil ama hep bir arada gibi tek daireydi ortadan kapyla kapatp 2daire yaptk esim babamla calsyo polis malzemeleri tekstil bende onlarla calsyodum bebis olunca braktm asagdaki dukkandada cam yapyo esimisten kalan zamanda baba meslegi onunda cami eritip sekil veriyo hayvan gigurleri samdanlar falan bende yapstrma yapyorum amma uzun anlattm be :-)
Çok iyi yaptın cnm
Sen dükkan deyince acaba içi cıss dolu bakkal dükkanımı dediydim :KK48: neyseki değilmiş
Kv yle anlaşabiliyonmu

Hazır gelmısken menu de verıyımmm.. sonra da hemen kacıym hatta o_O

sabah 10.30 haslanms yumurta marul pulbıberlı bıraz yaglı salata yedım bı tabak.. yanında bı fıncan olmazsa olmaz kahvem.. cok mınık bı dılım ekmek yedım peynır domates bıraz recel

oglen bısey yemedm kahvaltıyı gec yaptıgm ıcın 3 gıbı bı tane cıkolata okulda cok acıkmıstık yanında bı fıncan kahve.

5 gıbı eve geldıgmde bı kase corba bı kase yogurt ve pısı yapmıs anneannem bıze geldı bıkac gunlugne.. 2 tanecık ondan yedım.. soz daha da bısey yemem.. Gece yatarken bı tane yesıl elma bı fıncan da yesılcay ıcerım yeter.. :KK23:

suyum 2yı gecer yatana kadar

Ben geldııımmmm.. :KK37:

dunyadamisafir dunyadamisafir ya ınan o kadar yogun kı derslerım.. yapı statıgı celık yapılar betonarme.. Inanılmaz zorluyo ve bı taraftan kpss calısmaya calısıyorumm.. :confused: bazen adımı bıle unuttum oluyo kılom ne kı.. :KK45:

Mefkurem Mefkurem ablacım bence de beklıyım ben senı.. Bıraz psıkopatca gelebılır ama ben cok yavas zayflamak ıstıyorum zaten. Anı olan seyler gecıcı olucak hıssı uyandırıyo bende ne alakaysa. :KK51: catlaklar korkusu var bıde tabıı.. beraber yenı yıla 70ın altında gırelım kafıı benım ıcın.. Bı anda 65 olmasın hanı 65-70 arası olsun.. (nasıl bı manyaklıksa) :KK70: belkıde burdan ayrılmamak ıcın yapıyorum bılemedımmmm.. :KK48:

kılo hedefıme gelınce de 73 rakamının kusuratını atmam yeterlı benım ıcın.. Hedef olarak 0.7 kg yazalım lutfennn :KK36:
Düşününce banada 65 çok uzak geliyor
Feyzam biz inşallah bi 68 olalımda
İstersek 65 de oluruz :-)

Hazır gelmısken menu de verıyımmm.. sonra da hemen kacıym hatta o_O

sabah 10.30 haslanms yumurta marul pulbıberlı bıraz yaglı salata yedım bı tabak.. yanında bı fıncan olmazsa olmaz kahvem.. cok mınık bı dılım ekmek yedım peynır domates bıraz recel

oglen bısey yemedm kahvaltıyı gec yaptıgm ıcın 3 gıbı bı tane cıkolata okulda cok acıkmıstık yanında bı fıncan kahve.

5 gıbı eve geldıgmde bı kase corba bı kase yogurt ve pısı yapmıs anneannem bıze geldı bıkac gunlugne.. 2 tanecık ondan yedım.. soz daha da bısey yemem.. Gece yatarken bı tane yesıl elma bı fıncan da yesılcay ıcerım yeter.. :KK23:

suyum 2yı gecer yatana kadar
Sabah güzel olmuş Feyzam
Bu hafta bütün kaçamak izinleri kaldırılmıştır ona göre

Önümüzdeki hafta hedef tablosu

Mefkurem ___-2
Ekim85 ______-1
Asya_01 ______-2
BBD __________-1
Ylmzesra _____-1
EMELinEMELi _-1.3
Storeperde ___0.7

Çok iyi yaptın cnm
Sen dükkan deyince acaba içi cıss dolu bakkal dükkanımı dediydim :KK48: neyseki değilmiş
Kv yle anlaşabiliyonmu
Yok yok degil allahtan :-) idare etmeye calisyorum abla yaa biraz degisik bi kadn eserekli nezaman ne yapcak belli olmuyo heleki kucuk gorumcem tam bir felaket cok muahtap olmamaya calsyorum yapcak birsey yok malesef :-(

Düşününce banada 65 çok uzak geliyor
Feyzam biz inşallah bi 68 olalımda
İstersek 65 de oluruz :-)

yılbasına kadar 7lerden kurtulunca anlıcaksın cok uzak olmadıgını.. kı bence de bı anda 65 olmayalm.. gelelm bı 70e 69a sonra kalalım oralarda bı ıkı hafta.. sonra yıne 68-67derken hoop 65 olmusuz.. :KK51:gercekten oldugumz kıloda hıssedebılmek onemlı. Ben yarın 65 olsam ınanmam tartı bozuk derım herhalde.. bı anda oyle bı ınıs ıstemıyorum.. kendımı ınandıra ınandıra 65 olmalıyım ve hep orda kalmalıyıım gıbı bı mantıgm var bakalm ıns olur. :KK68:

Yok yok degil allahtan :-) idare etmeye calisyorum abla yaa biraz degisik bi kadn eserekli nezaman ne yapcak belli olmuyo heleki kucuk gorumcem tam bir felaket cok muahtap olmamaya calsyorum yapcak birsey yok malesef :-(
Tatlım problemsiz ev olurmu
Herkesin farklı karakteri var
Sen üstüne düşeni yapta, karşıdaki ne yaparsa yapsın boşver
Bu arada bende kaynana oluyom :KK70:

Kızlar kv lerinize saygı sevgi gösterin üzmeyin kadıncazları :KK48:

yılbasına kadar 7lerden kurtulunca anlıcaksın cok uzak olmadıgını.. kı bence de bı anda 65 olmayalm.. gelelm bı 70e 69a sonra kalalım oralarda bı ıkı hafta.. sonra yıne 68-67derken hoop 65 olmusuz.. :KK51:gercekten oldugumz kıloda hıssedebılmek onemlı. Ben yarın 65 olsam ınanmam tartı bozuk derım herhalde.. bı anda oyle bı ınıs ıstemıyorum.. kendımı ınandıra ınandıra 65 olmalıyım ve hep orda kalmalıyıım gıbı bı mantıgm var bakalm ıns olur. :KK68:
Olucak olucak şeker başka yolu yok
Kız 6 ları görmeden ölür gidersem gözlerim açık gider
Bu kadar inmişiz bikaç kiloyumu veremicez

Bende paylasym bari menumu
gece bebisim hic uyumadi oyuzden bugun gec kalktm malesef :-(

12.30
Domates
Biber
Salatalik
Pırasa
1kb peynir
3dlm ekmek
1bucuk haslanms yumurta
Kayisi cayi

15.302avuc leblebi
1dilim kucuk gofret(eti hoşbeş) :-)

17.30
3kepce tarhana çorbası
1kase yogurt
Yarim kb peynir
1dilim cavdar ekmegi

2 litre su

18.20kayisi cayi

Yatmadan bir turk kahvesi ve biraz beyaz leblebi yerim :-)

Tatlım problemsiz ev olurmu
Herkesin farklı karakteri var
Sen üstüne düşeni yapta, karşıdaki ne yaparsa yapsın boşver
Bu arada bende kaynana oluyom :KK70:

Kızlar kv lerinize saygı sevgi gösterin üzmeyin kadıncazları :KK48:
Bende erkek annesiyim abla :-) ask olsun bende olucam kaynana ama onun gibi degil tabiki ben hicbir zaman saygda kusur etmiyorum esime yanstmamaya calsyotum ama kadn normal degil zaten bu kaynanam oldugu icin demiyorum inan dsardan goren insanlarda anlyo allah sabr versin fiyo dusun yani

evet canım benimki aynen öyle bende görünüşte süzülmüşüm hani öyle olunca diyeti de sıkı yapıyorum kesin 2 kilo gitmiştir dedim tartıda 1 kilo gittiğini görünce şaşırdım neden kaynaklıdır acaba bu durum
Yag yakip yerine kas yapmssndr canm spor yaptgn icin. Daha ince gorunecek ama spor yapmayanlar kdr hafiflemiceksn yani:)

Back