Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok beraber degil ama hep bir arada gibi tek daireydi ortadan kapyla kapatp 2daire yaptk esim babamla calsyo polis malzemeleri tekstil bende onlarla calsyodum bebis olunca braktm asagdaki dukkandada cam yapyo esimisten kalan zamanda baba meslegi onunda cami eritip sekil veriyo hayvan gigurleri samdanlar falan bende yapstrma yapyorum amma uzun anlattm beKv le berabermi oturuyosunuz
Dükkan ne dukkanı
Aman keşke öyle olsun güzelimHeeee o manada geçen yik baktirmistim dr bile sasirdi bu kiloya ragmen masallah turp gibiyimşimdilik
Sağolasın tatlişkomMassall
Valla minik minik kıyafetler almak gerçekten zevkli bende Tr den baya bi aldımZuhal ablaaaa ayyy ne.guzel bebis geliyorrr
Kosturmaca en guzel sey icin bebis geliyorrrrrr
Sen onu gelde bana sor güzelimMasallah zuhal ablam ya nasi buyuttun o cocuklar i yaaaallah sag salim kucaginiza almayı nasip etsin insallahh masalinizi torunda pek tatli olurmuş
Çok iyi yaptın cnmYok beraber degil ama hep bir arada gibi tek daireydi ortadan kapyla kapatp 2daire yaptk esim babamla calsyo polis malzemeleri tekstil bende onlarla calsyodum bebis olunca braktm asagdaki dukkandada cam yapyo esimisten kalan zamanda baba meslegi onunda cami eritip sekil veriyo hayvan gigurleri samdanlar falan bende yapstrma yapyorum amma uzun anlattm be![]()
Düşününce banada 65 çok uzak geliyorBen geldııımmmm..
dunyadamisafir ya ınan o kadar yogun kı derslerım.. yapı statıgı celık yapılar betonarme.. Inanılmaz zorluyo ve bı taraftan kpss calısmaya calısıyorumm..
bazen adımı bıle unuttum oluyo kılom ne kı..
Mefkurem ablacım bence de beklıyım ben senı.. Bıraz psıkopatca gelebılır ama ben cok yavas zayflamak ıstıyorum zaten. Anı olan seyler gecıcı olucak hıssı uyandırıyo bende ne alakaysa.
catlaklar korkusu var bıde tabıı.. beraber yenı yıla 70ın altında gırelım kafıı benım ıcın.. Bı anda 65 olmasın hanı 65-70 arası olsun.. (nasıl bı manyaklıksa)
belkıde burdan ayrılmamak ıcın yapıyorum bılemedımmmm..
kılo hedefıme gelınce de 73 rakamının kusuratını atmam yeterlı benım ıcın.. Hedef olarak 0.7 kg yazalım lutfennn![]()
Sabah güzel olmuş FeyzamHazır gelmısken menu de verıyımmm.. sonra da hemen kacıym hatta
sabah 10.30 haslanms yumurta marul pulbıberlı bıraz yaglı salata yedım bı tabak.. yanında bı fıncan olmazsa olmaz kahvem.. cok mınık bı dılım ekmek yedım peynır domates bıraz recel
oglen bısey yemedm kahvaltıyı gec yaptıgm ıcın 3 gıbı bı tane cıkolata okulda cok acıkmıstık yanında bı fıncan kahve.
5 gıbı eve geldıgmde bı kase corba bı kase yogurt ve pısı yapmıs anneannem bıze geldı bıkac gunlugne.. 2 tanecık ondan yedım.. soz daha da bısey yemem.. Gece yatarken bı tane yesıl elma bı fıncan da yesılcay ıcerım yeter..
suyum 2yı gecer yatana kadar
Yok yok degil allahtanÇok iyi yaptın cnm
Sen dükkan deyince acaba içi cıss dolu bakkal dükkanımı dediydimneyseki değilmiş
Kv yle anlaşabiliyonmu
Düşününce banada 65 çok uzak geliyor
Feyzam biz inşallah bi 68 olalımda
İstersek 65 de oluruz![]()
Sabah güzel olmuş Feyzam
Bu hafta bütün kaçamak izinleri kaldırılmıştır ona göre
Tatlım problemsiz ev olurmuYok yok degil allahtanidare etmeye calisyorum abla yaa biraz degisik bi kadn eserekli nezaman ne yapcak belli olmuyo heleki kucuk gorumcem tam bir felaket cok muahtap olmamaya calsyorum yapcak birsey yok malesef :-(
Olucak olucak şeker başka yolu yokyılbasına kadar 7lerden kurtulunca anlıcaksın cok uzak olmadıgını.. kı bence de bı anda 65 olmayalm.. gelelm bı 70e 69a sonra kalalım oralarda bı ıkı hafta.. sonra yıne 68-67derken hoop 65 olmusuz..gercekten oldugumz kıloda hıssedebılmek onemlı. Ben yarın 65 olsam ınanmam tartı bozuk derım herhalde.. bı anda oyle bı ınıs ıstemıyorum.. kendımı ınandıra ınandıra 65 olmalıyım ve hep orda kalmalıyıım gıbı bı mantıgm var bakalm ıns olur.
![]()
Bende erkek annesiyim ablaTatlım problemsiz ev olurmu
Herkesin farklı karakteri var
Sen üstüne düşeni yapta, karşıdaki ne yaparsa yapsın boşver
Bu arada bende kaynana oluyom
Kızlar kv lerinize saygı sevgi gösterin üzmeyin kadıncazları![]()
Yag yakip yerine kas yapmssndr canm spor yaptgn icin. Daha ince gorunecek ama spor yapmayanlar kdr hafiflemiceksn yani:)evet canım benimki aynen öyle bende görünüşte süzülmüşüm hani öyle olunca diyeti de sıkı yapıyorum kesin 2 kilo gitmiştir dedim tartıda 1 kilo gittiğini görünce şaşırdım neden kaynaklıdır acaba bu durum
oooo neye spor yapıyoruz o zaman bu hiç adil değillYag yakip yerine kas yapmssndr canm spor yaptgn icin. Daha ince gorunecek ama spor yapmayanlar kdr hafiflemiceksn yani:)