• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

En Büyük TÜRKİYE En Büyük TÜRKİYE 16 ---23. EKİM En Büyük TÜRKİYE En Büyük TÜRKİYE

Mefkurem _____75.4

Storeperde ____73.7 ____kilosu sabit

Dunyadamisafir _70.2 /69.8/0.4/%57

Canan456 ______68/66,7/1.3/1%1.91

EMELinEMELi __80.1/79.8/0.3/%0.37

BBD ___________85.8/84.8/1/%1.17

Ekim85 _______101/100.6/0.4/%0.4

Mimoza1974 ___55.9 _____kilosu sabit

Ylmzesra _______91.6/90.8/08/%0.87

Asya_01 ________78/77/1/%1.28

En Büyük TÜRKİYE BU HAFTA DERECEYE GİREN En Büyük TÜRKİYE

________GÜZELLERRRRR _________

1._____canan456 ___%1.91 :nazar: :nazar: :nazar:

2._____asya_01 _____%1.28 :nazar: :nazar:

3._____BBD ________%1.17 :nazar:

KİLO VEREN VE VERMEYE ÇALIŞAN HERKESE KOCAMAAAAAN TEBRİKLER

:KK9: :KK9: :KK9: :KK9: :KK9: :KK9: :KK9: :KK9:

Haftaya daha güzel sonuçlar almak dileğiyle...
Herkesi tebrik ederim bu hafta superoxide zuhal ablanin etkisi buyuk Tabi:-) Mefkurem Mefkurem bende haftaya cumaya -1 hedef koydum:-)

Herkesi tebrik ederim bu hafta superoxide zuhal ablanin etkisi buyuk Tabi:-) Mefkurem Mefkurem bende haftaya cumaya -1 hedef koydum:-)
Eminim haftaya dahada iyi olacaz cnm
Hadi bakalım güzelim hedefimizi tutturmak için elimizden geleni yapalım
Haftaya daha zayıf olacaz bundan büyük mutluluk varmı
Bugünde tartı günü diye kaçamak yapılmasın lütfen. Tabi bu hepimiz için geçerli

Mügecim sen kan testlerini yaptırmışmıydın

Kızlarrrrr rehavete düşmeden önümüzdeki hafta için çalışmalara başlıyalım
Herkes makul bi hedef koysun kendine
Biz elimizden geleni yapalım verebildiğimiz kadar verelim

Önümüzdeki hafta hedef tablosu

Mefkurem ___-2
Ekim85 ______-1

Aa ndn canm 1 kilo gaywt guzel bi sonc hele de cognluk olrk yagdan gttyse daha ne olsun

canım 2 ye şartlamıştım kendimi ben ilk defa bu kadar sıkıya aldım ben diyeti belki de vucut alışır daha bilemiyorum düzenli sporda yaptım ama detoks yapacam bu hafta 3 gün sadece sebze yemeği yapıcam belki protein çok oldu

Kızlarrrrr rehavete düşmeden önümüzdeki hafta için çalışmalara başlıyalım
Herkes makul bi hedef koysun kendine
Biz elimizden geleni yapalım verebildiğimiz kadar verelim

Önümüzdeki hafta hedef tablosu

Mefkurem ___-2
Ekim85 ______-1

ablacım bana da _2 eklermisin önümüzdeki hafta için inş hedefe ulaşırızzz:rolleyes:

canım 2 ye şartlamıştım kendimi ben ilk defa bu kadar sıkıya aldım ben diyeti belki de vucut alışır daha bilemiyorum düzenli sporda yaptım ama detoks yapacam bu hafta 3 gün sadece sebze yemeği yapıcam belki protein çok oldu
Kay kaybn olmamasi icn protein iyidir, bzn tartinin soyledgnden daha fazla gelsme olr vucudmzun gorntusnde. Eminm snnki de oyledir:)

Kay kaybn olmamasi icn protein iyidir, bzn tartinin soyledgnden daha fazla gelsme olr vucudmzun gorntusnde. Eminm snnki de oyledir:)

evet canım benimki aynen öyle bende görünüşte süzülmüşüm hani öyle olunca diyeti de sıkı yapıyorum kesin 2 kilo gitmiştir dedim tartıda 1 kilo gittiğini görünce şaşırdım neden kaynaklıdır acaba bu durum

evet canım benimki aynen öyle bende görünüşte süzülmüşüm hani öyle olunca diyeti de sıkı yapıyorum kesin 2 kilo gitmiştir dedim tartıda 1 kilo gittiğini görünce şaşırdım neden kaynaklıdır acaba bu durum
Güzelim diyete ilk başlandığında normal olarak fazla verilir ama vücut o sisteme alıştığı için bide yağ kaybı olması için zaten haftalık 0.5 -1 Kilo normaldir
Sen yeni başlamadığın için bence 1 Kilo çok iyi bi rakam

Güzelim diyete ilk başlandığında normal olarak fazla verilir ama vücut o sisteme alıştığı için bide yağ kaybı olması için zaten haftalık 0.5 -1 Kilo normaldir
Sen yeni başlamadığın için bence 1 Kilo çok iyi bi rakam

yok ablacım görüntüm daha çok değişmiş hani daha fazla vermişim gibi duruyor ama tartıda 1 kilo gitmiş ve sporumuda yapıyorum ama geçti artık bu hafta öümüzdeki maçlara bakacaz:KK9:

Back