Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum walla keske gelebilsen:)) daha neler neler ysparm :)) kekler borekler dermisim. Ama biz kazana dustukk anca salata filan yaparm:)) pirinc azdi kuzum pakatem bgms dbmde klmsti onu ypiym xiyan olmasn dedim yarsi da druo zaten.Iyi yapmissjn cnm menun gayet iyi olmus
Kiz senin su kreplerden yemeye gelecem en sonunda hepirinc cok degilse aksamla menu iyi gibi
Sende iyi gidiyon cnm guzel memun evde olmamak mideyle ilgilenememek sıkınti
Cnm aksamki pilav hadi neysede ekmek cok yemissin hem sanah hem oglen
Cananim demin beni guldurdun sana yorum yok
Emelim gene bozdum haftayi
Kekik sutu azaltio die biliorm kuzum o yzdn sordm. Nane de azaltioms bn o yzdn cook sevdgm hlde pek kullnmiorm artikKizlar sabah limonlu suyum vardi unutmusum.
birgulcum cook gecmis olsun Canim.evet emziriyorum okglum 1 yasinda.
Menulerimiz hakkaten düzelmeye basladi .yaa zuhal ablanin enerjisi herhalde bu .![]()
Emel kacsmagin alasini yapmissin kiz bu hafta kmse yarisamaz o kacamkla:))) uzulme ama bgn telafi edersn cnmZuhal ablammmm
Cvp yazilamayacak kadar kotu haklisin
Zuhal abla emzirdgm icn zornda kalmadikca ilac kullanmak istemiorum o yzdn sabredip gtmedim doktra. Oksuruk bitti sayilir. Bas agrm da ii bgn. Gdnel olarak iyilesiyirum sanirim cok sukur:) sporu aksattim hastaym die bu hafta. Artik bahanm yok sanrm:)Esracım sabah çok güzel olmuş ama kuzum çok erken yemişin akşam 5.30 kadar acıkmadınmı keşke arada en azından 1 meyve yoğurt falan yeseydin
Biliyorum 2 öğün yiyosun ama arası çok uzun olmuş
Sağolasın şekercim
Heralde işleri bu hafta anca bitirecem
Menün çok güzel şekercim
Aman sakın tv de yemek programlarına bakayım deme
Sabah dedim ama tekrar geçmiş olsun Birgülüm. Dr a gitmedinmi
Menün güzel tatlım
Öğlen akşam güzel sayılır cnm sadece salatan eksik
Ama kahvaltı yokkk
Mügecim sabah öğle güzel ama Nohutlu bulgur beraber olmamış
cananım Akşamki pilav ne güzelim bide öğlen kek var
Sabahta bal kaymak beraber
Ne diyim ben sana
Valla bazı menüleri görünce aynı şeyi düşünemedim fıstığım
Kız başka ne unuttun, durdukça bişeyler çıkacak
![]()
![]()
![]()
Cok tatlisin yà valla dalga gecmedimkiz ozlem dalga gecme ya.ben seviniyodum ne guzel iyi gidiyorumm diye. suna bak Falsosuz 1 menum bile yok.ne biliim bana cok masum gozukmuslerdi
![]()
Sabah sabah cok guldum yaaaKiz emel allah seni bu gece ruyamda hamburger yedm ne alakaysa kendime kiza kiza yemim birakim diye diye en son bi uyandim ruyaymis oh be yememisim dedim![]()
Özlem hanımmm kuru fasulyenin yanında pilav yenmez bilmiyonmuSlm kizlar anca gelebildim menumu yazip gecmise gidiyorum
Gelecekte gorusuruz
Sabah dersim 10.30 ta basladi o yuzden erken uyandim sabah evden cikmadan aksamdan artaan yarim kase ispanak vardi yogurt doldurup onu yedim
Ogle okulda sutlu musli arada 1 avuc findik
Aksam 5 kasik kuru fasulye 3 kasik pilav bol salata yedim
Spor 2 saat yuruyus
Su olcmedim ama cok degil malesef
Bugün biraz fazla karbon olmuş cnmben de ancak gelebildim menümü paylaşıp uyuyayım
sabah 2 dilim tam buğday ekmeği lor peyniri
3 zeytin
domates
17 gibi bir simit bir ayran yedim. bürodaydım mecburen yedim çok acıkmıştım
19 :00 3 kepçe mercimek çorbası
biraz karides (haşlama)
Günaydın kizlar
geceden yagmur yağdı her yer temuzleis mis mis.tam yuruyus havası.oglumla cikariz birazdan.
birgulcum uyi oldu soylediin.okulda vermislerdi.arkadas kendisi toplamis.ben azalttigini hic duymamistim.
kahvaltimi da yaptim.evet bugun lacamak yok insallah emelcim.![]()
Gunaydinnnnnn
Günaydın kizlar![]()
Gunaydin canlarim![]()
Kiz emel allah seni bu gece ruyamda hamburger yedm ne alakaysa kendime kiza kiza yemim birakim diye diye en son bi uyandim ruyaymis oh be yememisim dedim![]()
günaydın kızlarrrrr![]()
Insallah senin o artilardan kurtulucagina suphemiz yokKızlar nireee kayboldunuz
Ben geldim millet dağıldı
Kız gelinde iki lafın belini kıralım
Bugün özellikle akşamı hafif tutarsanız yarına çok iyi olur
Herkes haftalık hedef belirlesin
Elimizden geleni yapalım verebildiğimiz kadar verelim
Tartı günü diye kaçamak hakkım yok. 69 düşünceye kadar kendi adıma kaçamak izinlerini kaldırdım
Hedefim haftaya bütün artılardan kurtulmak inşallah
Bugün akşam karbon yeme cnmInsallah senin o artilardan kurtulucagina suphemiz yokben su anda yarin -500 olsam kafi insallah